Милано-има ли какво да се види

• 118 603
  • 706
  •   1
Отговори
# 330
Мисля, че в Италия се въртеше нулата преди кода на града - може затова да ти е дало грешка...
да 0 си я има  Peace

# 331
Ако си ползвала този телефон от горния пост  Confused има разлика с този на сайта
CALL CENTER SERVICE:
Call now to book or buy:   +39 02 92800360
Visits last 15 minutes; no more than 25 people each turn.
For bookings or information about schools or guided tours, please call the call center

Да, чудесно ми се е получило, но все пак за този вариант ми е чудно и как ще се диктуват по телефона данни от картата. Ако е само резервация, колко ли е сигурно?

# 332
  • София
Не би трябвало да има проблем...правила съм резервация в хотел по телефон, не са злоупотребили.

# 333
Утре и това ще пробвам. От MILAN MUSEUM отговориха, че няма билети.

# 334
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
В момента има добри оферти за полети до Бергамо и много се блазня от идеята за екскурзийка до Италия. Чудя се обаче дали да отседнем в Милано или във Верона. На картата виждам, че разстоянието от Бергамо и до двата града е почти еднакво. Има ли някой идея как е урeден транспорта от летището до Верона /за Милано разбрах от тук   bouquet/? И дали е лесно стигането от Верона до Комо?

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 23:44 от pepi111

# 335
Oтделете си ден за Бергамо!
Градът е прекрасен!!! Говоря за Citta Alta, т.е за стария град. От новия нямам впечатления, понеже и аз бях там за малко  Blush

# 336
В момента има добри оферти за полети до Бергамо и много се блазня от идеята за екскурзийка до Италия. Чудя се обаче дали да отседнем в Милано или във Верона. На картата виждам, че разстоянието от Бергамо и до двата града е почти еднакво. Има ли някой идея как е урeден транспорта от летището до Верона /за Милано разбрах от тук   bouquet/? И дали е лесно стигането от Верона до Комо?
Пред мен също стоеше тази дилема, но тъй като бяхме там само за две нощувки, реших, че най-добре ще е да спим в хотел до гарата и единият от дните да си направим екскурзия до някъде. Първоначално мислех да ходим до Верона, но след това прочетох във форума, че в Комо е много красиво и в крайна сметка отидохме в Комо, освен това е по-близо до Милано. А и реших, че Верона ще е по-достъпна за ходене  от Венеция. Наистина много ми хареса, ако ходите непремнно си направете разходка с корабче из езерото или до някое друго градче около езерото, ние ходихме до Беладжо.
От летището до Милано ползвахме трансфера на Уиз еър, но дори да не си го закупите не е проблем, има страшно много шатъли с които да стигнете до Милано. Незнам дали има трансфер от Бергамо до Верона, по- вероятно - не. Аз бях решила, ако се спра на този вариант, да ходим от Милано с влак до там ( и до Комо така стигнахме). Освен това всички шатъли от летището спират на централната гара и няма да е проблем да хванете влака.
Ето сайта в който можеш да се ориентираш за цените и разписанието на влаковете - http://trenitalia.it/.

# 337
  • София
в условията на дифицит от време аз същ смятам, че е по-добере да сеотид доКом- невероятно романично преживяване, а и е близо до Милано.В пнеделник ще се опитам най-накря да постна снимки от Комо.

# 338
Ех, Lago di Como, така ме е яд, че нямахме време да идем до там...Нищо, следващият път Wink
Ще се радвам да видя снимки много Heart Eyes

# 339
# 340
 HugСтрахотни снимки ,мислим през Великденските празници да отидем там !

# 341
Невероятна красота. Ех! Колко близо сме били до там и да не идем... Tired

# 342
Всъщност на живо е много по-красиво. А и ние малко си прецакахме със светлината - в смисъл, че на отиване, за да стигнем по-бързо се возихме на някаква закрита лодка и съответно не беше много подходящо за снимки. На връщане изрично питах дали е открита лодката за която купуваме билет, е беше открита, ама за сметка на това имаше нещо като мъгла. На всичкото отгоре в един доста голям участък от езерото слънцето никакво го нямаше и просто се озъбихме от студ  Mr. Green!

# 343
Ами случва се светлината да е кофти Wink Но в Италия и не само (изобщо в южноевропейските страни) сградите са толкова колоритни и романтични, небето и водата толкова сини, че снимките винаги са невероятни Heart Eyes Аз италианските снимки много си ги харесвам, всъщност това невероятно наситено синьо и страхотните цветове изобщо в Италия...

# 344
  • у нас
Тук може да видиш забележителностите в Милано Забележителности Милано . Има и информация и карти къде точно се намират.

Общи условия

Активация на акаунт