Милано-има ли какво да се види

• 118 604
  • 706
  •   1
Отговори
# 210
  • In transit

Здравейте,

така вече е ясно: 24-26 октомври ще ходим в Милано. резервирах wizzair за 144 лв за 2ма.
Също така, резервирах : http://www.arcohotel.com/en/index.htm през http://www.venere.com/ имаха една стая
с голямо легло (явно не е king size спалня) за 50 евро нощувката B&B, което мен ме устройва. В крайна сметка
не планирам да се задържам в стаята   bouquet Връщам се назад и почвам да чета какво да обиколя за тези 2 дни  Twisted Evil
 Ако някой има отзиви за хотела, ще съм благодарна   bouquet

Привет! Да не те отчайвам ама този хотел е тип все едно си на гости на 20 членно италианско семейство, само дето си в отделна стая. Вечерта докато вечерят се разходете из Милано, защото тракането от чинии и крясъците им са ужасни! Иначе стаята беше чиста, имаше топла вода и ТВ без дистанционно.. ама за тия пари на фона на другите хотели и за 1 нощ става. Закуската е кроасани и чай/кафе по избор. Предполагам ще ви накарат да платите в брой на място...аз малко се скарах с тях защото си мислех, че са ми дръпнали парите онлайн при резервацията и на сутринта като ме накара да платя отново настръхнах. Наложи се да тегля от банкомата отсреща, защото за да проверя интернет банкирането си ми поиска 5 евро за ползване на нета. Simple Smile

# 211
  • София

Mikkey®™ : Аз планирам 2 нощувки там  Tired Но пък и планирам да се прибираме и само да спим в хотела.
На мен шум не ми пречи, ако ми се спи и в дискотека ще заспя, ама мъжО спи много леко.
Аз резервирах онлайн от венере единствената стая, която им е 50 евро и вие ли бяхте в нея?
 На мен ми казаха, че тази резервация еизцяло предплатена, но още не виждам да са си дръпнали парите от амекса ми...
Ще проверя преди да отида и ще съм подготвена  Peace
Поне как е с транспорта до забележителностите? метро, рейс?
  bouquet

# 212
И ние ще бъдем в Милано 24-26.10. Мъжът ми тогава има рожден ден и съм решила да го изненадам. Rainy, а ти защо си резервирала толкова рано хотел? Опасяваш се че няма да има места ли?

# 213
  • София
И ние ще бъдем в Милано 24-26.10. Мъжът ми тогава има рожден ден и съм решила да го изненадам. Rainy, а ти защо си резервирала толкова рано хотел? Опасяваш се че няма да има места ли?

Ха и вие ли с Уиз Simple Smile Ние мъжО имаме годишнина, откакто станахме гаджета - 7  Crazy
Резервирах, защото ми попадна хотел близо до центъра за 50 евро двойната стая  Hug А и обичам всичко
от рано да съм направила, за да съм спокойна  Praynig

# 214
Аз мисля да се поразровя малко повече и да резервирам към септември. А и търся нещо по-така, защото моя е голяма претенция Wink

# 215
  • In transit

Mikkey®™ : Аз планирам 2 нощувки там  Tired Но пък и планирам да се прибираме и само да спим в хотела.
На мен шум не ми пречи, ако ми се спи и в дискотека ще заспя, ама мъжО спи много леко.
Аз резервирах онлайн от венере единствената стая, която им е 50 евро и вие ли бяхте в нея?
 На мен ми казаха, че тази резервация еизцяло предплатена, но още не виждам да са си дръпнали парите от амекса ми...
Ще проверя преди да отида и ще съм подготвена  Peace
Поне как е с транспорта до забележителностите? метро, рейс?
  bouquet

Според мен няма да ти вземат парите, така, че по към есента се огледай и за друг варинат ако искаш. Предполагам, че ще сте в стаята, която и ние спахме. ДА ти кажа в сравнение с хотела във Верона, в който спахме, тоя беше доста мизерен...и не е толковаа близко до центъра. Зависи де, дали обичате да ходите. В централната част е...но от Дуомото примерно е на около 15 мин пеша по права линия. От хотела до ЖП гарата ако проучите добре картата на Милано ( аз гугъл мапс) може да стигнете за около 20 мин нормален ход. Ние транспорт не сме ползвали. Иначе мисля, че в сайта на самия хотел имаше инфо с кой автобус от гарата може да стигнеш до хотела. Пред него има една градинка, и там е автобусната спирка, но както казах, не сме ползвали градски транспорт. Забележителности.... Дуомото, разходка по виа Данте, кастело Сфорцеско, зад него има хубав парк...галерията Виторио Емануело, някой музей щом ще сте два дни. Моя съвет за хотела, имаш достатъчно време да си намериш друг пак на тази цена...ти даже може да откажеш резервацията без да дължиш нищо. Има доста сайтове от където може да сравниш цените за хотелите и навсякъде са различни, така,че може да намериш и нещо друго, ако искаш Simple Smile 

# 216
  • София

Mikkey®™ : Ами аз съм търсила и да ти кажа не намерих друго на тези пари, а сме с ограничени финанси
и няма как .. даже 50 евро ни е доста за съжаление  Tired А съм сравнявала и приятели преди това са
сравнявали и няма..  Rolling Eyes
Много ти благодаря за инфото, все пак ще се пооглеждам ако изкочи нещо  Peace

# 217
Ibis предлагат нощувка 49 евро на двойна стая, но за съжаление, точно в тези два дни, през които вие ще сте там, цената отива на 82 евро. http://www.accorhotels.com/gb/reservation/resultat_alternatif_dispo.shtml

# 218
  • Варна
А колко време предварително трябва да се направи резервация на билети за "Тайната вечеря"?

И някой резервирал ли е през страницата им в интернет?

# 219
Здравейте  на  всички. Снощи  се  прибрах  от Милано. Ние  бяхме  в  този  нотел  http://www.hotelberna.com/. Местоположието е  страхотно  удобно за  всякакви  връзки - гара , метро, рейсове.  Стайте  много  добре оборудвани.Превъзходна  закуска  с  много  фрешове.  Другото  което  ме  изненада  приятно е  че  мини  бара  в стаята е напълно безплатен. Освен  това  във фойето има 24  часа  безплатно чай, кафе, мин. вода  и  бисквитки.  Много  са  любезни.  Laughing. Цената за  3  дни   на  двойна  стая беше 280 евро.  В Милано  има  какво да  се  види, но  за  1  ден. Ние  бяхме 2  дни  на Лаго  ди  Комо- приказка без  край! Освен   това  Верона и  Лаго  ди  Орна и  Лаго ди  Маджоре/ супер  скъпарско/. Последният  ден  го  изкарахме  в  БЕргамо и  според  мен  си  има  какво да се  види  за  още 2  дни. Пътувахме  с Уиз еър и  както  винаги  без  проблеми!
Вие какъв вид стая бяхте резервирали? В хотела ли платихте сумата за стаята? Някои хотели блокират предварително сумата от картата, в този така ли е?

# 220
  • In transit

Mikkey®™ : Ами аз съм търсила и да ти кажа не намерих друго на тези пари, а сме с ограничени финанси
и няма как .. даже 50 евро ни е доста за съжаление  Tired А съм сравнявала и приятели преди това са
сравнявали и няма..  Rolling Eyes
Много ти благодаря за инфото, все пак ще се пооглеждам ако изкочи нещо  Peace

Ок, няма проблем. То и аз по финансови причини избрах този...ако видя нещо изгодно ще ти пратя линк. Ако имаш други въпроси, може да ме тормозиш и на лични. Поздрави!

# 221
  • Варна
Момичета, а кой аутлет е по-добър Serravalle или Fox Town?

За двата видях, че има организиран транспорт от Милано, като за Fox Town автобусът тръгва по-късно и ти остават около 3 часа за разглеждане. Това време достатъчно ли е или е по-добре да се отиде по-рано с влак?

# 222
  • София
Момичета, а кой аутлет е по-добър Serravalle или Fox Town?

За двата видях, че има организиран транспорт от Милано, като за Fox Town автобусът тръгва по-късно и ти остават около 3 часа за разглеждане. Това време достатъчно ли е или е по-добре да се отиде по-рано с влак?

Според мен по добре е по рано,но само защото на мен ми трябва повече време за гледане,ако ти си от по бързите може и да ти стигнат 3 часа.  Mr. Green

# 223
Здравейте  на  всички. Снощи  се  прибрах  от Милано. Ние  бяхме  в  този  нотел  http://www.hotelberna.com/. Местоположието е  страхотно  удобно за  всякакви  връзки - гара , метро, рейсове.  Стайте  много  добре оборудвани.Превъзходна  закуска  с  много  фрешове.  Другото  което  ме  изненада  приятно е  че  мини  бара  в стаята е напълно безплатен. Освен  това  във фойето има 24  часа  безплатно чай, кафе, мин. вода  и  бисквитки.  Много  са  любезни.  Laughing

Много се радвам, че сте харесали любимия ми хотел!
За първи път бях там преди повече от 6 години. На спалнята намерих персонално "писмо" в духа на" Welcome dear Ms..............."  с пълните ми две имена. Втория път - след няколко месеца бях спечелена завинаги - писмото започваше с "Welcome Back Dear....."Значи някой си беше направил труда да забележи, че отивам не за първи път.
Такова отношение не съм срещала другаде.
.....Ноооо, това беше, когато хотела беше 3+ *, а когато стана 4*, тази част от топлото отношение угасна. Но пак ми е любим - нали вече са ме спечелили  Grinning

# 224
Вие какъв вид стая бяхте резервирали? В хотела ли платихте сумата за стаята? Някои хотели блокират предварително сумата от картата, в този така ли е?
[/quote]

Винаги се плаща при напускане - с карта или в брой - както предпочиташ. При резервация само гарантираш с кредитната карта.

Общи условия

Активация на акаунт