Любители на котки - тема18

• 26 287
  • 375
  •   1
Отговори
# 330
Djindjari- дай снимки и на бебко. Hug
Искаме снимки, искаме снимки Hug Hug Hug

И на Гугумънгито, мн, мн снимки Hug

# 331
  • Пловдив

все по-малко място има въху телевизора .....  Laughing

# 332
  • Варна
Ох, сладури, как се наредили само Heart Eyes Да ги опапаш Laughing
Ето малко и от мен - кюфтето разказва играта на щорите hahaha С телефон е снимана, затова не е перфектно качество:
http://media.snimka.bg/2118/010491414.jpg
http://media.snimka.bg/2118/010491415.jpg
http://media.snimka.bg/2118/010491413.jpg - тук вече яко се е оплела ooooh!

# 333
  • София
Джиндж,и аз искам да видя Дидко!
Тед ка искам рецепта за да се заобичат и моите дечица!Каква е рецептатта????
Много е любопитна котаната!Много .И моята стои на един прозорец ,за да наблюдава света около блока.Мислех да поставя точно там щора.Та след време може да ви пусна подобна снимка.
Чета ви ,но от грижи нямам време за отговори!
Много поздрави и целувки за всички ВИ,момичета!

# 334
  • София
Ето малко и от мен - кюфтето разказва играта на щорите hahaha С телефон е снимана, затова не е перфектно качество:
http://media.snimka.bg/2118/010491414.jpg
http://media.snimka.bg/2118/010491415.jpg
http://media.snimka.bg/2118/010491413.jpg - тук вече яко се е оплела ooooh!

Защо му закривате гледката на кюфтето hahaha.Ние вече сме с вечно вдигнати на половина щори на единия прозорец,че от нерви,че му пречат, ги изпояде.

все по-малко място има въху телевизора .....  Laughing

На черньо само очите му се виждат  Joy

# 335
  • Варна
Защо му закривате гледката на кюфтето hahaha.Ние вече сме с вечно вдигнати на половина щори на единия прозорец,че от нерви,че му пречат, ги изпояде.

Аха, и ние тъй трябва да правим. Умира си да виси на прозореца и да гледа навън Whistling

# 336
Девил, май ще трябва да купувате по- голям телевизор. Лошото е, че вече само лсд и плазми ще се произвеждат, та де ще се катерят не знам...  Laughing
Сеатка, рецепта не  знам  Grinning може би си паснаха, щото и двамата са добродушковци. А откак Нико е кастриран и не му се нахвърля на малкото, съвсем се заобичаха. Не знам обаче какво ще стане като поотрасни Бени и се разгони. Ще има да му връща на Нико  hahaha
Маусбени, твоя мъж е претърпял много голяма промяна! Завиждам ! моя чак толкова не може, или ще отнеме години.

# 337
  • Бургас
Пак сте пуснали сладурести снимки Hug
Месечинко голяма е любопитка Laughing
Девил големи сладури,топлят се а ТВ-то а Grinning
Теди много са слядки като се гушкат пухчовците Hug
Джинджъпри Гугито пускаш ли го да се гушка с Дидко бандитко?
Маусбени ще се заобичат и ще почнат да те игнорират и тогава ще се чудиш какво става  Grinning

# 338
  • София
[Маусбени ще се заобичат и ще почнат да те игнорират и тогава ще се чудиш какво става  Grinning[/color]
Няма такава опасност,но пък на мен ми е драго да си ме обичат 2-ма мъже и да се бият за място при мен.Вечер само се надпреварват ,кой да е по-близо до мен и в краката ми Crazy. Двамата играят почти по-мъжки, с драскане,хапане,при мен е галене,подмазване,предене.

# 339
  • Бургас
Няма такава опасност,но пък на мен ми е драго да си ме обичат 2-ма мъже и да се бият за място при мен.Вечер само се надпреварват ,кой да е по-близо до мен и в краката ми Crazy. Двамата играят почти по-мъжки, с драскане,хапане,при мен е галене,подмазване,предене.

Ох завиждааааааааааааааааааам Laughing
И аз искам такааааааааааа Hug

# 340
  • град-държава
Добър ден на всички,
гледам много бързо сте тръгнали,снимки,сладки раздумки-страхотни пухчета момичета  Heart Eyes Hug
За мърррррморенето коткозабъра много се вживява,чак прихърква,особено ако някой му почеше малките ушенца,супер смешен е-едно такова дълбоко започва да мърка,което се развива гърлено прохъркване и накрая чак се разкихва  Laughing

Цитат
Какво решихте за следващия британец? Моляяяяя, вземете си тигров 

Утре най-вероятно Арчито вече ще е евнух  Sad малко ми трепери под лъжичката ама няма как,искам да ми е щастлив и да си живурка спокойно и най-вероятно следващтото британче ще е silver shaded Crazy Heart Eyes ...постигнахме съгласие,че и двамата с мъжът ми се луди по бритишите от този цвят  Mr. Green

ето така представлява

а клип4ето е на две госпожици от развъдник Вагабого -невероятни мацки  Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=uyCt3K4dTsw&feature=related

# 341
ahasver , защо не отложите кастрацията? Щом ще вземате друго коте, ако е женско ще си станат семейство. Представи си какви красавци ще се родят от сребриста британка и сив британец (дано не бъркам цветовете  Mr. Green)

# 342
  • град-държава
Ted_cat има си правила при развъждането,не е достатъчно да оставиш една женска и един мъжки да се чифтосват,още повече,че поколение от такава връзка никога и по никакъв повод не принадлежи към дадена порода,котета от такова котило се наричат просто породоподобни,единственотото доказателство за принадлежноста към дадена порода е именно документа за произход(родословието),дори родителите да бъдат с такъв документ както е в случая нещата стоят по същият начин,аз нежелая да бъда част от цялата тази история,пълно е с обяви за "кралски персийки""британци с родители шампиони" и т.н. с които е залято в сайтовете за обяви  Sick ,тези хора лъжат безпардонно аз лично ги наричам производители,а както знаем в бг кандидат стопаните трудно се решават да се пообразоват преди да си вземат коте а още повече щом става дума за чистопородно такова...та аз обичам тази порода,обичам е слабо казано и много емоционално гледам на въпроса от тази му гледна точка,сигурна съм,че един ден ще е незбижно и ние ще се занимаваме с развъдна дейност,но аз и мъжът ми сме на мнение,че това трябва да стане по правилата на добрите селекционери...това е скъпоструващо хоби и изисква много свободно време,много любов и да си готов да инвестираш в името на това да работиш в името на породата,защото да котките струват скъпо,но никой не пита какво инвестира даденият развъдчик...та така в момента нямаме необходимата среда,както нужното време за да обикаляме европейските изложби,за да можем да развием едно такова начинание и най-доброто нещо нещо,което можем да направим както за Арчи така и за породата е да бъде кастриран,в крайна сметка когато го взимахме ние се водехме единствено от това тази невероятна порода да ни радва в домът ни-нищо повече,не сме имали никакви изложбени амбиции,той трябва да си остане домашен любимец и ние сме длъжни да му осигурим това спокойствие... Hug

# 343
Ето малко и от мен - кюфтето разказва играта на щорите hahaha С
Месечинке, твоята Кетя много прилича на Маца по окраска - трицветна в бяло, керемидено и тъмно. Ама защо й казваш "кюфте"? Толкова е елегантна. Е и любопитна де  Laughing Моята си гледа също през прозорците, че си ходи и по покрива (на последен етаж сме). Много ми е стресиращо като наднича от там надолу.. А за мъркането - не мърка много, само когато се разнежи вечер. Тогава е съчетано с едно много гръмко "урррр-мяу", направо лигавене.
По отношение на новите телевизори - имам предложение - да ги правят с площадка за котки, че когато лежат да не им висят крайниците - при нас така се получава като лежи на монитора - или глава виси, или някой крак и опашка, ама там да е, и тя със стадото Laughing

# 344
  • Варна
Месечинке, твоята Кетя много прилича на Маца по окраска - трицветна в бяло, керемидено и тъмно. Ама защо й казваш "кюфте"? Толкова е елегантна.

Ами то "кюфте" е израз на нежност, така да се каже, един вид "малко кюфтенце сладко" Joy Иначе тя верно си е слабушка bowuu макар че добре си похапва. Ама и много щурее Crazy
И ние сме на последния етаж с голяма открита тераса, но на Кетя не и давам да излиза, много ме е страх да не падне или да не хукне по покрива. Добре, че имаме мрежи на прозорците и вратите и си гледа от безопасно място. Мисля вариант за някаква мрежа и по парапета на терасата, но... още е проект само Whistling

Общи условия

Активация на акаунт