Къде в Бургас (14)

• 54 567
  • 421
  •   1
Отговори
# 345
Извинявай.чак сега видях!

# 346
  • Бургас
Някой правил ли си е детоксикация?Казаха ми за салон на ул"Княз Борис",където с уред се прочиства организма,на ниво йони.Друга информация нямам,но ми е много интересно какво ще е това.

Аз от известно време търся инфо за подобна услуга в Бс, даже се замисляме да си купим такъв уред. Преди това трябва да пробваме процедурите, разбира се. Тук има инфо: http://detoksikator.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=203626&df=46&dflid=3
Ще разпитам за този салон на ул. "Княз Борис". Peace

# 347
Търся добър фризьор с добри цени.

# 348
  • Бургас
Момичета , все се каня да ви кажа ,че в Бургас вече се продават обувки на Капчица.Магазина се намира на мястото на детския Егоист на ул.Македония.  Peace

Аз нямам лични впечатления от тези обувки ,но тук от форума съм чела много добри отзиви и доколкото знам преди ги нямаше в Бургас,поне аз не съм срещала .

# 349
  • у нас
Момичета , все се каня да ви кажа ,че в Бургас вече се продават обувки на Капчица.Магазина се намира на мястото на детския Егоист на ул.Македония.  Peace

Аз нямам лични впечатления от тези обувки ,но тук от форума съм чела много добри отзиви и доколкото знам преди ги нямаше в Бургас,поне аз не съм срещала .

Ей, Гале, мерси за инфото.    bouquet Аз минавах точно като зареждаха магазина, но  не се загледах точно какви са обувките. Но ще го посетим, от кога ги чакам Капчица тук  Peace

# 350
То отдавна се продават обувки на Капчица в Бургас, но дано на новото място да има по-богат избор и сносни цени.
И аз съм много доволна от техните обувки, моят младеж от няколко месеца щурмува света с тях Mr. Green

# 351
салона на Зоя в Лазур .От флората нагоре и в ляво след големия супермаркет има кафе,плод и зеленчук ,и тя е там.

# 352
Nadejdica от форума - добър фризьор, добри цени!

# 353
Момичета някой знае ли има ли кафе или детски кът в Бургас където да има проходилки за по-дребните?  newsm78 10х

# 354
FoxMamma,дано намерим добро място за малките та и ние да пием по едно кафе....най-накрая

# 355
  • Paris
FoxMamma,дано намерим добро място за малките та и ние да пием по едно кафе....най-накрая
Смарти парти Peace

# 356
къде е смарти парти и какви забавления за 8месечни бебенца има????Мерси поредварително

# 357
Здравейте,
търся магазин от който да си купя жито за покълване.
Предполагам трябва да е био магазин или нещо от този род.  bouquet

# 358
Здравейте,
търся магазин от който да си купя жито за покълване.
Предполагам трябва да е био магазин или нещо от този род.  bouquet
в магазините за диети4ни храни(има такъв до краставицата-то4но до светофара преди да стигнеш Мърфи-пише за кафе и диети4ни храни) или на щандовете за такива в Пикадили и била

# 359
Nadejdica от форума - добър фризьор, добри цени!

Надето  Peace , тази прическа ми е от нея и приличам на човек  Laughing /аз съм с бухнала гъста и чуплива коса по принцип/.

Общи условия

Активация на акаунт