Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните туристически атракции в Милано?
Какви забележителности има в Милано?
Кои са най-добрите места за пазаруване в Милано и какви са възможностите за пазаруване там?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните туристически атракции в Милано?
Най-популярните туристически атракции в Милано включват катедралата (Duomo), Градския парк, замъка Сфорцеско, "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи в църквата Santa Maria delle Grazie и разходка до езерото Комо. Освен това магазините по улиците Corso Buenos Aires, Via Monte Napoleone и Via della Spiga са популярни за пазаруване.
-
Какви забележителности има в Милано?
В Милано има много забележителности, включително Дуомо, Галерия Виктори Емануеле, "Тайната вечеря" в Санта Мария деле Грацие, Градския парк (Giardini Pubblici), Parco Sempione, Castello Sforzesco и Laghi di Como. Важно е какви очи гледате и дали ще видите това, което е за гледане. Романтичните очи ще видят романтиката в града. Милано не е само за пазаруване, но и за разходки из интересни места.
-
Кои са най-добрите места за пазаруване в Милано и какви са възможностите за пазаруване там?
За пазаруване в Милано се препоръчва да посетите улиците Рио Де Женеиро, Корсо Буенос Айрес, Виа Монте Наполеоне и Виа дела Спига. Тези улици предлагат разнообразие от магазини с различни ценови диапазони и са дом на бутици от най-известните модни марки. Милан е рай за пазаруване, с множество етажи, пълни с красота в Galleria Vitttorio Emanuele II, като чанти, обувки, дрехи, бельо и козметика. Освен това по улиците на града има магазини на по-достъпни марки като Oviesse, Max Mara и Miss Sixy.
-
Кои са най-добрите хотели в Милано?
-
Какви са опциите за транспорт от летище Малпенса до центъра на Милан?
Само веднъж съм отсядала в техен хотел в Будапеща, бяхме на зор и бяхме много разочаровани. Не можахме и да си починем, дали заради проблемите или ужасните легла
, но не мога да изтрия поста... 
(Не, че съм виждала много, де!) Още доста забележителности обиколихме, останахме без крака, нооо не го заменям за нищо!
Дали има смисъл да пробвам по телефона...май имаше подобен случай 
, как се получава потвърждение, диктуваш им мейл, за да ти пратят документ ли?
,страхотна тема сте спретнали
,предстои ми пътуване на 16.07(за 5 дни) и сега събирам мнения за забележителностите в Милано.Отбелязала съм си всичко което сте споделили ,но никъде не видях отзиви за Gardanland.Някой ходил ли е ,може ли някакви мнения,дали си заслужава и с какво се ходи до там?