Къде в Бургас (14)

• 54 561
  • 421
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен момичета  bouquet,да се включа и аз с нещо полезно надявам се Embarassed ,през 2010 ще отваря втория и най голям МОЛ в Бургас казва се ГАЛЕРИЯ и ще се намира до Кауфланд,до колкото знам тои ще е със стъклен покрив,искренно се надяваме да има и доста забавления за деца  happy bd baloni а не само кафета и ресторанти с оскъдни кътчета за децата

# 106
     От къде да купя хубава кошница подходяща за бутилка вино и шоколад?  newsm78  /вече съм на вълна 14-ти февруари  Laughing /

В КОтките имаше хубави и оригинални идеи Peace

# 107
може да погледнеш и в м-н Лале, на Краставицата

# 108

dafi_di - палавата монахиня вече ти е отговорила - Д-р Сегрей Кузнецов  Peace Аз само да добавя ул.Рилска 39 на ъгъла с Асен Златаров. Имам часове, но не знам до колко са актуални  newsm78, затова ето телефони: 824117, 0888 684897р

Ей, каква си точна. Simple Smile
Пък аз живея на 5 крачки от него, а не можах да възпроизведа точния адрес. Blush

п.с. Само да добавя, че работи и с касата.
   bouquetбезкрайно ви благодаря момичета,страхотни сте

# 109
     Ейй вярно бях забравила за Лалето  Crazy а Котките къде бяха някъде по Богориди ли  Rolling Eyes

Благодаря ви   bouquet

# 110
Мацки някой да знае дали някъде продават в Бургас обиколници на тази фирма http://adnansayki.com/burakbaby/main.html

Не съм виждала такива обиколници  Thinking ... най-лесно е директно да им пишеш на мейла, като ги питаш дали имат представители в БГ и за техни контакти тук  Peace
Другият вариант е в случай, че ти допадат е да хвърлиш един поглед на тези тук:
http://www.spamer-na-lichni.eu/collections-bebe-2009-char.htm
http://www.spamer-na-lichni.eu/collections-bebe-2009-patchwork.htm
Разбира се стига и цената да те устройва  Peace
Български са, На малкият съм поръчвала вече два спални чувала от там  Peace и съм доволна  Peace
Може ти да си комбинираш цветове + апликация .... от каталога им /ако имаш път към София .... мадамата може да ти покаже и допълнителни картинки на Дисни герои  Peace/ ...Нашите два чувала са с Мечо Пух  Mr. Green
Благодаря ти много Heart Eyes

# 111
момичета,ако може някой да даде инфо-цитирам поста на мо приятелка,която се мести в бургас-защото тази тема е доста по-посещавана Praynig
Здравейте мили мами!
Не съм сигурна дали въпроса ми е за тази тема, но все пак ще пиша. Предстои ни преместване в Бургас, съвсем скоро. По-точно до седмици. Имам син на 3 годинки, който тук /в София/ ходи на ясла.  Аз веднага ще трябва да започна работа в нашият офис в града. Мили мами, дали някой знае как става преместването на детенцето от градина, има ли частни градини в Бургас?  newsm78 Много ще съм Ви благодарна за помоща!  Simple Smile

# 112
  • Бургас
в градината, която посещава дъщеря ми след Нова година откриха 2 нови групи и в момента има свободни места за деца, родени през 2004 и 2005. Ако искаш допълнителна информация ми пиши на лични.

# 113
Момичета дайте малко помощ... Praynig

1. от каде да купя пюрета и каши на Хип на едро (по ефтино да ми излезе поне)
2. дайте идея за хубаво място на което да заведа половинката за 14.02 Heart Eyes ( нещо приятно с тиха музичка)

Мерси   bouquet

# 114
  • Бургас
LaDiDa,  дъщеричката ти в една от новите групи ли е? Синът ми ще тръгва в понеделник, доколкото разбрах децата са толкова малко че засега двете групи са ги обединили. Ако има други мами, чиито деца ще са в тази градина, пишете, да обменим информация.
FoxMamma- само положителни впечатления от  новия ресторант Инканто, в новата кооперация до съда и вечния строеж.

# 115
  • Бургас
Момичета дайте малко помощ... Praynig

1. от каде да купя пюрета и каши на Хип на едро (по ефтино да ми излезе поне)
...
От Метро или от Тема Peace

# 116
  • Бургас
LaDiDa,  дъщеричката ти в една от новите групи ли е? Синът ми ще тръгва в понеделник, доколкото разбрах децата са толкова малко че засега двете групи са ги обединили. Ако има други мами, чиито деца ще са в тази градина, пишете, да обменим информация.
FoxMamma- само положителни впечатления от  новия ресторант Инканто, в новата кооперация до съда и вечния строеж.
не, тя е в друга група. На вратата стои надпис, че има 19 свободни места. Малко по никое време са открили двете групи и не могат да съберат деца сега. Иначе едната от учителките я познавам- изключително фин и мил човек! Успешна адаптация Ви пожелавам! Аз специално съм много доволна от персонала и изобщо базата!  Peace
За  новия ресторант Инканто- супер е! Очертава се като новия ми фаворит. Другото много приятно ново местенце е ресторанта Casa in Vino (на мястото на кафене Клеопатра). Също му давам максимален брой точки. Взе да се поотпушва този град вече! Появиха се приятни местенца. И за Del Mar чувам добри отзиви!  Peace

# 117
  • Бургас
ЛаДиДа, я ми обяснете като на човек, който е много зле с ориентацията в собствения си град Embarassed, къде точно се намира този ресторант Praynig Радвам се, че най-после започнаха да правят свестни ресторанти, че досега си беше кошмар като тръгнем да търсим за някакъв повод Confused
И за коя детска градина става въпрос Thinking Тези свободни места за учебната 2009/2010 година ли са, защото нали приемът започва през април, как така сега са обявили свободни места и приемат документи  newsm78 Или става въпрос за тази учебна година и попълват настоящите групи Thinking

# 118
здравейте мами,може ли някой да ми каже за добър детски зъболекар,малкия ми се оплаква от няколко дена и явно е сериозно,мислих си 4е си е намерил нов начин да отказва да яде ама слава богу не е така

# 119
Спешно ми трябват координати на акушер - гинеколози , които имат кабинети в ж. к. Изгрев .
няма значение дали работят със здравната каса .
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт