Любители на котки - тема18

• 26 307
  • 375
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден, Тед Кет!    bouquet  Весел празник, незабравими емоции, много здраве и щастие!
Котанчовците са чудесни! И снимките ти са майсторски, поздравления!
Поздрави на новодошлите пухкави съкровища! Задочно ги нарошвам по гушките  Hug

# 286
страхотни снимки  Hug аз нямам време напоследък да чета
имам и нови снимки на АЛФ но ще ги пусна утре  Hug
тед кет Честит рожден ден

желая ти само хубави неща, много сбъднати мечти, много любов и късмет и най-вече здраве  Hug Hug Hug

# 287
  • In a surreal moment!
Тед-кат да си жива и здрава , ако знаеш как ме разведряваш със снимките на котьовците ....много съм гладна и  изнервена ...абе шъ съ опрая Simple Smile
Поздравявам те с нещо веселечко , на което попаднах преди малко .
Малък мамин крадец - много ми заприлича на Нико...
http://www.youtube.com/watch?v=sZPte1tcMKA&feature=related

# 288
Ооо, това верно прилича на Нико! Само дето бялото петно на муцуната му е от другата страна  Laughing
Как върви диетата  Mr. Green
От утре и аз ще съм в кюпа. Днес ми беше последната торта за годината.  Confused

# 289
  • In a surreal moment!
Стомаха ми е пълен , а главата казва "гладна си" - яде ми се тесто , каквото и да е само да е тестооо ....ама няма . Рупам зарзават , месце и ходя бързо по 1ч на ден , ама много ме мързи , по ми е хубаво да си лежа с чернювците в къщи . Те пък как са се зашили... бъркам им попарки , като не мога за мен и те лапат , и все са гладни ....ще се пробвам да снимам с телефона , но той има интервал от щракването до снимането и обекта се е изнесъл , та хич нямам търпение да ги гоня ...Не обичат да ги снимам , все шават ... усещам , че и при вас е така , но явно имате търпение щото много са ви хубави снимките и дичата !

п.п. Ето малко посъбрани и не качвани снимки на Шуши от празниците . Бях ги забравила...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164334&pid=9520918

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 00:45 от Кълбовидна Мълния

# 290
много хубав Шуши  Hug и аз искам така да спя  Mr. Green
ето и Алфчо

# 291
  • Варна
Ох, сладури Hug Ей, снощи и аз нащраках Кетя, но не можах да се добера до компютъра да кача снимките. Довечера ще ви я пусна Peace

# 292
много хубав Шуши  Hug и аз искам така да спя  Mr. Green
ето и Алфчо

Ауу, сладур, в какво се е загледал на втората снимка, че чак вратлето си е изкривил?? Mr. Green

# 293
  • Бургас
Теди честит роджен ден и от мен,макар и със закъснение Blush

Пълните ми очите с тия сладурчовци,чак ми иде да нацелувам монитора  love001

ahasver последната снимка е жестока Peace

Игуанка Алфи страшна поза е заел Peace

# 294
  • град-държава
Ted, благодаря за комплимента,аз по принцип имам познания по фотография,но главно в аналоговата тъй като в училище ни обучаваха изцяло само в този и аспект,та и от там тази моя любов към филма,а иначе Арчи и мъжът ми са голяма любов,той всъщност коткозабъра ми е подарък за миналия 8 март от него,но да речем,че аз съм строгата възпитателка,а мъжът ми е този,който разваля цялата дисциплина  Laughing-двамата имат много мили моменти,които съм запечатала... Hug

♥ iguanka ♥ този  Алфчо е голям симпатяга  Heart Eyes

# 295
снимките ги правих с едната ръка, а с другата си играхме с Алф и той се заиграва и се беше обърнал така на една страна да ми следи ръката за да ме одере  Mr. Green Laughing

# 296
  • Den Haag
ahasver Арчи е много красив и снимките са супер,много ми харесват  Peace

iguanka Алфчо е роден за фотомодел  Flutter

# 297
# 298
Месечинка много готина братовчетка  Hug и ние имаме такава мишка. Безценна е  Peace

# 299
  • Бургас
Месечинко хич не са много ,даже още давай да гледаме Hug
Преди  години имах котка със същата окраска и се казваше Чан-Чун Joy
Аз го измислих ,но окъде ми е хрумнала в детският акъл един господ знае.
Тя беше една сладка глезлоа и  винаги искаше да я гушкам и да и чеша тумбака.
Имам снимки на хартия само,но ако успеят да ги качат на диск ще ти покажа да видиш каква прилика само Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт