Милано-има ли какво да се види

• 117 628
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
Ибис са нискоценови, но ужасни хотели
Въобще не съм съгласна, ползвали сме ги многократно. Чисти и спретнати стаи, за престой от 2-3 нощувки са идеални, особено ако си на екскурзия и се прибираш само за сън.

Peace

# 556
И аз не съм съгласна за Ибис! Ползвали сме ги много пъти -  последно на Нова година в Брюксел - препоръчвам го с две ръце, както и любимият ни в Ница - на гарата - с външен басейн, чудесна закуска и обслужване!
Попадала съм в Париж на не толкова добри Ибиси, но като цяло за около 80-те евро са достатъчно добри!

# 557
  • София
Няма лошо, различни представи,различни оценки, различни вкусове, ако искате, да не разводняваме повече темата за Милано- мнението ми е лично, не държа да бъде приемано.

# 558
  • Bristol
Няма лошо, различни представи,различни оценки, различни вкусове, ако искате, да не разводняваме повече темата за Милано- мнението ми е лично, не държа да бъде приемано.
Сигурно има разлика между хотелите, което аз не бих го очаквала от подобна верига, но знае ли човек  newsm78 Само веднъж съм отсядала в техен хотел в Будапеща, бяхме на зор и бяхме много разочаровани. Не можахме и да си починем, дали заради проблемите или ужасните легла  Rolling Eyes На следващата сутрин си събрахме багажа и се преместихме в Мариот, където ни излезе само с 30 евро по-скъпо  Thinking  newsm78

# 559
  • София
Колко най-рано може да се резервират билети за "Тайната вечеря", ако някой има представа?

В момента в кой го написах и сама си видях отговора  ooooh!, но не мога да изтрия поста...

# 560
Здравейте, Миланци Grinning
Вчера се върнахме, изкарахме страхотно!
Питахме за Тайната вечеря - казаха, че най-рано за след повече от седмица се резервира от сега. Отказахме се, естествено.
И за Ибис да споделя: много сме доволни - всичко си беше на ниво: чисто, всеки ден сменяха кърпи, чашки, т.н. Закуската беше на корем (имахме включена само закуска). Само за цени на нощувки и билети не мога да кажа, защото екскурзията ни беше подарък.
Видяхме катедралата на Дуомо - по-красиво и грандиозно нещо никога не съм виждала Heart Eyes (Не, че съм виждала много, де!) Още доста забележителности обиколихме, останахме без крака, нооо не го заменям за нищо!

С две думи: заслужава си!

# 561
  • София
"Тайната вечеря" е много сложна  Shocked..от 10 юни пускаха резервации за септември и на 10 в 10 часа имаше 4 свободни дати с по 2 или 3 часа за резервиране. Разбира се удобен за мен нямяше Sad Дали има смисъл да пробвам по телефона...май имаше подобен случай  newsm78

# 562
Пробвай, пробвай! Аз като се обаждах първо някакъв глас на запис ми казваше, че за еди кои си дати (сред които и моята) няма билети, но когато се свързах се оказа, че има.  Така че, пробвай до последно!

# 563
  • София
zozinia,   bouquet
Още сутринта почвам да ги тормозя...а ако се споразумеем за дата, час и цена  Crazy, как се получава потвърждение, диктуваш им мейл, за да ти пратят документ ли?

И още - колко далече е църквата от Централанта гара (като време за придвижване), за да знам как да лавирам с датите, предвид останалите ангажименти?

# 564
Като купиш билетите ти диктуват код (нещо като номер на резервация) и с него отиваш там, мисля, че на са ми пращали нищо на имейла. А, всъщност се сетих, че ме питаха за имейла, но аз не се сетих как е на английски "_"  Embarassed и ми го продиктуваха. За времетраене на придвижването не мога да ти кажа с точност, защото ние ходихме от Дуомото, но може би 20 минути ще ти отнеме ( говоря за метрото ).

# 565
Лоши новини , EasyJet спират  полетите до Милано. Последния полет в края на октомври!
Почти сигурно  е , че  Уиз ще надуят цените до Милано яко от есента   , както беше преди да се намесят easy...

# 566
  • София
Е дано поне пуснат някоя интересна дестинация на мястото на тази.

ПП Резервирах билети за "Тайната вечеря" по телефона...странна система.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 13:24 от Lana

# 567
Здравейте момичета Simple Smile,страхотна тема сте спретнали Hug,предстои ми пътуване на 16.07(за 5 дни) и сега събирам мнения за забележителностите в Милано.Отбелязала съм си всичко което сте споделили ,но никъде не видях отзиви за Gardanland.Някой ходил ли е ,може ли някакви мнения,дали си заслужава и с какво се ходи до там?
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 09:30 от monini

# 568
  • София
Момичета, имате ли идея дали ще има все още намаления около 10 септември?

# 569
  • Пловдив
Момичета, с какво се придвижвате от Милано до летището в Бергамо, притеснява ме ранния час на полетите на Уиз ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт