Цветолечението на д-р Бах- 2

• 93 822
  • 752
  •   2
Отговори
# 585
Benitta, подкрепям те! Майката ръководи парада! Когато детето има нужда от нещо различно майката ще е първия човек който ще усети тази нужда!  bouquet

# 586
записвам се да следя темата с най-голям интерес HugБлагодаря момичета ,че ви има Hug Hug

# 587
Реших ,че тук е най-подходящото място !

Честит Рожден Ден , monda !

Бъди щастлива и обичана!

# 588
monda. приеми и от мен най-добри пожелания за щастлив и спокоен живот с най-обичните ти същества!

# 589
Здравейте момичета отново.Първо да Благодаря на мама Maкtub  за това ,че ме просветли във вашият форум и ми даде  възможност да ви открия.  bouquet.Сега отивам да си купя есенциите и да започвам Peace
Разговарях с "Едикта" за нов  начален курс  за Баховите капки  с д-р.Тодор Господинов , но ми отговориха ,че е в отпуск и не знаят точната дата кога ще се проведе,Но...курс ще има тази есен, което е прекрасно защото искам да ги мина двете нива .За сега сме само две записали се  LaughingКогато науча датата ще пиша ,ако има заинтерисовани.

......П.П. задължително ли е преди започването на преимите на комбинирани есенции да се пият поне две седмици РР и защо е точно така?

Честит Рожден Ден на monda и от мен

# 590

......П.П. задължително ли е преди започването на преимите на комбинирани есенции да се пият поне две седмици РР и защо е точно така?

Честит Рожден Ден на monda и от мен
Merci  за пожеланието Hug
Това за РР за първи път го чувам. Няма такова нещо в книгите на Д-р Бах. Рескю не се пие и за далак и за мерак. Какво има да се подготвяме за приемане на есенции, че и две седмици! Есенциите са много нежна терапия.

# 591
...което е прекрасно защото искам да ги мина двете нива .
Всъщност нивата са три, като третото, според мен също е много важно - изучава се при каква болест кои са най-подходящите есенции, също там се разискват "пътеките" на Дитмар Крамер (една от тях вече ви е позната: Centaury - Holly - Pine), а и масажирането на болезнене места по тялото с есенции. Много е интересно и ви го препоръчвам от все сърце!

# 592
Като споменахте Крамер.
Продавам New Bach flower maps- книгата.
Имам 2 , едната ми е излишна. Цената и е 50 лева.

На английски е, около 290 страници, сус стотици карти за приложение.
Ще е полезна за изкаралите и трето ниво. Или поне 2ро.
Ако някой я иска, да ми пише на лични.

# 593
...което е прекрасно защото искам да ги мина двете нива .
Всъщност нивата са три, като третото, според мен също е много важно - изучава се при каква болест кои са най-подходящите есенции, също там се разискват "пътеките" на Дитмар Крамер (една от тях вече ви е позната: Centaury - Holly - Pine), а и масажирането на болезнене места по тялото с есенции. Много е интересно и ви го препоръчвам от все сърце!

honey13  -дай малко повече инфо за тази комбинация Centaury - Holly - Pine ?

# 594

Скачам в темата, без почти да съм чела, извинявам се за което. Снощи зачетох тази книга и искам да попитам добра ли е според вас. На мен ми се струва добре написана. Без да съм я изчела даже набързо си спретнах една комбинация от 6 цветя. Което, може би, е доста прибързано. Видях, че и онлайн от Англия могат да се поръчат цветята. Има ли смисъл онлайн или някой тук ги продава?

# 595
Което, може би, е доста прибързано.

Mr. Green

# 596

Joy аз само съм си я записала, не съм почнала да я гълтам още:-)
Сериозно. Най-важният ми въпрос е откъде е най-удачно да се доставят Bach remedies? В книгата се говори за оригиналните места, където растат...

# 597
 Peace

Обади се на д-р Пашкулев  -  Тел. 871 50 47

Поръчай по телефона, и можеш да се разходиш до тях да си ги вземеш след ден-два

# 598
Искам да ви попитам - Crab apple влияе ли ви на физическо ниво? В смисъл - тъй като се препоръчва за прочистване - една приятелка го включи в комбинацията си, и се подр...а. А при мен нямаше абсолютно никакъв подобен ефект. От друга страна, започнах да пия комбинацията малко след като ме нападна някакво вирусче. Не забелязвам и да отхрачвам повече от друг път, но направих и конюнктивит - дали това не е някакъв начин организма да се изчиства дори и през очите?
Извинете за нелицеприятните подробности!

# 599
Чела съм отзиви ,тук в темата,че има прочистващо деиствие.Но на мен не ми се е случвало,не мога да кажа,доколко силно е това действие Peace Но,като знам колко меко действат по принцип есенциите, сигурно,просто леко се засилва естествения процес на очистване на организма Peace

Общи условия

Активация на акаунт