29 австрийски филУлошки се лекуват с чай и нафта

• 13 032
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
di,кухнята е още далече. Проучвам какво има на пазара.

Gigi , аз си купих много изгодно много голям комплект на Berndes. Доволна съм, но всичко на всичко ползвам само една тенджера  Laughing

# 166
Жени, добро да е!

Аз чак сега се добрах до компютъра... #Cussing out
Вие писали, писали, нови мами се записали, цяла тема изписали, бравос!
Мерси на патерица за пожеланията за ЧРД на Кали  bouquet
Естествено, че постинга на Рени е само в областта на пожеланията, сестриче ще има когато престане да ми ходи по нервите баща му и стане от компютъра #2gunfire Като иска дете да си промени поведението и навиците, 2 деца не мога да гледам, възхищавам се на Дайана с 2 те природени, но виждам и нейния мъж вземе та сготви нещо / ако ще да е и 1 път в годината/, което в нашия случай е изключено, както и много други неща! Повече от компютърния екран не се вижда! А знае да мрънка за второ дете...Много ме е яд..
Да, имаме условия, детската стая е прекрасна за делене за 2 деца / браво на архитекта, дето я е измислил / , ще може да изхраним и облечем 2, че и 3 деца, ама не ми се гледат тези деца САМА!!

Да не развалям хубавия снежен ден. Утре летя за БГ за около 4 дни / тате стана на 80 години, да ни е жив и здрав   bouquet , ще има семеен купон / , има ли спешни поръчки?!

П.П само това в заглавието с нафтата newsm78 от къде е  newsm78

# 167
  • Виена
Добро утро, дами   bouquet

Ние с Кати пътуваме на 1-ви за Виена, така че ако някой има нужда от нещо - на лични Simple Smile

# 168
Сара аз отдавна  wflag  ама ...
Ани на мене много ми се идва, да се видим и полафим, но ме е страх с бебо заради гадните вируси. Ако измислите нещо за Sa, SO съм на линия с Мика  Peace Тогава тати гледа бебо.
Сюзан  spoko не му ядосвай, че само твоите нерви отиват.
Ели лек път  Hug

# 169
Има ли някой , който да пътува насам с Еркона?
Сюзън, хайде действай. И аз съм навита за второ, въпреки че Даниел не ми дава да дишам. Ще направим организация "САМА" ще набираме средства и със събраните пари ще  плащаме на специално обучени киндермедхени, с референции поне от 3 графини и две баронеси  Mr. Green Ако останат средства и частни учители може да ангажираме за батковците Mr. Green

Как мислите Аристон марка ли е или е тралала- китайска псевдо марка?

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 11:55 от fat.wombat - творец

# 170
Добро утро и от мен,

Дол4е,мисля,4е Криси разполага с инфо по твоя въпрос.Преди време като 4е ли писа 4е прави магистратура.Дано  не се лъжа.

Днес в 17.30 на Kaiserstraße 10  ще има детски  музикален концерт с деца ОТ 4-до не знам колко години.Безплатен вход.Една моя приятелка има 4астна музикална 6кола и провежда сега този концерт.Ние ще се постараем да отидем.Ако някой има желание ще се радвам да се видим.

Хубав ден !

# 171
Тъкмо щях да кажа "добро утро", погледнах си часовника и се засрамих  Sunglasses Всеки път, като през седмицата съм си в къщи, загубвам пълна представа за времето от офлянкване.

Сюзън и Елица, много се чудя дали да си поръчам на някоя от двете, да ми донесете семки "Пенелопа" , на Сюзън приятно изкарване в България

Уомбат, каква е тази марка, аз си признавам без бой, че не съм я чувала досега изобщо.

Деяна, сетих се за спа-хотела в бургенландско - Хотел Ларимар се казва.

Сара, весело изкарване на концерта, ще чакам Криси да се включи в темата - данке за инфото.

# 172
# 173
Да, не я бях чувала досега. Погледна ли в ciao.de, да намериш някаква информация за марката и  печката?

# 174
# 175
# 176
Рени има пералня и сушилна Аристон и се кълне в тази марка / дано не бъркам /

# 177
  • Виена
Рени има пералня и сушилна Аристон и се кълне в тази марка / дано не бъркам /
Фрау Професорин не бърка, права е, както винаги  Mr. Green Като избирах как да ми се наричат тия два уреда, подарък от мама и тате, бая разговори проведох с разни консултанти от всичките техоно-дрън-дрън в България. Та тогава ми казаха, че това е единствената марка, която се прави само в Италия и не се изнася в чужбина производството. Не че вярвам без резерви на родните търговци, ма да го чуя на няколко пъти и от различни хора все едно и също, горе-долу мотивира избора ми. Другото, естествено бяха техническите характеристики и инфото от един приятел техник, че почти не му се случва да посещава "Аристон" за поправка. Оказа се, че една много претенциозна приятелка се е спряла на същия избор и при това го разбрах едва след като ги получих машинките.
Торбестото, благодаря за Джорджи!   bouquet Всеки път като го видя, гледам влажно  Flutter и същността ми се бунтува срещу несправедливостта такъв мъж да предпочита момчета  #Cussing out Еми, не е честно  Crossing Arms

# 178

Деяна, сетих се за спа-хотела в бургенландско - Хотел Ларимар се казва.
.

навита съм за ларимар, за там имам гутшайн за минус 10% Mr. Green
края на април, началото на май. мъжете да спретнат по един подарък за мутертаг.

# 179
di,кухнята е още далече. Проучвам какво има на пазара.

проучвай, то така е сладко, да има време да го обмисли човек. не като нас, на тагъдък (моля поправачките на правописа да се изкажат Laughing)
за аристон... нямам личен опит, иди в сатурн или медиамаркт и питай за аристон... най добро на пазара в българия не е особен критерий за качество.
моята братовчедка, като и се хвалих какви хубави тенджери съм си купила, ме пита цептер ли са? я намери тука цептер... или пък питай някой в бг знае ли какво е ВМФ тенджера.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 22:00 от deiana

Общи условия

Активация на акаунт