Ла Редут - кодове - 21

• 51 334
  • 777
  •   1
Отговори
# 270
  • БГ
Момичета да ви попитам относно тези покани(предварително ви се извинявам,но изчетох всичко и нещо не намерих отговор  newsm78).След като следвах стъпките и изпратих-уж покана до приятел на имейлът му,но не разбрах кога се получават тези покани,тъй като два дена няма нищо на пощата която посочих..
получих я 10мин след изпращането на поканата.виж пак точно стъпките според мен бъркаш някъде.

# 271

Харесват ми силиконовите форми за печива, 3 за 2, имам ли някакъв шанс да ги намаля с код? Някой ако ги е намалял и сподели, ще оценя Grinning
(въпросът е леко идиотски, но имам приготвена за пускане кошница и не мога да пробвам)
Може вече да си ги поръчала, но да кажа, че и аз ги мъчих тези силикони с различни кодове, но без успех (само те ми бяха в кошницата и експериментирах на воля Mr. Green). Просто като се сложи третата форма, цената и на трите става по 7.98 евро или нещо такова, това е максималното намаление.
Какъв по-добър код от "Плащам 2, получавам 3!"Simple Smile?

# 272
  • Пловдив
Момичета,
Като опитам да поръчам куфара с чантите  с код 23574 и реф. номер 5671345 ми дава подарък куфара, а чантите ги слага в червен квадрат, както когато някой артикул липсва и дори не ми е добавило 6,90 към сумата. Да считам ли, че нямат налични чанти в момента и ако изчакам до утре има ли шанс пак да има? Embarassed Embarassed Embarassed

Да няма ги налични в момента,щом ти ги огражда в червено,а никой не знае дали пак някога ще се появат newsm78.......можеш да питаш ако имаш връзки в Ларедута и да ни дадеш инфо  Mr. Green.......това на майтап  Hug

# 273
  • Тук и там
Момичета,
Като опитам да поръчам куфара с чантите  с код 23574 и реф. номер 5671345 ми дава подарък куфара, а чантите ги слага в червен квадрат, както когато някой артикул липсва и дори не ми е добавило 6,90 към сумата. Да считам ли, че нямат налични чанти в момента и ако изчакам до утре има ли шанс пак да има? Embarassed Embarassed Embarassed

Да няма ги налични в момента,щом ти ги огражда в червено,а никой не знае дали пак някога ще се появат newsm78.......можеш да питаш ако имаш връзки в Ларедута и да ни дадеш инфо  Mr. Green.......това на майтап  Hug

Куфара го дава като подарък, но допълнителните чанти за 6,90 ... ще са налични след 12 седмици ... или поне това е информацията към момента  Peace

# 274
Духи-Пухи, код 61018 намалява при мини от новата колекция и не е никак лош код, май е най-добрият за момента, но е персонален, изпратили са ми го само на единия акаунт и само на него действа.  Peace

И дава БД без да има при мини, но ако са от новата колекция.
 А защо някои артикули от новата направо ми ги дава в кошницата с 20% намалени, сигурно съм гласувала за тях в онази анкета?
Дам Simple Smile и аз го имам на един. ак. и май ще успея да го използвам по предназначение  Hug
Нещо май не е наред с тоя код. До вчера ми даваше намаление и аха да пусна поръчката днес и ... сега вече не иска  Sad Само БД ми дава....

# 275

Дали някой може да пусне снимка на въпросните чаши за шампанско-ракия, че ми стана любопитно.
Довечера ще снимам и ще ги кача  Peace

# 276
  • Варна
Не.По време на намаленията БД почти няма.Но за сметка на това искам да похваля куфара в сиво и резеда.Много ми хареса-пуснах четири поръчки с него и се надявам да успея и пети път.Ще има за подаръци на приятелките. Wink

Моля те , кажи ми кой код ползва за куфара (...  23442 ли ? ) и от един и същи акаунт ли пусна четирите поръчки ?
Нали кодовете могат да бъдат ползвани само по веднъж !? 

# 277
Не.По време на намаленията БД почти няма.Но за сметка на това искам да похваля куфара в сиво и резеда.Много ми хареса-пуснах четири поръчки с него и се надявам да успея и пети път.Ще има за подаръци на приятелките. Wink

Моля те , кажи ми кой код ползва за куфара (...  23442 ли ? ) и от един и същи акаунт ли пусна четирите поръчки ?
Има няколко кода за куфара.. Има и няколко акаунта най-вероятно  Wink

# 278
здравейте,интересува ме някой получил ли е код за 20 евро намаление след като е изпратил покана към имейл ,поканата е била приета и е направена поръчка от новия акаунт..оттук следва че първия акаунт получава код за 5 евро и код за 20 евро след като е поръчано от поканения акаунт? ако някой е получил този код да пише.. аз не получих.. въпреки че трябваше ,според описаното в сайта на ларедут..да получа код за 20 евро отстъпка на имейла си..

# 279
  • Пловдив
Уж четох всичко ама не разбрах с кой код за куфара са пратили чаши  newsm78

# 280
  • София
здравейте,интересува ме някой получил ли е код за 20 евро намаление след като е изпратил покана към имейл ,поканата е била приета и е направена поръчка от новия акаунт..оттук следва че първия акаунт получава код за 5 евро и код за 20 евро след като е поръчано от поканения акаунт? ако някой е получил този код да пише.. аз не получих.. въпреки че трябваше ,според описаното в сайта на ларедут..да получа код за 20 евро отстъпка на имейла си..
Засега май никой не е получил заветните 20 евро.А по описанието на Ла Редут тази опция е само за френските потребители.

# 281
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=335052
Ето чашите! на мен ми дойдоха не с код за куфар, а с код за някакво шалте-42471, единствения, който ми проработи като пусках поръчката си.

# 282
  • Казанлък of all places
Девойки, аз вече имам 2 куфара, ако някой иска трампа за чашките , пишете на лични!

# 283

Има няколко кода за куфара.. Има и няколко акаунта най-вероятно  Wink
Преди нова година пуснах поръчка с кода за куфара 23574  - от първа страница.
А преди 10 дни получих на мейла код за същия куфар 61514 и 20% намаление от 2 артикула от новата колекция. Така че не е нужно да имаш няколко акаунта ...и с един става...просто има няколко кода за този куфар... на първа страница срещнах и още един 23442

# 284
  • София
Преди време стана въпрос за този код-32492,намерих му условията,но на мен нищо не ми прави. Sad
Пускам ги на френски,че преводача превежда глупости.
Jusqu'à -70% sur les soldes 40% prêt à porter Cat. A/H 35% sur le linge de maison 30% sur literie 25% sur l'équipement 20% sur le reste même pages vertes

27456-десертни чинии в червено.(ASSIETTE A DESSERТ)

Общи условия

Активация на акаунт