Отчет на набор 2003 - 42!

• 16 389
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник на Кейти и Александра! Да са живи и здрави!

ura newsm59  Gift  ura

Днес ходихме на профилактичен преглед, Ники е 127см и 27кг. В нашата група изглежда добре т.е. не е едър в сравнение с другите. Има и по-високи от него, а и доста по-тежки   Joy
Отложиха ни тетраксима, защото гърлото му било червено. Дано само да не се разболее  Praynig
За яденето уж не е много капризен, но е на настроение. Като реши че му се яде - яде, но реши ли че няма да яде и 10 любими неща да му предложа - няма да ги куса  ooooh!
 Чиби и аз се чудих къде се изгуби. Радвам се вече сте добре  Hug

# 211
Здравей Чиби!Радвам се ,че вече сте добре!! Peace
viki-hrisa много хубави рисунки и много хубаво момиче-да ти е живо и здраво,чудни неща от пластелин,явно има кой да се занимава с нея,или просто и идва отръки...и в двата случая БРАВО! Hug
Сега и аз да ви кажа,мойта кака днес премерена/ама на кантара у дома!/тежи 17 кг.,аз мислех че са 16 ,то може и да е така... Embarassed,на височина е 114 см.Аз си я харесвам така,и да е слабичка по-добре отколкото да е по-пълна и скоро да почне това да я притеснява.Иначе си яде,бих казала добре,и постоянно по нещо си дояжда.Опитва доста нови храни,но това е откакто възприех нова тактика...не я карам да яде насила въобще...колкото иска..дори и да виждам че е малко..пак не я насилвам,тя си го наваксва.Така почна да се храни по-добре,преди това си беше мъка.
Чао и оздравяване на всички червени гърла! Hug

# 212
Здравейте, теглих Сави на кантара в къщи тежи с дрехите 20кг., висока е 115см. и така като я гледам е една от най- дребните в групата, тя и още 3-4 деца са така изглеждащи, останалите са доста по-едри. За храната много си подбира, не яде какво да е, но хубавото е че яде плодове и зеленчуци. Ако не хареса яденето гладна ще стои но няма да яде. Така прави и в градината.

# 213
picaso благодаря  Hug  Вики само два пъти в седмицата е след обяд на градина, иначе е до 12 часа. Като няма какво да прави се опитвам да играем двете. Рисуваме, правим фигурки от пластелин, пише, решава задачи и така. За някой от фигурките имам лека намеса, но основно са нейни. Да ви кажа днес как ме ядоса, а и аз нея. Стана една седмица нищо не иска да прави и все ме чака. Казвам й все едно си бебе. Ама тя като беше бебе по се опитваше да прави неща. Вчера не можела да си облече чорапогащника, блузата и т.н.  Днес в една обикновена найлонова торбичка си сложи една ябълка, две ръкавици и най отдолу маймуната. Тръгнахме за градината. Казва ми : Дай ми Афа. Казах и да си я вземе. Почна да рови, паднаха ръкавиците но я извади. После взе да си играе  и да върти торбичката. По едно време ябълката се търкулна по асфалта а след нея и двете ръкавици по земята. Няма да казвам че е много стръмно и започна една надпревара на дете и ябълка. Взех да й викам да спре, но кой да ме чуе реве и бяга. Помислих че ще падне. След малко ритна ябълката тя отиде в една градина. Познайте как зарева. Върнах я да си вземе ръкавиците, а аз тръгнах да търся ябълка. Още поне пет пъти пада по земята. Всеки пък казваше :Пак ли стига вече.  Joy Торбичката беше останала без дъно накрая. А като стигнахме до градината ми каза, че ябълката нямала вече сок но щяла да си я измие и тогава да я изяде. От днес започвам да я карам всичко да си върши сама и да си носи нещата. Времето което ни костваше всичко това беше 40 минути, друг път стигаме за 10. ooooh!

# 214
Ох, момичета Тошко такава беля ми направи днес Cry
Направо не мога да дойда на себе си.
Понеже почивам ги оставих в къщи да им се порадвам.
То стана една... Confused
Тошко счупи стъклото на вратата на хола и нослето му е зле порязано.
Закарах го в спешното и го залепиха.Сега с татко си отидоха на личната .Тя ми каза по тела,че ще му постави ваксината малко по рано.

# 215
Дими дано бързо да му мине на юнака.
Чиби много се радвам че сте здравички.
Вики хриса страхотни рисунки.
Габи е 19кг при ръст 121см.Изглежда много слаба ама иначе всичко си хапва.

# 216
Дими, много съжалявам! Горкото дете.   Sad Преди две години, когато още бяхме в стария апартамент, Кристиян някак успя да събори цялата витрина на секцията и тя падна отгоре му. Слава Богу, размина се само с уплаха, но аз си съкратих живота.
Дано да не му остане белег и да нямате повече такива произшествия!

# 217
  • Бу-у-урга-а-ас
Здравейте, мили дружки!
Започвам от далече. Знаете с годините тази тема, колко важна беше и е за много от нас. Освен, че тук аз, а и вие намерихме много приятели, тя беше ценно средство да се информираме, да споделяме опит, горчивини, радости и все такива нещица покрай децата, с които да се усъвършенстваме и да се обогатяваме, за да сме най-добрите родители за нашите деца. Убедена съм, че тази тема още години наред ще е от много голямо значение за нас, защото тепърва живот и здраве ни престоят ПДГта, първокласници, избори на училища, спортни и извънкласни занимания, влюбвания, пубертет....
От нас зависи обаче, дали тя ще просъществува във вида си в който беше започната и ще се развие или ще си остане един "спамо-чат" на едно затворено общество.
Реших да споделя всичко това с вас, защото ми харесва темата, важно е за мен да сверявам часовника си с вас, но вече просто не го правя, защото повечето постове са свързани с честитки и из между цветята и балоните ми се изгубва другото.
Приятно разбира се цялото това внимание, НО...има си цял подфорум ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=34.0
Първият който се сети, че някой има празник, може да започва тема и просто с напомняне да постне линк тук, където всички останали, могат при желание да отправят своите благопожелания. С това си форумско поведение, ще се придържаме по стриктно към правилата за ползване на форума. Темата ще запази информативния си характер и ще е много по-нагледна за всички ни.
Призовавам да помислите по въпроса. Пратих на доста от вас лични съобщения и виждам, че не съм само аз на това мнение.
Остава с новата тема да се пусне и анкета.
  bouquet

# 218
Здравейте, мили дружки!
Започвам от далече. Знаете с годините тази тема, колко важна беше и е за много от нас. Освен, че тук аз, а и вие намерихме много приятели, тя беше ценно средство да се информираме, да споделяме опит, горчивини, радости и все такива нещица покрай децата, с които да се усъвършенстваме и да се обогатяваме, за да сме най-добрите родители за нашите деца. Убедена съм, че тази тема още години наред ще е от много голямо значение за нас, защото тепърва живот и здраве ни престоят ПДГта, първокласници, избори на училища, спортни и извънкласни занимания, влюбвания, пубертет....
От нас зависи обаче, дали тя ще просъществува във вида си в който беше започната и ще се развие или ще си остане един "спамо-чат" на едно затворено общество.
Реших да споделя всичко това с вас, защото ми харесва темата, важно е за мен да сверявам часовника си с вас, но вече просто не го правя, защото повечето постове са свързани с честитки и из между цветята и балоните ми се изгубва другото.
Приятно разбира се цялото това внимание, НО...има си цял подфорум ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=34.0
Първият който се сети, че някой има празник, може да започва тема и просто с напомняне да постне линк тук, където всички останали, могат при желание да отправят своите благопожелания. С това си форумско поведение, ще се придържаме по стриктно към правилата за ползване на форума. Темата ще запази информативния си характер и ще е много по-нагледна за всички ни.
Призовавам да помислите по въпроса. Пратих на доста от вас лични съобщения и виждам, че не съм само аз на това мнение.
Остава с новата тема да се пусне и анкета.
  bouquet
Поткрепям изцяло. Нека темата бъде това, което беше за нас, мястото където да споделяме и ако е необходимо да си помагаме със съвети и мнения.

# 219
  • София
Лого5ка, съгласна съм с теб. А и предложението, което даваш, е повече от разумно.  Peace

# 220
И аз подкрепям на 100% newsm10
Мога да добавя още един довод за  "стоп" на  честитките тук даже Simple Smile Сега гледам пожеланията за Анда и се сетих, че тя даже не е видяла /или поне не е дала знак да ги е видяла/ честитките за Ането от януари.... надали ще влезе и сега да прочете своите.
По същия начин беше с Васи на Де Ваня. Ние си честитим, само дето тя от месеци не е влизала в темата.
Сега за тях двете се сетих. Със сигурност има още доста хора, които съвсем спряха да пишат.
Та ако си пускаме теми в календара, хем хората, за които са предназначени ще ги виждат, хем може да се сетят да наминат към темичката, че липсата им определено се усеща. Абе с един куршум, два заека, дето се вика Wink
По въпроса за същността на темата и ползата от нея в стария и вид, няма какво да добавя след Лого5ка. То си и личи, като се види списъка на първа страница и колко хора реално са активни в темата....

ПС Моля, никой да не се обижда и да не го приема лично. Пишещите от повечко време, със сигурност ще се съгласят с Лого5ка. За останалите гарантирам, че темата ще ви е още по-комфортна, но и в пъти по-полезна Peace

# 221
Ау,Дими,много гадно взучи срязано носле,дано мине бързо и не остане белег.
Иначе съм съгласна с Лого5ка.

# 222
Аз казах вече - за мен също са безмислени тези честитки. Мисля, че е чудесна идея някой да пуска тема в ''Календар на събитията'' и тук да постне линк, за да ни подсети да поздравим. Така няма да се разводнява темата и всички ще са доволни, мисля.

# 223
  • София
Приветки, мами.  Hug
Аз на лого5ка отговорих, че на мен не ми пречат честитките, но - както решите.  Hug
Дими, много неприятно. Аз писах наскоро за подобен инцидент и при Павел - паднал върху витрината на кухненския шкаф и се разхвърчели стъкла. Не се е порязал, ама беше със синьо-лилаво око. Бързо възстановяване на наборчето.  Heart Eyes
Мирта, благодаря.   bouquet
Чиби, добре дошла отново. И дано всичко да е наред с детенце оттук-нататък.  Praynig

# 224
  • София
Подрепям изцяло Лого5ка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт