Януари си отива,в ЛЮЛИН срещата ще е игрива

• 23 703
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета. Днес бяхме при докторката и се оказа след мантуто, че Маринка има имунитет, просто няма белег. Утре ще е на градина и тя. Днес Йони отиде на градина след близо една седмична почивка. Не искаше, но се разбрахме.
 До вчера си имах гости, свекървата дойде да види децата.
Валенце, всеки като прави промяна му трябва време да свикне, но свиква се, особено пък че на вас не ви е изцяло нова обстановката.

# 166
  • София
Аз вече може и да ставам досадна,обаче пак ще попитам-за личен лекар в 26поликлиника/нали тя беше в Люлин2/?Имаше от вас добри отзиви за Симов-обадих се,но ми отказа.Някой друг?Може и на лични.

# 167
ама тъпото си е тъпо,чак сега се сетих,че днес е ...петльов ден Grinning
а да им е честит празника Hug

# 168
  • София
Хи хи,и аз бях забравила
Валенцето,аз съм при Славчева,май съм доволна newsm78.Чувала съм за Панкова че е добра,Арсова също,ако още е там.Само не ходи при Огнянова и Петкова Naughty

# 169
Валенцето, добре завърнала се. Надявам се и да се виждаме, особено като сме в един микрорайон, поне доколкото си спомням сте в ІІІ, нали?
Личен педиатър аз не мога да препоръчам в 26-та поликлиника. На мен ми бяха препоръчали Огнянова, но имаше много пациенти и "благодарение" на свекърва ми сме при Петкова, която се чудя за кого да сменя, ама избор няма особен. newsm78
Да не забравя да благодаря на СТАСИ, за отзивите за Симеонова. Посетихме я в неделя, много спокоен, любезен доктор. Изписа ни съвсем ново лечение за малката, за мое учудване почти изцяло хомеопатия, ама като се тъпка с антибиотик и какво ли не без резулат, защо не. Сега ще видим как ще подейства и пак ще пиша.
ВЕНИHug браво за маската. Все не мога да се наканя. Пък ефектът от минералната вода може да го патентоваш.
Благовеста, чудесно е, че има и добри новини. Ние подкарваме втора седмица вкъщи, не знам после какъв рев ще е пак на ясла. newsm78
Деси, стискам палци за успешен ремонт на пералнята, особено при късмета с гаранцията.Дано и те подмине разболяването.
Елка-Зелка, бързо възстановяване на Камен. Може да пробваш и оризова вода да му дадеш или чай от шипки, и двете запичат. Макар че "Хидрасек"-ът е доста добър, поне от скромния опит с него.
Тотоманиак, нямам отзиви за блока, за 137 - също, то е основно, за кой клас е детенце. А в 90-то съм учила, ама преди сто години, така че също не знам сега как е.

# 170
За училищата мога само да ти кажа,да не записваш детенце в 40-то СОУ,една от началните учителки ми е приятелка и ми разказва как всички бандитчета,които изключват от люлинските училища ги вкарвали там ...
Иначе аз съм учила до 7 клас в 79 и много милея над повечето си учители от там,директорът е много амбициозен,сградата е добра ...

# 171
  • София
Аааааа,Мира,не така,вече е СОУ bowuu

# 172
Валя, от д-р Арсова са много доволни, но при нея винаги е голяма лудница.

# 173
Ами, първи клас ще сме. Peace
Ще надничам в темечката ви ,ако нямате нищо против,разбира се Peace
Люлин е и моя фаворит като квартал,но засега още сме по огледи,ще надничам и за отзивите ви за педиатър Peace
Много ви благодаря,за информацията ,която ми давате Hug

# 174
_Tedi_, Тути*Фрути, Mis-Demeanor, VENIAND, елказелка (+ 2 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Shocked Shocked Shocked  това не е било от месеци....какво навалица само Confused да не е заради празника Rolling Eyes Joy

# 175
  • София
Е,поне да пишем,не само да четем Crossing Arms
Вени,как е косата Whistling

# 176
тъкмо се чудих как да я попитам Crazy

# 177
Свети, свети, при вас не се ли вижда!

# 178
  • София
Ауууу,от това ли била светлината през поляната Joy Joy Joy

# 179
Добро утро, кафенце?

Аааааа,Мира,не така,вече е СОУ bowuu
Сори, не знаех.  Embarassed Иначе май е добро като отзиви. Представям си какъв зор ще е записването на училище, след като има такъв недостиг на места, сигурно е лудница като с детските градини.
Свети, свети, при вас не се ли вижда!
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт