Любители на котки - тема18

• 26 295
  • 375
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро! И таз сутрин ги събирах мойте диваци от стълбите. Като изпратих мъжа с децата и не са заключили вратата, та се шмугнали любопитковците. Добре, че се усетих 2 мин след това да проверя вратата  и те не се бяха отдалечили, та сами се прибраха. И Нико като знае, че ще изяде някой ритник и минава бързо и внимателно покрай мене и ме гледа едно такова виновно... много беше смешен. После като се разскача да играе - пощуря.
ahasver , разкажи ако искаш с какво се занимаваш, имаш ли изложби някъде? Винаги съм обичала да  рисувам  Heart Eyes ,но нямах кой знае какъв талант. Сега си мечтая да имам много картини по стените вкъщи. Някак успоояващо ми действа като се загледам в хубав пейзаж.

# 316
  • град-държава
Ted_cat милите котаци  Joy ,добре,че моят не изявява такива наклонности да изчезва щом се отвори вратата,понякога само застава на прага и гледа очудено,той даже и по прозорците не виси,въобще никакви типично котешки интереси  Laughing ,а иначе съм завършила живопис в националната художествена гимназия в Казанлък,а есента се дипломирах със специалност стенопис при факултета за изящни изкуства към Великотърновския университет с художествено стъкло,в която област и работим с мъжът ми от около година(витражи-класически и тифани,стъклени пана,интериорни решения от художествено стъкло и т.н.)....участвала съм на изложби,но не съм и правила все още самостоятелна,която така или иначе следва (но за сега да не си отварям много устата  Laughing) ...в семейството ми всички са художници и противно на очакванията аз прорисувах много късно и всички твърдяха че не мога и не трябва да се занимавам с това,но в крайна сметка стана ясно,че крушата не пада по-далече от дървото...работата ми ме прави много щасталива,дава ми много възможности да се развивам и най-важното да разчитам финансово на себе си от много ранна възраст...и така това е в общи линии  Hug

# 317
Добър ден,какви витамини давате,когато котките си сменят козината?

# 318
  • In a surreal moment!
ahasver - чудя се как така може да има някой , който да не харесва Арчи , божееее такава пухкава сладост. Отдавна се канех да те питам , а като е такава тиха и мирна порода силна ли му е мъркалката .....
Въобще момичета как мъркат вашите сладури ? Забелязала съм , че колкото котки , толкова и различни начини на мъркане ...Винаги ме е впечатлявал "гласът" на различните котенца. Имахме един Брамс , който за да разбереш , че мърка , трябваше на провериш с пръст дали се двъжи гръклянчето иначе нищо не се чуваше , а една Маца така шумно и хъркащо мъркаше , че беше невъзможно да се издържи повече от няколко минути ...такива мити работи ...Писанчо се опитва да се покатери на рамото ми и определено гарнира мерака си с една приятна, нежна и ритмична мъркалка ... Grinning

# 319
  • Варна
Кълбовидна мълния, как ме разнежи само с това мъркане  Simple Smile

Фокси мърка гръмко. Колкото пъти го пипна, толкова пъти започва да го прави  Laughing Понякога и като яде мърка и излиза едно като ръмжене. Бе дърт стана, пък не се кротна  hahaha

# 320
ahasver , много е хубаво човек да работи това, което му е на сърце. Хем да се занимава с хобито си, хем и парички да печели  Grinning
А за Арчи, че не го харесват и аз се учудвам. Той си е аристократ и му личи. Какво решихте за следващия британец? Моляяяяя, вземете си тигров  Mr. Green
Мълнийке, верно е това за мъркането. При някой учудващо не се чува. Други пък въобще не мъркат, аз им викам- котки темерути  hahaha
Мойте и двамата мъркат доста, но Бени е рокордьор. Не стига, че мърка силно, ами и продължително... а комбинирано със слюнкоотделянето и мачкането с острите нокти - направо си става болезнено нетърпимо  Laughing но аз съм леко мазохист и го търпя  Mr. Green
Поръчах при ветеринарката ни РК пакет. Тази седмица ще ходя да го взема. Няма да ги мъча повече с Кит ката, макар че май му свикнаха или от няма накъде го проядоха  Sunglasses
Сега им размразих малко домашно пилешко(че ние не го ядем  Confused , пък майка ми все носи) и ще ги пробвам дали ще го харесат.
grigori, аз им давам Петнил за козината. Имат ефект.

# 321
  • Варна
Кетя мърка страшно силно Heart Eyes Това беше една от причините да се влюбя в нея още като цъфна за първи път пред блока Grinning Докато я вдигна на ръце и се размърка. И сега е същата. Като започне да яде мърка, като взема да я галя по шкембачето, като реши да ми се намести на възглавницата и да ми дърпа косата - постоянно мърка Hug

# 322
мойта котка явно е най-недоволна
не мърка това същество и това си е, а е глезена до безкрай
от време на време пусне мърнкалника за 5 минути и край...
знаете ли как се живее без мъркане? трудно!  Laughing

# 323
Здравейтеееее  Hug Hug Hug
 Обичкам Вииииииииии !!!

Нямам време да ви изчета ... 
Бебо ми разказва играта Mr. Green
Ма няма да се оплаквам  Hug Hug Hug

Шушулче , специално за теб:

Мамин Гугумънги пази бебко на терасата  Heart Eyes

Целувки на сладките ви рошавки топчици от нас с Гугито  Heart Eyes

# 324
  • София
Djindjari- дай снимки и на бебко. Hug

мойта котка явно е най-недоволна
не мърка това същество и това си е, а е глезена до безкрай
от време на време пусне мърнкалника за 5 минути и край...
знаете ли как се живее без мъркане? трудно!  Laughing

Пинко също много рядко преде.Обикновенно посреднощ се сеща да го прави( сигурно се надява да ни събуди  Mr. Green) и когато ми се подмазва за храна Whistling

# 325
Джиндж, точно днес си мислех за теб и  ти взе, че се появи. каква телепатия, а  Laughing
Не се измъквай само с 2 изречения. Кажи как сте? Расте ли Дидко, слушка ли? Батко му Гуго добре ли се грижи за него  Laughing

Преди малко за пръв път видях Нико и Бени да спят заедно. Наскоро им сложих кош с възглавничка в банята. Първо го подмятваха насам натам, после го закеркенечиха между тоал. чиния и коша за пране. Нико спи там вечер, Бени до тръбите на парното... Опитвах се да ги слагам да спят заедно, но не искаха. Вчера Нико се беше запилял нейде и гледам Бени се изляга в коша...върти се по гръб, кефи си. Явно му е харесало там, щом днес се е примъкнал при Нико  Laughing 

# 326
Тед напълни ми душата с тази снимка  Heart Eyes бонбони сладки как спят

# 327
  • Варна
Верно много сладки Heart Eyes Чак извиках мъжа ми да му ги покажа Simple Smile
Сигурно им е хубаво като са двама. Като гледам такива снимки ми се приисква да вземем на Кетя братче или сестриче Whistling Ама няма да стане Crazy

# 328
Наистина много се обичат, дори се чудя как така се случи. Никога преди не съм била свидетел на дружбата на 2 котки. Тези в двора никога не са били близки. При това майка и син или майка и дъщеря - съскали са си или не са се поглеждали.
За таз вечершната им поза и аз виках мъжа ми да дойде да ги види, ама не се мръдна. А аз тъкмо им носех месце, с мазна ръка бях, та търчах да се измия тихичко, да не вземат да се размърдат докато взема апарата  Joy

# 329
  • София
Наистина много се обичат, дори се чудя как така се случи. Никога преди не съм била свидетел на дружбата на 2 котки. Тези в двора никога не са били близки. При това майка и син или майка и дъщеря - съскали са си или не са се поглеждали.
За таз вечершната им поза и аз виках мъжа ми да дойде да ги види, ама не се мръдна. А аз тъкмо им носех месце, с мазна ръка бях, та търчах да се измия тихичко, да не вземат да се размърдат докато взема апарата  Joy
Ще почне да става,преди и Филип мрънкаше,да престана да го вдигам за "глупости" (цитирам),сега без подканяне се вдига,даже се обърна ролята,той да ме вика.Прекара една седмица нощна смяна и през деня 2-та с Пинко сами и сега всеки първи въпрос му е "Какво прави Пинко?" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт