Цветолечението на д-р Бах- 2

• 93 817
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Моите шешенца са 50мл, това означава ли,че трябва да слагам по 5 капки ,а не по 2  ?   bouquet
Mamagemelar извинявай че чак сега пиша,но аз слагам в 50мл.шишенца по 7 капки  Peace

# 676
Днес правих нови комбинации- за всяка различни,но в основата си-и двете имат  Walnut+Red Chesnut+Honeysucle заради бибероните, както и  Cherry Plum+Holly+Aspen - че сме в период на детски пубертет с всички екстри  #Crazy , а за едната ,даже и Vine,че се опитва да подчинява сестра си  Thinking
Притеснението ми е малко,заради това,че са доста цветовете  newsm78
Но пък,от друга страна-приемам ги като два комплекса,т.е.комбинации ,които действат целенасочено към определен проблем ...кажете какво мислите!-много ли са? за пръв път им правя толкова много цветове наведнъж,но не мога да отсея кое е по-важно и належащо за решаване  ooooh!

Сложих по 3 капки,както ме посъветвахте по-рано, пък ще видим  Peace
В крайна сметка,мисля,че щом Др.Бах е казал,че и една стига-ще му повярвам  Grinning

# 677
Не,  не са много. До 7 цвята могат да се комбинират спокойно.
Много добре си ги подбрала, успех!

# 678
Срещам съпротива (понякога) от единия член на семейството ми когато му давам капките да ги пие. Снощи не ги пи. Днес ги капнах (тайно  Confused) върху възглавницата. Трябва ли да капна повече капки? Обикновен давам по 4 с вода. Сега пак капнах 4, но се чудя за в бъдеще, ако пак се наложи, дали е достатъчно.

Сетих се поясня, че давам по 4 с вода, но от вече приготвената комбинация.

# 679
Срещам съпротива (понякога) от единия член на семейството ми когато му давам капките да ги пие. Снощи не ги пи. Днес ги капнах (тайно  Confused) върху възглавницата. Трябва ли да капна повече капки? Обикновен давам по 4 с вода. Сега пак капнах 4, но се чудя за в бъдеще, ако пак се наложи, дали е достатъчно.

Сетих се поясня, че давам по 4 с вода, но от вече приготвената комбинация.
пробвай да и слагаш без да те види. За дете става въпрос, нали? Или в чай, сок...
Иначе за възглавницата...не съм сигурна за действието им по този начин. Не съм срещала такава практика, но не пречи да опиташ. Количеството не би трябвало да е друго, все пак това е вибрационна медицина.
Ако е за възрастен и се противи, тайно можеш да даваш само ако  те затруднява много грижата за него.Иначе не е редно да се месим против волята. И Д-р Бах казва,е в повечето случаи не действат капките.

# 680
monda, благодаря ти!   bouquet

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 03:50 от Кюбит

# 681
  • вкъщи
Моми4ета детенце тръгна на ясла,страда много,има ли някакви капки от  тези на Бах,които помагат на децата да се справят със стреса и промяната.И вие от къде си набавяте цветовете,тук в Бургас има ли от къде да ги купя.
Ина4е децата ги лекувам само с класи4еска хомеопатия.

# 682
В началото на темата е даден адреса на Д-р Пашкулев, установете връзка и ще ги получите.

Момичета, в Спиралата е добавена нова полезна книга- Ф. Дж. Уилър - Реперториум за Цветолечение по метода на д-р Бах.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 09:55 от Dani Avramova

# 683
Здравейте момичета.Няма само питане да има я ....- искам да Ви  БЛАГОДАРЯ ,че Ви има.
Малечко се справи чудесно в яслата благодарение на Баховите капки.Вече не реве при раздялата с мен сутрин и е много спокоен супер весел и много сладък  newsm53
Благодарение на Вас разбрах за тези капки.Благодаря и за безвъзмезната помощ ,която получаваме от "вещите в занаята"  love001  love001  love001

# 684
  • ул. "Мечтание"
Момичета, в Спиралата е добавена нова полезна книга- Ф. Дж. Уилър - Реперториум за Цветолечение по метода на д-р Бах.

Свалих си я. Много полезно! Благодаря!   bouquet

# 685
Благодарности за всички, които пишат в темата.   bouquet
Започвам запознанството ми с д-р Бах, и сигурно ще имам нужда от съдействие  Wink

# 686
Цоп!   bouquet
Нищо умно не мога да напиша. Имам опит с капките в семейството и с близки приятели. Ако добре съм разбрала от какво имам нужда, работят безотказно.

# 687
  • Варна.
сега да се запиша, а ще чета продължително.
Монда, ползваш ли лекар или друг "водещ", т.е. ако искам да отида при специалист във Варна, кого ще ми препоръчаш?
много хубава тема! търсех си нещо за кучето, а май всички ще се лекуваме, само да се ограмотя цветно Hug

# 688
сега да се запиша, а ще чета продължително.
Монда, ползваш ли лекар или друг "водещ", т.е. ако искам да отида при специалист във Варна, кого ще ми препоръчаш?
много хубава тема! търсех си нещо за кучето, а май всички ще се лекуваме, само да се ограмотя цветно Hug

Не, не ползвам . Достатъчна съм си за толкова години четене и практика.
За съжаление не мога да те насоча във Варна към никого, защото не познавам лекар, който да се занимава с Бах терапия.

# 689
Момичета здравейте! От известно време ви чета и събирам информация за цветолечението, купих си книги ограмотявам се, но имам проблем с намирането на есенциите.  Писах имейл на пашкулев, но отговор нямам.  Търсих дадените в сайта места (от Русе съм), но явно инфото е толкова старо, че такива аптеки въобще не съществуваха.  Друго място от където мога да се снабдя с есенциите можете ли да ми предложите?
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт