Отговори
# 255
Зъбче, тук има едно лекарство Maalox Plus, не знам дали го има в бг но доколкото съм чела момичетата пият Талцид и доста помагал.

# 256
Деска,душо,ти до инфаркт ще го докараш този твой Краси Joy С какъв акъл ще тръгваш да ми се боядисваш на тъмно?!?Е то пусто бременно и претенциозно,ама това твойто на нищо не прилича Mr. Green
Чакам ти снимките,дето се разбрахме вчера

А между другото Талцидчето му е майката Peace

# 257
  • Бургас
МОмичета,какво пиете за киселини.Направо полудявам от тях  #Cussing out
Аз лично вече 3ти месец спя в седнало положение именно заради тях. Не казвам, че не ми изписаха ТАЛЦИД, но не съм фен на хаповете!

# 258
От три дни душицата ми изгаря от киселини, снощи ми помогна да поспя това, че не вечерях, ама предната нощ беше кошмар.
А вас обливат ли ви топли вълни, мен отвреме навреме като ме гепи жегата, направо полудявам Crazy

Пожелавам късмет и стискам палци утре на Найема и Котето Hug

# 259
  • Пловдив
Здравейте, аз ли съм първата завърнала се от пловдивската среща-лекция.
Много хубаво си изкарахме! Ей, къде проспах аз първите месеци та пропуснах предните срещи? Има и снимков материал Радито ще го представи надявам се по-късно.
МОмичета,какво пиете за киселини.Направо полудявам от тях  #Cussing out
И аз имах тоя проблем, дето никога до сега не съм имала киселини. Справих се с едно лекарство което мъжът ми ми донесе от ЮАР, сега го пия почти всяка вечер и получавам моментално облекчение. Малко е късно обаче да караме нашия специален пратеник там Албенка да ни го праща  Wink
Поздрави!

# 260
  • София
Да се отчета и аз Simple Smile
Бях на преглед при д-р Григорова и окончателно решихме да раждам секцио,защото имам 2 кондиломи във влагалището и защото бебо е много голям.Д-р Григорова каза,че той вече е износено бебе и не само,че е износен,ами е и по-голям все едно го пренасям.Това щяло много да усложни раждането и било опасно за бебето,още повече,че ако изчака до термина (още цели 2 седмици) ще стане още по-голям.И така утре съм на тестове за алергии към лекарства и след това трябва да се чуя с д-р Григорова да отида на изследвания в ТК и да определим дата за секциото.Най-вероятно ще е до края на седмицата.Много се радвам,че скоро ще се видя с бебо,отчасти съм доволна,че ще съм секцио,е и малко ме е страх от операцията,но всички,които минаха през това казват,че не е нищо особено,важното е,че ще е за доброто на бебко  Simple Smile

# 261
Здравейте,
Отбивам се да ви кажа, че мама Лукрецияна и бебо ви пращат много поздрави и целувки   love001 Каза , че са добре и че утре ги изписват Grinning

Много голямо гууууш от нас с бебка  Hug  newsm51
Надявам се тези дни да успея да ви прочета

Котето  и Найема успех утре и да мине възможно най-леко  newsm10

# 262
Добър ден, мамчета!
Тоз последен месец мн изнервящ, мен честичко вече ме избива на рев... вс ден нещо ме боли Rolling Eyes, поне малко остана.
За киселините аз не пия хапове, а само ментови капки ползвам.
Приятна вечер на всички! Flutter

# 263
За киселините дъвча Талцид и съм много доволна. Моментално облекчава.

# 264
  • София
Здравейте момичета!   bouquet

Да пожелая много здраве и щастие на новите бебонковци:
Стоян на  dida_p
Илиян на lukrecciana
и
Енчо на Рися

И утре много ще стискам палци всичко да мине леко за котето и наиема. Момичета,  Hug Hug Hug

При мен нищо ново, освен че май започнаха някакви подготвителни контракции.... но не е сигурно Simple Smile
И мисля че снощи бебето напъваше да слезе надолу, но май и това беше безуспешно...
Само като се замисля че утре ми е редовния термин и ми идва да се гръмна Simple Smile Хем ми е хубаво така, хем вече нямам търпение да видя малките непослушни крачета.... пък и да сваля някое кило най-сетне...  Embarassed
В семейството вече текат залози... баща ми твърдо залага на 02.02, майка ми също мисли че ще е другата седмица, аз отивам още по-далеч и се чудя възможно ли е да дочака 14-ти февруари?
Само милото залага на януарско бебе - на 28-ми... /като му казвам че много от вас вече са родили и той само ме пита - ама ти нали беше от първите? малко май завижда Simple Smile/

Утре съм отново в Т.К.... Коте, непременно ще попитам Ташков как е минало при теб, как няма... А моя час за тонове е 10:15, така че ще гледам в 10:30 да съм пред доплеровия кабинет, че и десика да я мярна Simple Smile

Та така... до скоро "виждане" в новата тема...   bouquet  bouquet  bouquet
и като стана дума - фокси, ти си герой вече - всеки ден от 9я есец е спечелен Simple Smile

# 265
Утре съм отново в Т.К.... Коте, непременно ще попитам Ташков как е минало при теб, как няма... А моя час за тонове е 10:15, така че ще гледам в 10:30 да съм пред доплеровия кабинет, че и десика да я мярна Simple Smile

Наде ще се видим няма как. Аз мисля, че бая време ще си отвися там.
Тъкмо духом и тялом ще сме с Инчето и ще я подкрепяме отблизо  Wink

Инче, Наиема пожелавам ви късмет момичета. Нека всикчо мине леко и безпроблемно за вас, бързо да се възстановите. А най-хубавото е, че утре ще си гушкате малките сладурчета.

# 266
Carbo,аз съм си наумила вече дата 31-ви,така че ти трябва да си преди мене...Не давам да е след това Naughty Само дето от един месец все си наумявам дати,а то пък взе,че излязох издръжлива кобила newsm78 Joy
Та иначе успех ти пожелавам и от сърце ти желая съвсем съвсем скоро една сладка малка госпожица /само да няма изненади/ Hug

Между другото като заговорихме за датите-сега се чудя дали да не поискам дата за секцио 1 февруари,че нали е началото на месеца...началото на нещо ново демек..макар че това са излишни суеверия и глупости.На мен и 31 си ми харесва,де...то пък може да се тълкува като край на лош период и загърбване на всичко лошо от миналото newsm78........ ooooh! ще видим...Аз много сметки без кръчмар си правя.Може и да не искат още да вадят бебетата,знам ли...може да ме накарат да остана там и да си чакам сами да тръгнат да излизат newsm78 Абе какво ли го умувам...каквото такова...Много размисли и страсти вкарах..ще ме прощавате Embarassed

# 267
Здрасти на всички!
Албенче, честита ви къща,  bouquet само хубави мигове да имате в нея, радвам се, че си щастлива и доволна Grinning
zabche,  аз открих за себе си универсалния лек за киселините ( само не  ми се смей Embarassed) - МАСЛИНИ, хубави, черни, големи маслини, три-четири ( а защо не  и повече, аз много обичам Laughing) и съм готова. Пробвай, при мен действа, иначе съм пила какво ли не- Талцид, газирана вода, сода за хляб. Помагаха до време, след това нъцки Rolling Eyes
Фоксунче, ти си моята героиня- в деветия месец с близнаци, направо супер Wink А за датите не го мисли толкова, и на мен ми харесва 31.01, ама моят док реже само в Петък ( ако не е нещо спешно де Rolling Eyes) така че нямах голям избор. Е, сега ако ме върне в Петък ( щото нали ме тресе някакъв вирус #Cussing out) ще имам нова дата сигурно newsm78
Наде, ама ти верно си утре, дойде и твоето време Wink Може да зъпалниш дупката м/у 27.01 и 30.01, която имаме в ТК Wink
Ламтурниче, стискам палци малката бързо да се оправя, а ти много се пази, защото мен Рая ме зарази и не мога вече втора седмица с една хрема да се справя Sad
Стискам силно палци на Котето и Наиема thumbsup hug

# 268
  • София
Сега ми е смешно, ама изкарах на мъжа ми акъла, като влезнал в банята и тя цялата червена на пръски какво да си помисли освен че съм родила... Горкото ми то, само инфаркт дето не получи докато не ми видя мечешкия вид та да се успокои.
Ле-ле, горкия мъж - не му завиждам, как си е изкарал акъла  Mr. Green

За киселините аз се спасявам с прясно мляко, но го пия вече в леглото в хоризонтално положение  Mr. Green, иначе няма спасение от тях. А и много внимавам, какво и колко ям. Ако хапна малко по-голямо количество и става нещо страшно... Но дори и като превантивна мярка си пийвам млякото.

Днес бях на последния преглед преди срещата ни с бебо. Продължава да си е седалищно, вече е около 3400 гр., плацентата ми казаха, че е зряла, но без степени  newsm78. Сега вече сме в очакване на петъка  Heart Eyes

Фокси, 31-ви и 1-ви са почивни дни - дали ще се съгласят, ако е планирано.  newsm78. Аз затова се спрях на 30-ти, а и да не е 02.02. все пак  Mr. Green

Албена, да ви е честита новата къща и да се изпълни с много детски смях   bouquet

cutesmallcat и naiema, стискам ви палци за утре и ще очакваме хубавите новини от вас  Hug Hug Hug

# 269
Аз успях да се прибера,то да не излезне човек  Rolling Eyes и в това хубаво временце...
Качих снимките,но нямам бг и не съм ги описала,някои от майничките може да го направи  Hug.
Срещата пак беше супер,а сега бандита не ме оставя,нон стоп ритници.
Сега да прочета как е бил моабета при вас днес  Wink

Общи условия

Активация на акаунт