Милано-има ли какво да се види

• 118 603
  • 706
  •   1
Отговори
# 255
  • София
По-скоро не или ако поръчаш да ти го внесат, ще ти излезе ужасно скъп. По-добре го поръчай в Ebay - примерно от тук, излиза около 17 лв, което е приемливо според мен Hug

Шехина, чак сега резервирах, но не се оправям с е-bay, може ли помощ за пътеводителя, моля! Simple Smile

# 256
Енита, малко сложно е с Ebay - мога евентуално аз да ти го поръчам (понеже вече имам регистрация, поръчвала съм и т.н.), на цена около 7,82 паунда (малко над 18 лв излиза май) или просто да ти услужа с моя пътеводител, ако не държиш на си купуваш на всяка цена Simple Smile

# 257
  • София
Благодарая сърдечно за отговора, ако пристигат за около 10 тина дни- поръчвай и ми дай сметка за плащане или ни лични да разменим координати...  bouquet

# 258
  • София
някои да се сеща за подходящ апартамент, по възможност около Дуомо, ако продължа с романтичен да не ме освиркате...

# 259
Някой бил ли е в Милано на Нова година? Има ли проблем да си намериш място за вечеря или трябва предварителна резервация?

# 260
Аз искам да попитам на летището в Бергамо има ли големи фрий шопове за парфюми и козметика?

# 261
Не, летището е малко, прилича на автогара, а магазина беше като лавка и в него нямаше нищо. По-евтино и с по-голям избор е да пазаруваш на летището в Сф.

# 262
Може ли да ми кажете до колко часа вечер е метрото и дали в Милано има нощни автобуси?

# 263
За метрото не съм сигурна, но автобуси има поне до 11 Peace За по-късните часове, нямам идея.

# 264
Може ли да ми кажете до колко часа вечер е метрото и дали в Милано има нощни автобуси?

До 23.30.
Автобуси, има, да, ние не сме ползвали.
Ето сайтът, ако е полезен на инталиански.
http://www.atm-mi.it/it/Pagine/default.aspx

# 265
Благодаря ви за отговорите. Резервирала съм хотел до гарата и предполагам, че най-активно ще ползваме градския транспорт.

# 266
  • София
Ние с мъжа ми тръгваме утре за милано за няколко дни и обещавам като се върна да разкажа подробно за преживяванията (надявам се хубави). Ако някой все пак знае за low cost rent-a-car би ми било полезно, имам предвид нещо около 30-40 евро на ден. Видях подобни оферти, но те са за над 3-4 дни. А аз за някои от местата, които искаме да посетим съм платила предварително превоз, т.е. ще ми трябва за ден/два колата.

Иначе имаме опит със сервиза в италия. Ако си поръчаш пица директно от витрината те подканят да седнеш на масата, което автоматично удвоява сметката. (за справка заведенията около музея офици във флоренция..)

# 267
Ние с мъжа ми тръгваме утре за милано за няколко дни и обещавам като се върна да разкажа подробно за преживяванията (надявам се хубави). Ако някой все пак знае за low cost rent-a-car би ми било полезно, имам предвид нещо около 30-40 евро на ден. Видях подобни оферти, но те са за над 3-4 дни. А аз за някои от местата, които искаме да посетим съм платила предварително превоз, т.е. ще ми трябва за ден/два колата.

На централната гара има офис на Maggiore. Ние от тях наехме кола, около 70Е за 2 дена беше, но имайте предвид, че без кредитна карта не можете да наемете кола (където и да е).

# 268
  • София

Дойде и нашия ред да заминаваме  Mr. Green Събота летим, така че малко прясно инфо ще е от полза:
Цената на шатълите (наистина ли можеш да се пазариш?)
С този сайт за тайната вечеря се боря от супер много време и си признавам, че ме победи  Tired
Явно ще е изтървем, защото не мога и да набера номера, който е даден там за резервация по телефона  Blush

# 269
  • София

Оправих се с музея.. първо ти казва, че няма билети за октомври, но после се оказва, че има  Mr. Green
Който е решил да не се отказва, а да пита  Peace

Нещо не мога да се ориентирам с този италиански... как се стига до Музея, примерно до Домото?

Общи условия

Активация на акаунт