Милано-има ли какво да се види

• 118 603
  • 706
  •   1
Отговори
# 315
И от Малпенса транспорта е перфектно уреден. Има шатъли през 20 минути. Тръгват от Малпенса и спират директно на Сентръл Стейшън за около 50 мин. Цената май беше на човек 7 евро. Същото и в обратната посока.

# 316
  • София
Страхотен град, в отговора на моето начало на тази тема, има си всичко- и романтични места, и бизнес, мода... Очарована см. Дано да успея скоро да сваля малко снимки.
Благодаря сърдечно за всички съвети- този за посещенето на лаго ди комо беше безценен, благодаря на Мши за съвета за кафето на последния съвет на Ринашант,а също така и на ето тази мама
Аз също харесвам много антипастите им - опитай ако имате време, а един от любимите ми ресторанти е почти на гърба на Ринашенте - малко по-надолу, зад магазин Марелла точно и непосредствено до магазин Ferarri  - Сharleston  се казва, много вкусни неща правят и страхотни пици....

страхотно ресторантче, направо ме опознаха,  беше само на 3 минути път от хотела ми Старс хотел Роза гранд, точно зад Дуомо,просто на грба на следващата сграда
http://www.booking.com/hotel/it/starhotels-rosa.html?aid=100200; … tions-cqQ5uZdtOCR*bH3OJZ*LmAS3865872715;sid=5f318b65b920aa3253114cc7e0f64fc7

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 00:22 от Енита

# 317
И от Малпенса транспорта е перфектно уреден. Има шатъли през 20 минути. Тръгват от Малпенса и спират директно на Сентръл Стейшън за около 50 мин. Цената май беше на човек 7 евро. Същото и в обратната посока.

Много благодаря  Hug

Мислим да пътуваме в края на март - възможно ли е по това време да има някакво изложение? Т.е. до кога мога да отложа резервацията на хотел?

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 07:25 от argun

# 318

Bellamore, имам наснимана Сикстинската капела на поне 20 снимки  Crazy
Никой не забраняваше снимането, имаше и хора със светкавици  Thinking

Ами нямам представа защо са били различни разпоредбите. Ние още като влизахме ни казаха да си изключим апаратите и аз се съобразих, не съм се опитвала дори да снимам. Може би заради това се опитах да запомня възможно най-много детайли и спомените ми от там са по-ярки отколкото от другите "зали". Пусни ги ако ги имаш качени някъде, любопитно ми стана.

Ето две http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1677/882822320465819699125775 … PWt8gSO4cmkEx.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2124/174529382184921289112577 … kildoEQ1erWvn.JPG

# 319
F_Diamond  наистина са страхотни, благодаря ти   bouquet

# 320
Страхотен град, в отговора на моето начало на тази тема, има си всичко- и романтични места, и бизнес, мода... Очарована см. Дано да успея скоро да сваля малко снимки.
Благодаря сърдечно за всички съвети- този за посещенето на лаго ди комо беше безценен, благодаря на Мши за съвета за кафето на последния съвет на Ринашант,а също така и на ето тази мама
Аз също харесвам много антипастите им - опитай ако имате време, а един от любимите ми ресторанти е почти на гърба на Ринашенте - малко по-надолу, зад магазин Марелла точно и непосредствено до магазин Ferarri  - Сharleston  се казва, много вкусни неща правят и страхотни пици....

страхотно ресторантче, направо ме опознаха...
Енита, да не би с теб да се засякохме там - една вечер си казвахме наздраве с други българи-явно и те редовни клиенти като нас?

# 321
  • София
наистина мног облагодаря за съвета, но, не съм била аз. Предпочитах уединението, много ми е добре извън страната... Heart Eyes А и аз бях там от 30 октомври до 2 ноември....Все пак кръчмата е страхотна, никога не е късно да повторим..

# 322
Явно, светът е малък... Сигурно е любим на много хора Simple Smile кухнята е добра, обслужването също, мястото-стратегическо...

# 323
Темичката замря малко, обаче....
Летим на 22.11 и на 25.11. обратно. Направих резервация в хотел "Берна". Изщяло следвах съветите от тук. Grinning
С "Тайната вечеря" не можах да се преборя. Сайтът им не работи, зa другия сайт изчетох в разни форуми, че не дава гаранция за посещение. Хората пишат, че ги връщали с обосновката "Радваме се, че сте купили билети, но няма как да Ви вместим в групите от по 25 души" Намерих вчера още един сайт за резервации http://www.initaly.com/toc.htm, но там искат поне 5 дни преди посещението. Единственият вариант остава да се купи половиндневен тур , включващ "Тайната вечеря", естествено срещу друга цена - около 60е. Не го направих онлайн, засега. Мисля, че ще може и на място. Някой беше споменал, че разни човеци предлагали билети "на черно". Че никой от тук не е купил, ясно, но дали има наблюдения за този процес.
Като гледам часовете за посещение - започват от 8.15. Някой има ли опит дали тогава не е възможно да се купят билети от касите.

# 324
Оххх и аз още не съм резервирала за Тайната вечеря  ooooh!

# 325
  • София
Не ставаше ли и по телефона?

# 326
Пробвах вчера на телефона от сайта, но ми отговориха, че е грешка и те не знаят номера Mr. Green. Сега пробвах от http://www.milan-museum.com/, да видим какво ще се получи. Трябва да изпратят ваучер. Странното е, че се въвежда само номера на картата, без CVV. Как ще мине плащането, не знам.

# 327
  • София
Мисля, че в Италия се въртеше нулата преди кода на града - може затова да ти е дало грешка...

# 328

Звъннах на Call center-а преди 20 минути някъде, на телефон 0039 02 92800362 (набира се и 0 след 39, което ме учуди) там ти говорят нещо на италиански, после на английски ти казват, че нямат билети за септември и октомври - не е вярно. Имат за 25ти със сигурност, почти за всички часове  Peace. Казваш за кога искаш билетите и момичето ти казва възможностите, иска ти 2 имена и адрес.
След това те информира, че са Non-refundable и ти взема номера на кредитната карта. Чакате, докато мине плащането и
ти дава confirmation code. Трябва да сте там 20 мин. по-рано  Peace
Ако сте с Уиз, сигурно сме и с един полет Grinning
 Simple Smile

Ей това инфо ползвах, но уви. Сега чакам да видя дали ще получа от горния сайт нещо, ако не - на място - Half day tour. Така или иначе вече реализирахме "икономии" - и билетите вече са по-скъпи, и хотела  Laughing

# 329
  • София
Ако си ползвала този телефон от горния пост  Confused има разлика с този на сайта
CALL CENTER SERVICE:
Call now to book or buy:   +39 02 92800360
Visits last 15 minutes; no more than 25 people each turn.
For bookings or information about schools or guided tours, please call the call center

Общи условия

Активация на акаунт