Милано-има ли какво да се види

• 117 691
  • 706
  •   1
Отговори
# 435
Аз още не съм я направила тази резервация, защото още не знам кой ден ще мога да отида.. дано да стане 2-3 дена по-рано, че иначе и този път ще ми се размине  Rolling Eyes

# 436
Сайтът за резервации е активен за февруари и март.: http://www.vivaticket.it/evento.php?id_evento=298097&op=cenacoloVinciano

# 437
Привет, колко време е полетът от СОфия или Букурещ до Бергамо?

# 438
София- Бергамо е около час и половина.

# 439
Явно цените скачат тройно по изложенията.
Ние ще сме 16-19 Април - Мебелното изложение.
Вече се питам дали не е по-добре да резервирам нещо в Бергамо и да пътуваме всеки ден до Милано... Някой правил ли е така?
Без да искаме се случи да сме в седмицата на модата - ами даже намаление ни дадоха в "Ибис", макар и неотменяемо, но си беше супер. Чак се  Shocked, че е обратно на Пловдивския "сбор"

# 440
  • Sofia
Да, ама за мебелното не е така!!
Където и да проверя, по-евтино от 500 евро за три нощувки няма!

# 441
Да, сега жена ми погледна - пак се  Shocked Само ми е чудно че е само за дните на изложението, иначе пак се връщат на евтините цени.  Thinking
Баси, излиза че седмицата на модата в Милано е най-смотаното събитие и ние точно за него сме отишли. Все едно намалят цените, за да привлекат хората  Laughing

# 442
  • Sofia
Да, бе, пък ние на най-тузарското се натрисаме. Да си имам и късмета, и професията Joy

# 443
Майтап да става, свят да се види!  Party

# 444
  • София
Някой има ли впечатления от апартаменти под наем в Милано? За периода, който ме интересува хотелите надуват яко цените Sad

# 445
Момичета, можете ли да ме ориентирате с цените на влаковете от Милано за Монако?
В сайта на Трениталиа не ми излизат цени. не мога да разбера защо...

# 446
Момичета, можете ли да ме ориентирате с цените на влаковете от Милано за Монако?
В сайта на Трениталиа не ми излизат цени. не мога да разбера защо...

Сигурна ли си, че Трениталия имат влакове дотам? Аз търсих преди време за други международни дестинации, но нямаше информация.

# 447
 Grinning Оказа се, че нямат (за съжаление).
Но намерих решението.
Ето, ако на някой му потрябва.
Има влак от Милано до Ventimiglia, което е на границата с Франция.
Цената е около 25 евро. Продължителност около 4 часа.
От там влакът до Монако е около 6 евро
 Heart Eyes

# 448
И ние,живот и здраве,на 10 март летим за Милано.Полетът ни е с уиз еър.С интерес чета темата и  благодарение на нея почти съм направила график по дни със забележителностите,които искаме да посетим-Катедралата,Галерията Виторио Емануеле,Градския парк,замъкът Сфорцеско,Скалата,Монца и др.Плануваме да отидем и до Лаго ди Комо,Верона и Венеция.Моля,които е ходил до тези градчета,да даде повече информация като цени на влаковете,продължителност на пътуването.Благодаря предварително!

# 449
Хубав план имаш, но не знам с какво време разполагаш  Grinning
Комо може да се разгледа за един ден. Пътуването с влака е 40 минути, като цената беше около 8 евро.
До Верона не съм ходила, но бяхме във Венеция за три дни ( за по-малко няма смисъл).
Пътя Милано- Венеция с влак е точно 2 часа и 20 минути и е с 5 спирки. Цената на билета беше около 25 евро.

Общи условия

Активация на акаунт