Ла Редут - кодове - 21

• 51 393
  • 777
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Да ви се оплача Cry
Вместо куфара са ми пратили едни кристални чаши за шампанско-ама за една глътка толкова са малки #Cussing out
Какво да ги правя сега тия чаши за какво са ми #Cussing out

можеш ли да пуснеш някоя снимчица  Praynig

# 211
  • Бургас
Най-лесно е да погледнеш в края на първия пост  Peace
И не само аз май мисля така-Алекс пише заедно с мен  Mr. Green

# 212
# 213
Защо, който го продава, той определя цената, защо ние да решаваме и разсъждаваме дали струва повече или по-малко  newsm78 Между другото в условията на пазарна икономика едно нещо струва толкова, за колкото може да се продаде. И когато коментираме такива работи, добре е да не го правим анонимно - лично мнение  Peace
Хайде да се придържаме към темата.

# 214
merry rascal, ето реална снимка на комплекта 33 части с реф. номер 7841450 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308231&pid=10231575

Много ти благодаря! Аз днес вечерта получих код за подарък за РД - той е наскоро и спрях да се чудя кой код да използвам.......Simple Smile

# 215
Колко скоро ти е РД-то? Мойто също е скоро (3.2.) и май и тази година ще ме пропуснат  откъм код за подарък Sad И какъв е подаръкът, че да знам дали да ме е яд много - пак ли е часовника с гривната?

# 216
Да ви се оплача Cry
Вместо куфара са ми пратили едни кристални чаши за шампанско-ама за една глътка толкова са малки #Cussing out
Какво да ги правя сега тия чаши за какво са ми #Cussing out

И аз имам поръчка от 07.01. с куфара и мисля, че него са сложили, щом е на митница /имам само дрешки за децата, които не тежат/. Но мога да кажа в четвъртък, като ми го доставят в къщи.

# 217
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, включвам се в темата за да попитам дали някоя от Вас би заменила сак на Лафума за червената чанта(от пътните) на колелцата?
Ако има желаещи нека да ми пишат на лични, благодаря:)

# 218
Някой да е успял да намали пролетно при-мини ?

# 219
# 220
  • Стара Загора
ама то не е при-мини?!  Thinking А кода лично ли ти е пратен? Явно е персонален.  Confused

# 221
Код от фактура - 32476 : - 40% от прет а порте дамско, мъжко, детско и бельо, -35% от linge de maison. Не съм го пробвала, не го мернах и в темата. Извинявам се ако е публикуван вече  smihesorry
Ползвах код за една от поръчките си и трябваше да получа нещо наречено Plaid в кафяв цвят. Но вместо това получих едни чаши на столче, 6 бр, уж кристални  Grinning . Стават за ракия, ама за друго не. кода беше 42471, една мама беше пуснала и картинка на шалтето, което при мен стана чаши Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 11:07 от Johnny Bibin

# 222
  • Варна
Как да не е при мини ,като на него пише при мини .Кодът е персонален.
Но условието е да има 55 е в кошницата от новата колекция

# 223
  • Временно
Има ли някакви условия за ползването на 5-те евро от поканата към приятел?
Защото сега получих код,в кошницата имам и намалени неща и от новата колекция,а кода не ми се хваща? newsm78

# 224
  • Стара Загора
Иизвинявай, miraj, права си.  Hug Като го разцьках, излезе надписа, но на линка, който си дала излиза така: http://media.snimka.bg/1991/010237389-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт