Милано-има ли какво да се види

• 117 663
  • 706
  •   1
Отговори
# 525
....сигурно съм я ползвала за над 1000 транзакции ....
Не се ли изсилваш малко  Laughing

....

Съмнявам се да се изхвърля  Wink

# 526
... Аз плащам с дебитната си навсякъде из нета, сигурно съм я ползвала за над 1000 транзакции (включително и за резервации и пр.), никога не ме е предавала Wink

Аз също навсякъде плащам с дебитна, не е имало никакъв проблем, освен в колцентъра на Уизз. Много странно. Както и да е.

# 527
Е, 1000 - образно казано беше, ама че буквално четете, значи Laughing Ами няма да почна да ги смятам, но тази дебитна я ползвам вече от 7 години май Crazy Онлайн-разплащания правя с нея от може би 5 години, а през последния месец само имам поне 5-6, така че ... Wink Ако скоро почна да си купувам и храна онлайн (единственото, което май купувам оттук Laughing), вероятно скоро ще стигна 1000-то плащане Joy

Огромно извинение на всички за офтопика Hug

# 528
Ако не изригне пак пустия вулкан в Четвъртък ще летим за Милано! Изчела съм тема и мноооого благодаря на всички за споделената информация. Тотално ви се доверявам момичета  Hug

Имам само един въпрос от изключителна важност: "НАИСТИНА ЛИ МАГАЗИНИТЕ НЕ РАБОТЯТ НЕДЕЛЯ И ПОНЕДЕЛНИК ДО ОБЕД?!?!?!?!?"

# 529
  • Sofia
Леле, момичета, давайте съвети какво да правим. В Милано сме в момента и трябваше да летим в понеделник с wizzair към София. Както е тръгнало, май ще отменят полетите. Какво да правим - ако вземем автобус, сигурно няма да ни пуснат през Сърбия - само с лични карти сме... Направо не знам какво да правим. Някой дали е чул нещо за преминаването през сръбската граница - дали няма да направят компромис в такива спешни случаи?

Моля ви каквато и информация да имате относно прибиране по друг начин, освен самолет, да я  споделите. Страшна работа, ей!

# 530
Ферибот до Игуменица? Провери в нета. Ох ужас.....Вие не можете да се върнете аз се чудя дали в Четвъртък ще литнем  Praynig

# 531
Ако не изригне пак пустия вулкан в Четвъртък ще летим за Милано! Изчела съм тема и мноооого благодаря на всички за споделената информация. Тотално ви се доверявам момичета  Hug

Имам само един въпрос от изключителна важност: "НАИСТИНА ЛИ МАГАЗИНИТЕ НЕ РАБОТЯТ НЕДЕЛЯ И ПОНЕДЕЛНИК ДО ОБЕД?!?!?!?!?"

Зависи от магазините. И аз бях чувала така, но намерих и отворени магазини Peace Може би важи само за бутиците и то за най-изисканите от тях newsm78

# 532
Леле, момичета, давайте съвети какво да правим. В Милано сме в момента и трябваше да летим в понеделник с wizzair към София. Както е тръгнало, май ще отменят полетите. Какво да правим - ако вземем автобус, сигурно няма да ни пуснат през Сърбия - само с лични карти сме... Направо не знам какво да правим. Някой дали е чул нещо за преминаването през сръбската граница - дали няма да направят компромис в такива спешни случаи?

Моля ви каквато и информация да имате относно прибиране по друг начин, освен самолет, да я  споделите. Страшна работа, ей!

Според информационните агенции през Сърбия временно може да се минава само с лична карта:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2916511

Дано да отговаря на действителността Simple Smile Успешно завръщане   bouquet

# 533
  • Sofia
Благодаря! И това е нещо, все пак ще можем да се придвижим с кола или автобус.

# 534

Не знам как е по принцип с бутиците и изобщо магазините, различни от хипермаркетите, но още си спомням как в неделя за малко да остане компанията гладна... оказа се, че в нашия район (далечко от центъра) няма никакъв отворен хипермаркет... Добре, че срещу кооперацията ни имаше китайски магазин за основно китайски и латиноамерикански хранителни продукти, та се спасихме Wink Май на магазините в неделя не бива да се разчита особено...

# 535
Ехооо, завърнах се от Милано. На отиване с Изиджет, на връщане с Уиз. От Изиджет така и не ми пратиха потвърждение на имейла, но нямаше проблеми.
Хотел "Берна" по указания от тук беше чудесен. За тайната вечеря не се справих. Помолих от хотела да резервират за след 2 дни - нямало билети. Нищо, другия път, като си оправят сайта.
Милано ми хареса, случихме на време, качихме се и на покрива на Дуомо.
Един от дните ползвахме за Торино. Влак в 8.15 - обратно в 13.50. Разстояние - 2часа. Цена 9.20е. Вмъкна се в програмата ни вечерта преди заминаване. Целта беше - Египетския музей - превъзходен! Най-богатия в света, според справочниците. И в Кайро бяхме, но там каквото са им оставили "откривателите", това Sad . Но това е друга тема.
Шопинга е мммм, супер. Последния ден бяха се появили и наченки на намаления.

delda дали можеш да ми кажеш как се казва гарата в Торино (ако си спомняш) и откъде купихте билетите за влака? с този сайт трениталиа не мога да се разбера  Embarassed  много искам да го видя този музей!
изчетох цялата тема - УНИКАЛНА Е! пред малко даже успях да резервирам билети за Тайната вечеря. Едно голямо благодаря на всички които сте писали как става  bouquet.
инфото тук е страхотно и си направих цялата програма вече (жални му крачка на моичкия  Twisted Evil)

# 536
Porta Nuova се казва тази гара в Торино. Билети купихме от гишетата на централната гара в Милано. На нялолко места имаше разписания. Влаковете са на често.Имаше и много автомати за билети пред залата с гишетата.
Непременно си заверете билетите на перона преди качване във влака в едни жълти устройства. При нас се случи в едната посока апаратът на перона да е развален, но се оказа, че може да се ползва устройството на съседния перон.
Приятно изкарване! Египетският музей си заслужава!

# 537
Намерих я. Супер. Много мерси. Сега само да минат и тия 30 дни, че от снощи нямам търпение, така хубаво сте го описали тоя Милано  Crazy

по отношение на резервацията с кредитна карта - беше най-сложната част, но накрая стана в Хотел Бернина 3*, никой не е писал досега за него надявам се да не е лош (на снимките не беше Simple Smile ), като се върна ще си споделя впечатленията от него.

някой може ли да сподели кои банки (ако не се нарушават правилата да  форума де Wink ) издават Виза класик Дебитна, честно аз за пръв път чувам да има, а май би било голямо улеснение, ако действително върши работа като кредитна за резервации ..

# 538
Didolinkata, не е нужно да е Visa Classic, може и да е Visa Electron - моята, например, е такава. Моята е издадена в Първа инвестиционна банка, нямам никакви оплаквания нито от картата, нито от банката. Онлайн-банкирането им също е много удобно, а то е особено полезно, за да си следиш транзакциите при Интернет-пазаруване Hug

# 539
Мойта виза електрон ми я отхвърлиха точно за тази резервация, дори не пожелаха да приемат Виза Електрон кредитна. за плащане не се олаквам (днес дори с нея си резервирах билетите за Тейната вечеря  Whistling) но що се отнася за резервация в хотели, не става, затова ми стана интересно че ставало с дебитна виза класик.

Общи условия

Активация на акаунт