Отговори
# 225
Фокси - телепатия
Ето ме и мен.  Първо да честитя на всички нови мамчета.  Да са ви живи и здрави малките патенца, много да ви радват и разсмиват.

Фокси радвам се, че си устискала до 9ти месец.   Hug От сега нататък да си спокойна.  Само се чудя  newsm78 кой ще ни прави темичките като те няма за 2-3 дни?

Аз вече съм напълно подготвена за бебо.  Сега мисля начини да го накарам да излезе по рано  Embarassed... Кекса е извън въпроса, мъжът ми отказва да ми помогне.
Запис в дневника на бебо: Сине мил, бащата ти е готов нова къща да построи с двете си ръце от колкото да ти помогне да излезеш на бял свят.  baby_neutral

Да ви се похваля момичета - Продадохме си малкият апартамент (ураааа) и от 1ви Март ще се местим под наем в къща с 3 спални, 3 бани, столова, холче, кухня и 2 гаража.  Нямам търпение вече.  За това и не съм влизала при вас.  Имахме доста работа по продаването.
Къщата е нова на 2 етажа.  А и спестяваме много пари.  При нас е по скъпо да изплащаш от колкото да си под наем.  
Детето ще си има стаичка.  Само сънувам как ще я наредя.  Такааааааа... похвалих се.

Въпросче към новите мами - Как бихте изразили чувството което изпитахте като видяхте бебчо за първи път?  Как се чувствате сега и наистина ли майчинското чувство идва в момента на раждането?

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:51 от Албена13

# 226
Инче,дойде си и решителния момент!Само като си помислиш,че след 24 часа ще видиш напористото мъниче.. newsm32 Всички ще те мислим и даже мааалко ще ти завиждаме,докато очакваме и нашите срещи!
Naiema,успех и на теб утре и очакваме с нетърпение радостните новини!

Аз толкова се вълнувам,че последната седмица съвсем се обърках и вече незнам ...с какво одеало да изпишем бебката...Моля,помогнете! Praynig Бях купила космонавтче-тип чувалче,но преди няколко дни ми хрумна,че бебето ще се загуби в него...и затова купихме едно одеало,но то пък сега ми се вижда дебело и голямо ...и накрая вчера с мъжа ми купихме друго,което той избра,но пък то е тънко и поларено,а на всичкото отгоре е и оранжево..Та сега нито един от тези варианти не ми се струва подходящ!Едното е дебело(а трябва и да се сгъне) и голямо,другото тънко и не подхожда цветово...То си е за смях...ама ...вашите одеалца с какъв размер са? ooooh!

Албенче,честита нова къща!Звучи просто перфектно..а и с перспектива Laughing  А Фокси като влезе да ражда ще пишем мноого внимателно и синтезирано само "мъдрите" ни мисли и прозрения за да ни стигне една темичка за 3-4 дни.. Thinking

# 227
Добро утро и от мен,

на всички планувани и непалнувани мами за днес много късмет и стиснати палци.

Фоксунке ей на това му се вика героизъм. Ще те извадим пред строя за похвала. Честито ви 9-то квадратче. Хайде юнаците могат да излизат вече.

На всички пловдивски мами весело изкарване и бъбрене и после да се отчетете със снимков материал.

Коте хайде миличка отдай се на релакс и от утре най=щастливата мама.

Аз от днес вече съм с компания. Мама си дойде т Испания при мен и ще поседи поне месец. Сега чакаме дружно бебо да излезне и да го гледкаме. Донесе ни толкова многоо  дрешки, че имаме да перем и после да гладим поне два дни.  Simple Smile

Аз днес също съм на запис , но след обяд - мисля, че ми дадоха последния час от 13.30. А утре да доплер да видим какво ще кажат. Дано всичко с малкото ми сладурче е наред.

Много  Hug и  Heart Eyes на всички и лек и спорен ден

# 228
  • София
Добро утро:)

Инче, стискам палци, мила, всичко ще мине на бързо утре сутрин, даже няма и да се усетиш как и после ще гушкаш твоето малко съкровище, малеее...и аз се размечтах:) Успех и на naiema, леко пътуване, а ти най-вероятно вече си и пристигнала и само спокойствие, от това имате нужда сега:)

Инче, аз съм от 14 часа на тонове днес, но сигурно няма да се засечем, вие вече ще сте приключили и ще сте си запоследно 2 в 1 вкъщи, татито кой знае колко ще ви обикаля и ще ви глези така в комплект:)

Толо, аз мисля нашия бебчо да го изписваме живот и здраве в комплекта за изписване, но без пелената, той е на Бебетто, пелените им са дебели в зимните комплекти, като малки одеалца, не знам дали продават по отделно такива дебели пелени, но са това, което търсиш, хем дебело, хем не много голямо, но аз реших да използвам едно порт бебе, което мама ми подари, то е даже по-дебело от пелената и си има копче, което прави чупка за качулчица и мисля, че ще е по-подходящо, разбира се, че при новородени няма как крачетата му да влизат в дупките долу, просто ще го подгънем и готово, надявам се да съм помогнала с нещо при взимането на трудното решение:))))

Лек ден на всички, аз като се върна от тоновете пак ще пиша, щете не щете, ще ви дам инфо:)

Хей, Деси, ние пак ще се видим с теб, аз съм от 14:00 часа на тонове, явно голям наплив има, голямо нещо, ама който чака като нас от петък за понеделник да си вземе час, така става, а за доплера, спокойно, сигурна съм, че всичко с бебчо ще бъде наред:))))

# 229
  • Sofia
Много ви благодаря за хубавите думи, момичета!!! На всички! Hug Hug Hug
Да ви кажа, по-спокойно ми е като знам колко много хубава енергия ще има насочена към нас!  Heart Eyes

Албенче, честито ви гнезденце! Пожелавам ви да сте мнооого щастливи там! Hug

Силве, за нашето изписване съм приготвила едно портбебе от тези, които са като одеало, но с копчета и цип стават на чувалче (е, с дупка отдолу, абе сещаш се). То е двойно плюшено и е подплатено... Дебело е, ама не много май...де да знам. А отдолу - космонавтче (не много дебело), плюшен гащеризон, боди и ританки като бельо. Шапка, ръкавички...

Ето портбебето

# 230
Привет сладурки Hug
Оффф,на мен хич не ми се спи,тъй че сега съм си напукала едни пуканки и гледам нещо интересно за бебка,че вече като ми забраниха да си показвам носа където и да е,това ми е единствения шанс да я запася че като се роди няма и да имам време и за това.
Всъщност тъкмо намерих един много хубав комплект за изписване,чудя се дали да го поръчвам,защото е малко скъп,ама е бродиран и е сладурски един такъв http://www.estella-nyc.com/newbornbabygiftset3.html какво мислите по въпроса,че после ако не ви питам ще се чудя дали си струва.
Доколкото за онези черни рокли дълго се чудих и все пак избрах 3-тата,сега с нетърпение чакам да ми я донесат.
Мерси за отговорите за психарските игрички,щото мен въобще не ме напрягат,аз съм си свикнала,от години си ги играя,но сега срещнах отпора на свекито и се позамислих.
Албена13 много се радвам за вас и новото ви гнезденце HugТака както го описа е много апетитно,и аз си мечтаех за къща,но милото не иска под наем,ние гледахме новия ни дом да е колкото се може по-близо до Сентрал парк,а жилищата,които са близо до него струват луди пари,затова той избра апартамент с 3 спални и 2 бани с тоалетни и като идвах да видя жилището за няколко дни края на миналата година видях че имаше кухня и хол.Абе с една дума и аз съм много доволна,защото ако бяхме решили да си купим къща на същото място щеше да е горе-долу 6-7 милиона долара #Crazy #Crazy #Crazyи демек да я изплащаме докато сме живи и заема да се предава през поколенията.Не,благодаря
cutesmallcat утре всички ще сме мислено с теб,успех мила Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 231
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!   bouquet

Инче, и аз ти стискам палци за утре и благородно ти завиждам  Hug.
Моят доктор ми каза преди операцията да измия тялото си със сапун "сейфгард" 3 пъти, защото често тръгвали инфекции от порите на кожата.

ФОКСИ, и аз имам същите усещания и притеснения.Снощи наистина се изплаших, че ще излезе някое краче - толкова ниско ме риташе.
Аз чаааак в петък съм на преглед.

Приятен ден на всички!

п.п. Толо, и аз съм приготвила одеалце с копчета, подобно на това, което Инчето е показала.

# 232
Добро утро!
Ето малко чайче за отскок!/понеже отказах кафенцето и само с чайче мога да ви почерпя Grinning
Тази нощ не спах добре,но този път не заради бебката,а от многото мисли в главата ми,но все хубави-дългоочаквания момент,бъдещето след това и ,че всъщтност най-хубавото предстои!
Наистина едната от мамите се е позагубила,дето отиде да ражда преди 2 дена-Mmotova,,но предполагам,че просто не си е избрала вестителка и ще ни се похвали сама след изписването си.
Малко Коте,моята бебка също ме рита точно отдясно на корема и никога вляво,такива твърди неща напипвам-петички ли,лакти ли....и ръчка ли ръчка HugА за утре,отпусни се,настрой се и мисли само за сладурското бебе,твоето бебе.И всичко ще бъде наред,а за по-голямо успокоение прочети още веднъж разказа на Мия Peace
Днес щяхме да ходим на разходка из града с любимия,ама така гадно вали,че вече хич не ни се излиза.И днес ще изкараме по-домашному...
Хайде,ще ви напускам и ще чакам нови бебета днес!

# 233
Честито момченце Стоян на мама Диди!Честито момиченце на БУЛЬОВЧЕ!Да са ви живи,здрави и много послушни!

Фокси,така ти се радвам..пу пу ами то както е тръгнало ти като нищо една пълна бременност ще изкараш,т,ст до 37 седмица Hugа дано!
Хетера,аз имам един номер за намиране на разни неща...винаги ми помага...вземаш една клечка кибрит и ч заравяш в една саксия,ако нямаш градинка newsm78 но да знаеш къде точно.Казваш ..Дяволче тук те заравям докато не се намери........това което търсиш
Ако го намериш,не забравяй да извадиш дяволчето!!!Ех ако знаете колко ми се смя моят мъж когато  го направих за първи път за него преди 3 или 4 години Joy Joyама като помогна не вярваше чак newsm78Късмет в търсенето....но да ти кажа ти след няколко дни ще си имаш едно мъничко ценничко бебче и няма да мислиш много за това Hug
Албенче.честит ви нов дом!То си е голяма радост...ама имаш много повече за чистене Wink знам от опит Laughing
Момичета,не знам да се се оплача ли или не..ама хайде почнах...имам чувството че някой ми е сложил тежести на дупето...не мога да се завъртя през нощта многооо е гадно Sad
На всички един много красив и пълен с радост ден.
Днес съм на лекар и после ще пиша...а може и преди това Hug
cutesmallcat,утре е денят и аз ти желая мнооого късмет много радост и всичко ще е наред вярвай в това!

# 234
Уф,ама и вие...засрамихте ме Embarassed Каква ви героиня...елате да ме видите каква поничка съм станала и то не от надебеляване,ами от отичане ooooh! Аз сериозно се замислям да си подпра корема с нещо,защото иначе ме тегли напред Mr. Green Вчера се майтапех с мъжо,че ако забременея пак и съм с едно бебе,бремеността ще ми се струва песен Laughing Иначе спор намя Naughty предоволна съм,че изкарах до деветия и съм абсолютно спокойна вече...Даже смятам след прегледа на 28-ми да отида до болницата и да питам дали може до края на месеца да ме резнат...
А между другото, когато вляза да раждам, доста бавно трябва да пишете,защото ще ме държат, мисля,5-6 дни в болницата /ако всичко е наред/.А иначе при нови бебета и снимки за добавяне...ще ме чакате,няма начин.Обаче като се върна...в едната ръка единия бебок,в другата-другия,а аз ще пиша с краката май newsm78 или с носа...представяте ли си? hahaha Бъзикам се естествено,все ще ми остава време да драсна по някой ред,все пак тия бебета освен да реват и да ядат - все пак и спят,нали?

И накрая да се похваля...вчера купихме количката и съм много щастлива и доволна.Проблема е,че не може да минава през всяка врата,та ще бъда затруднена да се придвижвам навсякъде сама...Ама карай...много е сладуранска Mr. Green Ето една снимчица,която бяхме направили преди около месец и половина още докато количката беше в магазина: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9272728

Инче,ама ама много ти се кефя,че си толкова спокойна Hug То така и трябва,де.Всичко ще е наред,знам аз Laughing
dessi06 ми то както е тръгнало ако не родя дотогава може би ще бъда към 37 седмица когато искам да ме режат Mr. Green

# 235
оо,Фокси,количката е супер,синия цвят е много хубав,да ви е честита и с радост да се возят бебечетата с нея Hug

# 236
Фокси,честито за количката - много е сладка и цвета, както е написала TiffanyMichelle е страхотен  Peace Със здраве да си я ползвате!!!
Стискам палци на Котето и Naiema - всичко да мине гладко и безпроблемно и едни здрави, красиви и пухкави бебчета  ylinfant

Момичета, вечер и аз трудно заспивам, отделно бебето много ме рита ниско долу, все едно рита по някаква мембрана, което според доктора е доста странно, защото е с главичката надолу и не е възможно, отделно имам едни такива като предменструални болки, но от време на време - снощи имах и днес сутринта  newsm78 За таза няма смисъл да споменавам, боли ме от няколко седмици, не минава, и съответно не мога добре да стъпвам на десния крак и куцам  Cry Ох, оплаках се и аз!!!

Стискам палци да имаме и днес бебче, вече не трябва да има празен ден  Hug

# 237
Аз чаааак в петък съм на преглед.
Mamuri и аз в петък съм на преглед /ще съм там към 10.00 часа пред 121 к-т/, а в 11.45 съм на мерене на тонове, така че може да се засечем и да се видим.
Инче, Ниема - успех утре и приятна, незабравима среща с бебчетата!!!
Фокси, поничка-непоничка, важното е, че устиска до 9-тото квадратче. Ммм, много ми хареса количката, честито и със здраве да я ползвате с бебоците!!!
Албенче, аз цял живот си мечтая да живея в къща, такава, каквато описваш. Честито и да я напълните с дечурлиги, че явно мислите с перспективи!!!
Силве, и аз съм приготвила за изписването стандартен комплект с одеалце, но съм добавила и космонавт, нали го дават да застудее пак от петък нататък, та затова. Имам и едно много дебело чувалче /тип кожух/, което ще донесе таткото, ако се наложи.
Сега съм пред компа и очаквам "извънредни бебешки новини" - все ще долетят от някъде ...
 Hug Hug Hug

# 238
  • София
cutesmallcat,naiema много успех за утре, с нетърпение ще чакам радостни новини! Party

# 239
Бухтичке, аз съм от 13.00 при моя док, но така или иначе скоро ще се видим  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт