Милано-има ли какво да се види

• 118 603
  • 706
  •   2
Отговори
# 300
Благодаря ви  Hug
Предишния път не успяхме да видим Тайната вечеря, но сега смятам да резервирам  Grinning
Понеже ще сме в Милано за Нова година (това се реши за последно) имате ли идея кога започват намаленията по магазините  Mr. Green

newsm78
Отдавна чакам някой да каже, че ще ходи в Милано на Нова година, за да каже как да се резервира нещо за Новогодишната нощ.???
Писах на няколко хотела, които имат ресторанти, но ми отговориха, че вечерята ще бъде до 10,30 т.е. няма как да се остане до 12,00 santa2
Търсихме и апартаменти, които предлагат дневна и кухня, за да си празнуваме там cook,
но не можем да намерим голям апартамент с добри отзиви.

Дано споделиш някоя идея

# 301
  • София
Не знам дали няма промяна, но когато ние ходихме (март 2009), Тайната вечеря беше изключително трудно достъпна, т.е. минава се през 101 врати, за да се влезе. Мерките за сигурност са железни. Никой не снимаше, имаше си и жена, която влезе с туристите и ни наблюдаваше зорко. Според мен няма да можете да снимате.
Не е верно! Naughty
Ние бяхме там на 30.03.2009, минава се през 2 врати в група с около 20 човека, стои се 15 минути най-много вътре и може да се снима само "нелегално", т.е. дискретно и без светкавица. Не стават добри снимките - в нета има много добри снимки, но усещането да я гледаш е впечатляващо - за това си струва!

# 302
water може да отидете след вечеря на някой от новогодишните концерти, обикновено има по площадите, мисля пред Дуомото.

# 303
Не е верно! Naughty
Ние бяхме там на 30.03.2009, минава се през 2 врати в група с около 20 човека, стои се 15 минути най-много вътре и може да се снима само "нелегално", т.е. дискретно и без светкавица. Не стават добри снимките - в нета има много добри снимки, но усещането да я гледаш е впечатляващо - за това си струва!

Хайде, бе, много категорично Laughing Аз казвам как беше при нас, не съм правила опит да снимам, според мен не беше редно. Никой от нашата група не снима също Wink Ако някой е чак толкова мераклия, може да пробва, разбира се. Аз си седях на столчетата и си се дивях до края на нашия престой...

# 304
За новогодишната нощ нямам никакво намерение да се завирам в ресторанти. Миналата година бяхме в Прага и изкарахме вечерта на площада. Имаше концерт и след това мнооооого пукотевици  Heart Eyes Mr. Green
Тези, които бяха платили за новогодишна вечеря в ресторант не бяха никак очаровани.

Bellamore, имам наснимана Сикстинската капела на поне 20 снимки  Crazy
Никой не забраняваше снимането, имаше и хора със светкавици  Thinking

Благодаря ви за информацията за Тайната вечеря  Hug

и все пак никой нищо не каза за намаленията  Crossing Arms

# 305
  • София
Хайде, бе, много категорично Laughing Аз казвам как беше при нас, не съм правила опит да снимам, според мен не беше редно. Никой от нашата група не снима също Wink Ако някой е чак толкова мераклия, може да пробва, разбира се. Аз си седях на столчетата и си се дивях до края на нашия престой...
Няма как да кажеш на черното - бяло  Laughing
А ти как си сигурна, че от вашата група никой не е снимал - да не ги следеше?  newsm78

Мога да споделя, че рядко така съм се "захласвала", както пред тази картина. Може би и в Амбър руум също, но и там също снимахме, въпреки "железните" мерки Simple Smile

# 306
Значи най-вероятно е като в Сикстинската капела, там освен, че е забранено снимането изобщо е забранено и да се говори на висок глас. Но пък си взех страхотни картички, които са много по-хубави от снимките, които щях да направя тайно.
Ние когато бяхме в Систинската капела абсолютно никой не се съобразяваше със забраната за снимане, отвсякъде се щракаше, то бяха светкавици, то беше чудо... Друг е въпроса, че снимките станаха размазани, мисля, че имат някакви уреди, които пречат да стават хубави снимките.
А на Тайната вечеря не съм ползвала фотоапарат, просто се сложих камерата дискретно пред мен и  вървях и си снимах. И между другото като се има предвид, че изобщо не знаех какво точно снимам, доста добре ми се е получило Wink.

# 307
Снимките ми от Сикстинската капела са разкошни  Peace

# 308
Явно имаш хубав фотоапарат!

# 309
  • София
На мен в църкви ми е малко неудобно да снимам вече (като по-млада по не се стеснявах  Embarassed)...но понякога не устоявам. По-често обаче гледам да се съобразявам - все пак е храм.

# 310
А ти как си сигурна, че от вашата група никой не е снимал - да не ги следеше?  newsm78

Бяхме около 15 човека, а аз повечето време ползвах столчетата, та имах чудесна видимост дали се снима Wink Може и на такава група да съм случила, но не снимаха...

# 311
На мен в църкви ми е малко неудобно да снимам вече (като по-млада по не се стеснявах  Embarassed)...но понякога не устоявам. По-често обаче гледам да се съобразявам - все пак е храм.
Аз не се притеснявам да снимам в царква, само, че гледам да го правя без светкавица.

# 312
Снимките ми от Сикстинската капела са разкошни  Peace

Блазе ти. При нас имаше едни полицаи, които триеха снимките на нарушителите.

# 313

Bellamore, имам наснимана Сикстинската капела на поне 20 снимки  Crazy
Никой не забраняваше снимането, имаше и хора със светкавици  Thinking

Ами нямам представа защо са били различни разпоредбите. Ние още като влизахме ни казаха да си изключим апаратите и аз се съобразих, не съм се опитвала дори да снимам. Може би заради това се опитах да запомня възможно най-много детайли и спомените ми от там са по-ярки отколкото от другите "зали". Пусни ги ако ги имаш качени някъде, любопитно ми стана.

# 314
Някой кацал ли е на Малпенса? Интересувам се какви са комуникациите с центъра - шатъл, автобус?

Общи условия

Активация на акаунт