Милано-има ли какво да се види

• 117 618
  • 706
  •   1
Отговори
# 585
Миналата година точно за нова година бях там с идеята да съм на площада, но искам да ви кажа, че беше някакъв ад.
Нямаше нищо организирано и навсякъде гърмяха пиратки и фойерверки на поразия. Имах чувството, че съм на война.
Ориентирайте се към нещо, което знаете, какво ще е!

# 586
Миналата година точно за нова година бях там с идеята да съм на площада, но искам да ви кажа, че беше някакъв ад.
Нямаше нищо организирано и навсякъде гърмяха пиратки и фойерверки на поразия. Имах чувството, че съм на война.
Ориентирайте се към нещо, което знаете, какво ще е!

а ти откаде знаеш че не сме се ориентирали към нещо което познаваме и вече сме виждали  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 23:55 от malka

# 587
  • София
По-спокойно, бе хора. Това е позитивна тема, моля ви, malka,F Diamond просто те е предупредила, нали за това обменяме мнения, ако вечи си организирала нещата- добре, сподели ако искаш как. Ако не- споко Hug Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 11:07 от Енита

# 588
  • Пловдив

Мога да кажа единствено за шопинг центъра в Бергамо- Орио център.
Ееее огромен е! Един ден не стига според мен, но от 2 януари започват намаленията там и се просто смазващи. Много е удобен този мол, защото е точно срещу летището.

Пледполагам сте ползвали бусчетата от Милано за летището, или има друг превоз до там Rolling Eyes
Снощи четох за няколко търговски центъра около Милано: Орио, Франчакорта, Фокстаун и Серравалле, но на  сайтовете им няма обяснение как и с какво се стига до тях Tired
Моля, ако има посетили, някой от тези центрове да сподели маршрута Hug

И друго да попитам, че не си спомням за качване на покрива на Дуомото, дали бяха стъпала или има асансьор, че спорим с мъжът ми, че и се обзаложих даже Mr. Green

# 589
malka, постът ми не беше с цел заяждане, какъвто очевидно е твоят. Просто казвам, че в новогодишната нощ 2009/ 2010 пред Дуомо беше като на война, а не като на празник. Буквално се страхувах и предпочетох в 23:30 да се прибера в хотела. След като на теб ти е харесало- ок. Споделям мнението си за тези, които се интересуват.

violenza , с автобусите от Централна гара, които ходят до летището се стига до Орио центъра. Стоварват те пред летището и от там има пешеходна пътека и подлез до отсреща, където е шопинг центъра  Peace

За Дуомото- има и двете Grinning

# 590
violenza  за seravalle отиваш на каироли кастело спирката и там е агенцията която организирва шопинга в серавале и фокстаун както и виколинго но не съм сигурна че така се пише Thinking До серавале билета струва 20 евро двупосочен като се тръгва пред офиса на фирмата в 10 часа и връщането е 17 часа от серавале а най важното което пропуснах фирмата е zani viaggi билети си купувате сутринта към 9 30 в деня на посещението имат и сайт там също е описано всичко което предлагат Peace надявам се да съм ти била полезна а колкото до мола орио център на мене лично не ми хареса общо взето е с обикновени дрехи на цени за които ще си купиш нещо марково в серавале Laughing

# 591
  • Пловдив

За Дуомото- има и двете Grinning

Joy Аааааа, за това си спорим значи Crazy Благодаря за инфото  bouquet, относно Орио, може да го съчетаем с пристигането, ако има къде да си оставим куфарите, че и за това нищо не пише в сайта им ooooh!

malka, благодаря и на теб за инфото  bouquet, ще я издиря тази фирма zani viaggi Simple Smile

# 592
violenza вие кога ще ходите

# 593
  • Пловдив
violenza вие кога ще ходите

Ние ще ходим края на януари, проучването ми показа, че след 20-ти са най-големите  намаления smile3508

# 594
http://www.veroshopping.com/shopping/calendario_dei_saldi_estate … verno_italia.html това е таблица кога започват намаленията но се лъжеш че има разлика в цените и в края на месеца са по големи намаленията единствената разлика е че след средата на месеца са изчерпани много от номерата и всичко хубаво е вече купено та моя съвет е колкото по рано толкова по добре Peace на 06 01 2010 бяхме за 5 дена и още тогава много от нещата бяха изчерпани като размер и модел затова сега сме от 31 12 до 05 01 за да можем да хванем самото начало  Hug

# 595
  • Пловдив
Е, ти пък сега,  от толкова магазини все нещо ще има и за нас  Flutter
Моите наблюдения от Европа са, че  винаги  има някакви намаления и избор за всеки джоб Peace

Намерих фирмата, която организира транспорта до търговските центрове:

http://www.zaniviaggi.it/tour/elenco_tour.asp?cod_categoria=SHOP

# 596
Moже да оставите куфарите на летището . Така и така ще се върнете дотам да  вземете автобуса до Милано.
Има доста  неща наистина и ние често убиваме   времето между полети.

Тази зима в Сицилия имаше големи намаления докъм 10-ти февруари.
Предполагам така е в цялата Италия.

# 597
Като сте подхванали темата за намаленията  Wink да взема да попитам  newsm78
Аз досега като ходим нейде не съм наблягала особено на шопинга  Mr. Green но след последната ми обиколка из мадридските магазини миналия месец, направо вече не ми се пазарува тук честно казано  Sick мъжа ми се смее, че направо имало спестовен ефект върху мен  Joy
Та сега ми е влязла друга муха.... сина ми е абитуриент напролет и се чудя дали да не направим една януарска разходка до Бергамо/Милано  Thinking хем кеф - хем пазар  Peace Той вече много не му се ходи никъде с мен ...ама за Италия може и да се навие  newsm78 та се чудя има ли смисъл ...или да обикаляме нашите "бутици" дето като чуят вълшебната дума "абитуриент" и виждат луда майка с банкноти според мен  Sad
Та вие като по-светнати шопинг маниячки може ли да ме "светнете"  Praynig

# 598
Мисля че идеята е много добра  Peace
Януарските намаления в Милано са наистина зашеметяващи.
На ниска цена ще купиш нещо наистина качествено, пък и разходката ще си направите  Peace

# 599
няма  по хубаво от това хем кеф - хем пазар  Joy Party аз имам 11 посещения на милано newsm44 newsm10  обичам го този град Peace

Общи условия

Активация на акаунт