Януари си отива,в ЛЮЛИН срещата ще е игрива

• 23 681
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета.
Деси, явно много се притесняваш от този преглед, чак да не можеш да спиш. Пожелавам ти да е такова бебето, каквото го искате. Само вие двамата с баща им да сте живи и здрави да изкарвате пари и да ги гледате.

# 211
`Деси`  Hug Hug Hug  bouquet

# 212
Вчера Маринка ми обясни, че в яслите тропала с лъжичката по чинията и за това кака я ударила по главата. Днес питах г-жата, тя ме увери, че това е невъзможно да се случи. Само дето Маринка до сега нищо не си е измисляла и не знам дали наистина мога да й вярвам, но все пак се надявам да не ми ги сервира повече такива.

# 213
  • София
blagovesta ,много неприятно...дано малката да си е измислила.Макар че и Мими като твоята Маринка ако ми каже такова нещо бих била сигурна,че не е някоя нейна измишльотина.Ако се повтори случката ще мислиш за по сериозни разговори с госпожите.
Ние с Мими вчера ходихме до забавачката.Е,на пръв поглед страшно ни хареса и на двете.Децата са малко и постоянно ги занимават.Засега ще ходим по един час дневно три пъти в седмицата,а от първи март живот и здраве ще е на половин ден.Казаха да и слагам плод задължително в чантичката-в 10,30 децата там хапват плод.Децата не са много и са разделени в две групи.Всички дечица изглеждаха спокойни и доволни.Оказа се,че на една съседка детето посещава забавачката от три години и също е много довална.
Деси,успех на прегледа! Hug

# 214
Валенцето, това звучи супер, в Читалището ли е забавачката? Започвам да се замислям дали не е по-добре от градината, там само болни деца ходят и то по много. newsm78
ДЕСИ, стискаме палци!
Благовеста, на мен Ния ми обяснява, че лелята я биела, че батко Митко от градината също, че батко Митко пушел и пиел с шише, че имал биба и какво ли още не, но съм уверена, че едва ли е точно така. Тя има много развинтена фантазия и определено си измисля, защото измисля подобни неща и за вкъщи с герои - нас, които определено не са верни. Даже като я питам лъжеш ли, тя се хили и казва да. Та дано не е вярно при вас, макар че винаги може да се сдърпат в градината. Ния ми обясни, че кака Диана й изяла филийката в яслата, а лелята каза ,че сама я прехвърлила в чинийката на другото дете, защото не е искала да яде. newsm78
За Софийска вода, да се оплача и аз. Вчера се връщаме от кратка разходка - около 10-15 минути, на прибиране във входа две момчета с работни гащеризони ни питаха за ключ за мазето. Като се качихме се оказа, че има страхотен теч, направо шуртеше вода от тръбите в банята, въпреки че са затворени с малко прозорче - за отчитане на водомерите. Банята и коридора бяха залети с вода. Оказа се, че въпросните били "майстори" от Софийска вода и един съсед над нас ги извикал да му сменят водомерите, а те скъсали някаква тръба. Ама такива майстори са, че нямам думи. После ме питаха дали пък не знам къде е общия водомер. newsm78. Разбира се, Ния беше най-щастлива от случката, наджапа се из водата, докато бършех. hahaha
Зита, мерси за почерпката, а снимки на рожденника защо не пуснеш?

# 215
  • София
Ами забавачката не е в самото читалище,намира се долу в нашия блок-340,всъщност май се води в 341,те самите входове са ни отделни блокове.Единственно не ми допадна,че тъй като е англ забавачка децата казват на госпожите "мис",гудбай и т.н....малко ми се струва прекалено.
Обадих се на сумати лекари и накрая буквално с връзки/едни приятелка пациента нейна/ ми уреди записване при доктор Арсова.И то ще приеме само децата,нас с мъжа ми не ни ще,че има много пациенти.И в Медива ходих-и там ми отказаха.И Симов ми отказа.За Арсова да кажете нещо?

# 216
Валя, и преди ти бях писала мои приятелки са при Арсова и са много доволни, само дето винаги е страшна навалица при нея.
Ако знаете моя какви ги измисля. Той пък ги разказва в яслата- как съм го взела с колата и тя се счупила по пътя( аз нямам книжка), дядо му как убил мечка и други такива. Последния лаф е - Ти си търси друго бебе, аз ще си търся друга мама! И след малко - Ама ще ти е мъчно за мен , а ?

# 217
  • София
Вени,забравила съм, Embarassedдаже вчера се рових в старите люлински теми да видя какво сте ми писали за лекарите.

# 218
Валя, няма страшно и аз по 100 пъти питах за фризьор и за гинеколог.
Мацки, знае ли някой след колко време НОИ изплаща болнични?

# 219
  • София
Вени,мъжът ми беше болнични два месеца лятото-изплащаха ги долу горе две седмици след като трябваше да е взел заплата. Peace

# 220
Болничният ми е от края на октомври, но фирмата са го дали в НОИ през януари, а още нищо нямам преведено!

# 221
ето ме,прегледа мина добре,всичко е наред,обаче паспаливо бебе ей!3 пъти ставах и се клатих да го събудим,ама не и не Confused.Около 15.март ще видим пола GrinningБеше се свило и с гръб към нас,та не можахме да видим между краката Crazy

# 222
  • София
Привет!
ОТдавна не съм писала, време не остава нещо тия дни  Confused
Честито на всички имали поводи за празнуване и които съм пропуснала   bouquet Здраве, здраве и здраве желая  bouquet Hug
Вени, за болничните - знам, че изплащат по четвъртъците, а и до 2-3 седмици след подаването му, е реален срок според мен.
Ако имаш ПИК код, можеш в сайта на НОИ да си провериш статуса на болничния.
Деси, Hug Peace
Мира, как е Ния?
Благовеста, поразпитай пак малката, но по-заобиколно, може пък и да разбереш подробности  newsm78

# 223
мама Саша , а къде мога да го видя този ПИК код?
`Деси` , в такива случай се шегувам, че е мъж, ако е мома щеше да се протегне да се покаже. Важното е да е живо и здраво!

# 224
  • София
мама Саша , а къде мога да го видя този ПИК код?

Ако имаш стара справка от НОИ, най-отдолу има ПИК-а. Нали пращат такива справки веднъж годишно за превежданите осигуровки през годината.
Иначе се ходи на място в НОИ да ти го издадат, но незнам процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт