Любители на котки - тема18

• 26 302
  • 375
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Хихих, Чан-чун е много сладко Laughing И малко китайско звучи Party Много ще се радвам да я видя на снимка Simple Smile
И Кетя обожава да я чешат по тумбата - направо се размазва от кеф Heart Eyes
Cantariny, как е твоята сладурка Hug ?

# 301
Ted_cat  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на патерици!  Hug Hug Hug

Много обичам да гледам снимки на котенца  Mr. Green. Снимайте и качвайте да си плакнем очите...Алфчо е голяма пухена топка, май и Бени ще стане такъв  Mr. Green.
Чан Чун  Joy Joy Joy
Аз няколко дни немога да снимам,защото Джес постоянно е с дупето нагоре, а Зоросе търкале и не стои на 1 място.....докато не мине тоз период на разгонване.....

# 302
Бени се надявам да стане като Алф. Сега козина ли сменя, ама хич няма блясък. А и неще витамините на хапчета. Поне доста наедря е тежи като гиричка. Ще му счуквам хапчетата и ще загладим косъм  Mr. Green
Уф, да ви се оплача. Днес бяхме на Витоша, на Алеко,  и мъжа ми пусна малкия със шейната, той неможа да спре на равното и продължи по една стръмна писта надолу. Подулях ви казвам. А то милото как се изплаши. Спря в един храст и сега е с издран нос. Ама поне се оттърва леко. После що рев ревах, а малкия само ходи да се гледа в огледалото и ми вика- как ще го снимам такъв изподран  Laughing

# 303
  • София
Рожден Ден,днес празнува Дияна на An-Mary!Много весело посрещане на празника!Расти здрава ,умна и красива за радост на мама,тати и братчето!
Честит Рожден ДЕн,Диянка!

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 09:33 от seat-kata

# 304
  • Варна
Честит рожден ден, Дияна на An Mary!
Да си жива и здрава, весела и щастлива!

newsm59  bigdance2

# 305
Ан Мари, да ти е жива и здрава рожденничката! Много да я слушате Grinning 
На колко години става малката принцеса?

# 306
  • София
Мисля,че  става на осем!Все пак   скоро завършва първи клас,малката принцеска на мама.

# 307
Ан Мари, да ти е здрава, весела, ученолюбива и добричка малката принцеска!   bouquet
Алфчо, Кетя, Арчи и всички сладурковци, на които видях нови снимки- суперррррр сааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз да пусна една нова снимчица на Пуфинка- само тя липсваше на секцията Simple Smile))
http://media.snimka.bg/2096/010447720.jpg
поздрави на всички котколюбци Hug

# 308
Честит рожден ден на Дияна!

Онзи ден, пък, Маргаритко беше зачезнал, е появи се де Hug

# 309
Роси, много  е хубава Пуфинка.  Heart Eyes
Шушулче, така е с котките навън - хубаво е, че са свободни, но все ти е притеснено да не се затрие някоя.
Аз вчера гоних мойте по етажите .... измъкнали се, докато излизат децата. За нико си знам, че е беглец и го прибрах от долния етаж. Заключих и тръгнах, но нещо ме човръкна и се върнах да проверя дали Бени е вкъщи. Не беше. та оттам хукнах нагоре по етажите да го търся. Добре, че го намерих. Не ми се мисли какво можеше да му се случи.
Тази сутрин в тръбите на банята, при водомерите намерих едно гълъбче. И гледам му виси връв от крачето, и като се загледах - увито едното му пръстче с конец като канап и почти изсъхнало  Confused Беше вързано от човек, не се е омотало само. Какви жестоки хора.... Срязох конеца, но надали ще му се оправи пръста, той вече е мутирал.

# 310
  • Den Haag
Ан Мари Честита рожденничка! Да е жива и здрава и много щастливо дете!  bouquet

Теди, много тъжно ми стана за гълъбчето, наистина има много жестоки хора  Cry

# 311
  • София
AnMary - да ти е жива и здрава рожденничката.Много да те слуша и радва.

# 312
ahasver чудесни снимки..много много ми харесват...и да вземеш да ги публикуваш някъде, сещам се за  http://www.deviantart.com/ ,ще бъдат оценени   bouquet

# 313
  • град-държава
червенокоска ,благодаря и на теб за чудесния комплимент,имам профил в deviantart,както и в няколко други фотографски сайта,но точно снимките на Арчи нещо не го харесват,а в бг сайтовете имат хммм как да кажа непонятни за мен (като човек занимаващ се с изкуства) критерии и предпочитания  Crossing Arms,та нещо загубих така или иначе смисъл от това да публикувам...

# 314
Добро утро на всички,весела и изпълнена с емоции седмица Ви пожелавам на Вас и вашите любимци.

Общи условия

Активация на акаунт