Милано-има ли какво да се види

• 117 648
  • 706
  •   1
Отговори
# 540
Ех, не знам, явно е изключение. Аз не си спомням с какво резервирах точно Тайната вечеря, но май, като се замисля, беше с кредитната ми Mastercard, добре е човек да има няколко карти под ръка Wink При явяване на мястото вече ми поискаха да представя картата си (сега си спомням ясно, че представих Mastercard-a) и лична карта Hug

# 541
Момичета, кажете някой хотел в Милано, освен Берна (а и по-евтиничък, че всичко плащам аз  Blush ). този който резервирах (уж добре изглежда и всичко) като му чета мненията ми става зле  Sad дайте идеи плиииис Simple Smile

# 542
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-0933-ibis-milano-centro/index.shtml

Не знам това как ти идва като цена, но аз останах супер доволна! На 5мин. пеш от шопинг улицата (Буенос Айрес), 5мин. пеш от ЖП гарата, 5мин. пеш от Метро спирка, 5 мин. пеш до страхотна пицария  Peace

# 543
  bouquet много ти благодаря, ако няма други предложения може и натам да се насоча. особено като е и близо до пицария  Laughing
тенк ю още веднъж  Peace
ако го запазя този ще те питам и за името на пицарията Laughing

# 544
  bouquet много ти благодаря, ако няма други предложения може и натам да се насоча. особено като е и близо до пицария  Laughing
тенк ю още веднъж  Peace
Ако си мислиш, че тази пицария е единствената в Милано... Ние спахме в другия на тази верига, който е по-далеч, но пък има транспорт до всички точки и цената беше на промо - 49евро ако добре си спомням. За ядене от хотела ни препоръчаха ресторантчетата на Корсо Комо - изобщо не съжаляваме! Както казваше един мой приятел - най-накрая се "наперах" и да няма чалга!

# 545
тенк ю още веднъж  Peace
Ако си мислиш, че тази пицария е единствената в Милано... Ние спахме в другия на тази верига, който е по-далеч, но пък има транспорт до всички точки и цената беше на промо - 49евро ако добре си спомням. За ядене от хотела ни препоръчаха ресторантчетата на Корсо Комо - изобщо не съжаляваме! Както казваше един мой приятел - най-накрая се "наперах" и да няма чалга!

Не ставаше дума, че е единствена, а че е страхотна! Всички знаем, че в Италия пицарий на всеки ъгъл, но тези за които са струва не са чак толкова често срещани  Peace

# 546
  • София
Ужасена съм от цените в Милано Sad Искаме да отидем през септември за формулата и да си направим малко екскурзия из околностите, но са седмица дву- и тризвездни хотели ми дават цени по над 1300-1500-1800 евро #Crazy Пълен потрес, това никога не мога да си го позволя ooooh!
Обмислям да букна хотел във Верона Thinking От там дали много ще се натоварим в път до Монца, Комо или Бергамо...До Венеция няма да е проблем, защото Верона всъщност е по средата межди Милано и Венеция, но другите интересни места май се падат от другата му страна. Много се 4удя, да не стане така да пътуваме по 3-4 4аса на ден...
Дайте мнение Praynig

# 547
  • София
Belinda, аз букнах в Una Century точно за формулата, но беше преди повече от месец http://www.unahotels.it/. Около 100 евра за стая за трима, близо до гарата, има много добри отзиви за хотела. Провери - ще е чудесно, ако се засечем! Simple Smile
Имай предвид, че за да стигнеш до пистата си трябва време, тълпите са големи, разстоянието също...според мен, ако основната ви идея е състезанието, трябва да сте наблизо.
И побързай с билетите за Формулата, до края на май цените са по-ниски.

# 548
Миналата (или по-миналата май беше) година отседнахме тук http://www.hotelvillaghirlanda.it/ за панаир в Милано. Намира се в едно предградие, много близо до Монца. Провери цените, може да те устроят. Ако сте с кола, нямаш проблеми с предвижването. С обществен транспорт не знам как е - много е близо, сигурно 10 - 15 км до пистата.

Цената беше много сносна, а като проверихме, се оказа, че случайно сме там ден преди формулата. За съжаление ние нямахме време да останем, затова отидохме да видим само пистата и попаднахме на някакви тестове на БМВ.

# 549
  • София
според мен, ако основната ви идея е състезанието, трябва да сте наблизо.
И побързай с билетите за Формулата, до края на май цените са по-ниски.
Ами не, основната ни идея е разходка и забележителности. Формулата е просто бонус за милото, защото е фен и реших да му направя кефа с тази готина писта Peace От къде си купуваш по-евтини билети да края на май?
Мерси за предложенията за хотели, аз вече букнах във Верона, но сега ще погледна и вашите предложения Hug

# 550
  • София
От сайта на пистата http://www.monzanet.it/en/tickets/1, най-евтините, които намерих.

# 551
Ние се гласим за Милано за края на юни, началото на юли за дълъг уикенд в Милано с идея за малко шопинг  и забележителност. Надявам се този период да не съвпада с панаири, изложения, формула 1 и т.н.  Grinning Laughing Laughing

Спряла съм се на няколко хотела, предложени тук...и остава да резервирам тези дни  bouquet

# 552
  • София
Ибис са нискоценови, но ужасни хотели- малки стаи,понякога без прозорци, ползвала съм един в Цюрих и повече не бих повторила, в Милано има доста опции, като цяло хотелите са по-малки от другите страни, но пък може да опитате с редервация на апартаменти, например, напред в темата имаше линкове. Аз лично ползвах този http://www.starhotels.com/hotel/rosa_milano/starhotels_rosa.php?idalb=9
Цена - около 140 евро за двойна стая, хотелът беше приличен, но въпреки това стаите се малки.

# 553
Ибис са нискоценови, но ужасни хотели
Въобще не съм съгласна, ползвали сме ги многократно. Чисти и спретнати стаи, за престой от 2-3 нощувки са идеални, особено ако си на екскурзия и се прибираш само за сън.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 22:29 от veni9

# 554
Ибис са нискоценови, но ужасни хотели
Въобще не съм съгласна, ползвали сме ги многократно. Чисти и спретнати стаи, за престой от 2-3 нощувки са идеални, особено ако си на екскурзия и се прибираш само за сън.

+1 .
Ибис на  2 мин. от централния площад на Брюксел . Чисти стаи и превъзходна закуска  на  съвсем поносими за града цени.

Общи условия

Активация на акаунт