Отговори
# 210
dida_p честито!Да ти е живо и здраво детенцето.

# 211
Добро утро!
Честито на новите мами много да ги слушкат бебоците!

# 212
Хелоу,дарлинг Mr. Green
Имаме ли нови бебета?!? НЪЦ! Даже аз още не съм родила Rolling Eyes,а днес влизам в деветия месец...
Айде сега да ви предложа едно приятно тутманиче с айрянче,че нещо много ми се е прияло...

+ = очаквано добра комбинация Mr. Green

# 213
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
Десика,пробвах това с конеца,но засега не дава резултат Sad
Явно все пак ще трябва да прежаля бижутата,но както всички казахте това не е най-важното.
Сега ми е развълнувано,защото днес ще се видя с д-р Григорова и ще решим как да раждам.
Когато се върна ще дам отчет.
Да видим дали някоя мама ще ни изненада днес  Simple Smile
Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден  Hug

# 214
Браво,Вержи устиска до днес,честито  Heart Eyes,трябваше да се хванеш на бас с Минев,че ще си дочакате да влезнеш в 9  hahaha.Мерси за закуската.Аз бегам да се оправям за лекцията и после ще раздухваме как е минала.То малко вали,ама няма да ни уплаши някакъв дъжд.
Тифани,аз разтоварвам с игра на белот он-лайн,но и бая нерви вкарвам понякога,а и ме бъзикат,че първо ще каже малкия Пас или Контра  Whistling,ако баща му не го е научил да играе футбол на Плейстейшъна.
До после коремки  Hug

# 215
  • София
Добро утро!

Фокси, вкусна закуска   Heart Eyes
Поздравления за деветия месец - браво на тебе и малките юнаци   bouquet

Лек ден от мене  Hug Hug Hug и очаквам още новини за нови бебоци  Wink

# 216
  • Пловдив
Пловдивчанки-айде на лекцията

Раде,само така-един дъжд няма да ни уплаши.

# 217
Браво,Вержи устиска до днес,честито  Heart Eyes,трябваше да се хванеш на бас с Минев,че ще си дочакате да влезнеш в 9  :hahaha
Трябваше да се хванем на бас с него,че ако устискам до деветия ще ми пусне 2-3 безплатни прегледа за месеца..  Щях да си спестя стотина лева Mr. Green
Искам да попитам тези от вас,на които бебетата си останаха с дупетата напред,вие чувствате ли как бебето ви рита с крачета или най-малкото ги мърда? И боли ли ви понякога? Защото аз имам чувството,че буквално ще ми изскочат тия бебета... ooooh! То са ритници,то е чудо...И всеки път си мисля,че ще ми пукнат мехура /не пикочния/ и ще ми изтекат водите,ама..не...даже си мисля да не би да ми изтичат водите лека-полека без да разбирам...Възможна ли е такава глупост?
Ама много ми е тъп въпроса...знам,но вече чак се замислям как стигнах до тук...Предполагам,че ако има някакъв проблем с водите или по принцип беби няма да са така активни,нали?!? newsm78 Защото те са доста активни,уверявам ви...

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:02 от foxy81

# 218
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Честита девойка на Бульовче! Да е здравя, щастлива, умна и карисва!
Момичета и аз се приготвям и тръгвам за лекцията. Моля оглеждайте са един неориентиран електрон като мен, аз се насочвам директно към най-населената маса, такива указаня ми даде Elfita  Wink
Поздрави и приятен ден от мен!

# 219
Направих си кратък мислен отчет на мамите,които по принцип са активни,а от няколко дни насам не са.. newsm78 Та се позамислих за Албенчето,за Деси06,за autumnsphere...А с mmtomova какво става?Или просто съм ги пропуснала някъде по трасето?

# 220
  • София
Тука съм, тука съм, душко... Ти си герой, нали знаеш! Толкова време издържа... Hug

Чета ви и не мога да повярвам колко много бебета имаме вече!

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА БУЛЬОВЧЕ!! КАК НИ ИЗНЕНАДА САМО!

Mia, страхотен разказ, много ме успокои, че всичко ще мине нормално.

А Раличка и Пламена са такива бомбони! Няма да останем без моми за нашите момчета!!!

Но Албенчето и на мен ми се губи, преди толкова редовно ни пееше... smile3514

# 221
  • Sofia
Добро утро!:)

Излегнала съм се с компютъра на краката, от едната страна кафенце, от другата закуска и се наслаждавам на последната спокойна сутрин Wink Така да се каже от утре всичко ще е различно за доста дълго време... Ама аз не се оплаквам, напротив, хем нямам търпение, хем ме е страх...  С една дума - хем сърби, хем боли, хем ми е драго! Mr. Green
Ще ходим днес на последно мерене на тонове и утре сутрин - с песен се понасяме към скалпела! Crazy

Фокси, честито ти 9 квадратче! Браво на вас с джудженцата, герои сте! (особено ти)   bouquet  bouquet  bouquet
По повод ритането - нали моя юнак е с крачета пред лицето (как го прави това, не знам!), та не ме рита ниско долу, но редовно се протяга и се опитва да излезне от дясната страна на корема ми... #Crazy Понякога си мисля, че ще успее и тогава съм на 4 крака и го подрусвам да се мръдне, че свитки ми излизат направо! ooooh! А не мога да си представя 2 чифта крачета да те атакуват в пикочния мехур.... #Crazy
А за водите - ако изтичаха, бебоците щяха да страдат и хич нямаше да са активни...

Весе, не се ядосвай за бижутата! Важното е да си жива и здрава! Загубено е едно, ще се намери друго... Ще избереш друго бижу и ти ще започнеш да го предаваш в поколенията, няма да се изгуби традицията! Няма какво да направиш, така че споко!

Тифани, Дарима, ако ви е кеф да си играете на тези игри - не виждам какво лошо има! Няма да станат кръвожадни децата  Joy Ако много ви напрягат обаче и ви стягат коремите, недейте, ама иначе не виждам проблем...

Хубав ден желая на всички! Отивам да се стягам за последния преглед  Hug

Албенчееее, виждам теееее...... Mr. Green Наговорихте ли се с мама? Wink

# 222
Добро утро момичета!

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА БУЛЬОВЧЕТО!
Нека да расте здрава,послушна и красива  bouquet

Добре дошли на Мия и Светлето   Hug

Хубав ден на всички и чакаме новите бебчета Peace

# 223
  • София
Инче,стискам палци всичко да мине възможно най-добре.
Прегръщам те много и ти пращам положителни мисли,знам,че няма как да не те е страх,но пък от утре ще си мама  Hug

# 224
  • София
Коте, аз на твое място бих била в еуфория! Такова хубаво нещо те очаква утре!!! Всички ще сме с теб! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт