Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 332
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Жени, честито бебче на приятелката ти! Дано бързо се нормализира положението  Peace Hug.

И при нас започна да вали сняг и духа страхотен вятър. Туко виж сме осъмнали със снежна покривка  Simple Smile, че най-накрая да изпробваме шейната, която мухлясва в мазата.
Ели днес е акала няколко пъти редичко и се надявам да е от зъбите. Постоянно вре нещо в устата. Да излизат и последните четири и да мирясваме вече  Tired.
ммм-че, аз пък си мечтая да работя на 4 часа. Хем разнообразие, хем и за домашните време имаш  Wink.

# 241
  • София
Ей, къде се изгубихте?

Момичета Hug, благодаря ви за подкрепата за бебчето на моята приятелка - то вече е добре и е при нея, но ще ги задържат още няколко дни в болницата, за да може да му дадат целия курс антибиотици.

Ди, как са мъжете ти?
Аничке, наред ли е всичко с Ели? Мечтата ти много ми харесва - и аз искам така Laughing.
Гери, Цигарет - не се шашкайте толкова  Hug /лесно ми е на мен да го кажа, нали не се пека аз на тоя огън Mr. Green/. Мислете, че това е добре за детето пък и за вас. Аз все повече се убеждавам, че дечицата трябва да общуват помежду си, а какво по-добро място за това от яслата/градината. Съдя по поведението на Алекс - когато е в компанията на други деца направо се преобразява, а за съжаление твърде рядко общува с такива. Освен това се хващам, че вече не мога да му измислям забавления и игри, а в яслата съм сигурна, че нямат този проблем а и ги учат на нещо децата.

Днес изкарах Алекс в двора на кооперацията и докато чистех снега, той доста си поигра. Стояхме навън около час и половина и даже накрая Алекс ме гледаше умолително, все едно ми казваше: "Хайде, мамо, изморен съм вече. Кога ще се прибираме?"

Хайде стига от мен за сега. Весел и усмихнат уикенд на всички!

# 242
  • София
Здравейте!

Жени, знам, че ако усети, че се притеснявам ще й бъде по-трудно. Ама се наслушах на много неприятни истории  ..... Confused Супер, че бебчето е добре и се гушка с майка си.  Heart Eyes
Ани, как е Ели? Дриска ли още?
Шоши,  Grinning!

Хубав ден на всички! Grinning

# 243
  • Варна
Гери, Жени, разминахме се с дрисъка  Mr. Green, но пък в петък през нощта и се запуши нослето и сега пак е със сополи  Rolling Eyes. Аман вече! Дано всичко се дължи на зъбите. Вчера звъннах на хомеопатката и тя каза да и давам Хамомила, ще видим какво ще става.

# 244
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте!
Ние вчера направихме опит да остаавим Никола да спи при майка ми, но се наложи в 11 да отида да го приспивам. Голям рев, голямо чудо. Приспах го за 5 мин и пак на купон. После аз останах да спя там и в 5.30 такъв рев му дръпна пак, че... скоро няма да си помисля за излизане  Shocked
Иначе сме горе-долу добре.
Утре е големият ДЕН. Стискайте палци. Лека на всички. Hug

# 245
Добро утро!Стами е вече добре,а баткото се размина със зачервено гърло.Вируса се опитва мене да ме тръшне,но няма да се дам.Днес Стами се събуди преди 6 и след това заспа,Калоян ще води Митко на у-ще.
Маслинка,честито дипломиране!Много успехи!
Цигарет,всичко ще е наред Peace
И аз мисля като Жени,че децата имат нужда да общуват с деца на тяхната възраст и изобщо с деца.Като гледам Стами как ходи подир Митко и имитира всичко което той прави,ако каже някоя сричка и Стам веднага подхваща.А като ходим да прибираме Митко от у-ще с големите каки каква игра пада ooooh!Че в яслите се разболяват,така е ,но и вкъщи да си стои няма гаранция.
Ани,бързо оздравяване на малката Ели!А дали е от зъбките,подути ли са венците?Моя не дава да видя,веднага ме гризва и се хили хитро Laughing
Аз се разписах рано,рано ама поне на спокойствие GrinningЛек и слънчев ден!

# 246

Почерпете се момичета за мое здраве,днес ставам малко по голяма на години  Grinning

# 247
  • Варна

Да си здрава, много обичана и много ценена, Щъки  Hug

# 248
Щък Честит рожден ден-Да си ни жива и здрава,весело изкарване на празника.
Ние пак сме с гнойна  ангина от петък  и сме на АБ,нямаше начин с хомеопатия следващия път,този изпуснахме момента.В тази ясла само болести,но пък е добре да е сред децата,вкъщи няма да му е интересно.Да идва пролетта и да спират болестите.Лек ден

# 249
Здравеите и от мен. Щък Честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве , късмет и семеино щастие.Ние днес сме на ясла , но до обед , защото миналата седмица отцъства Евгений и сега ми казаха пак на обед да го взема.
Сутринта плачеше като го водя , но така е , ще свикне , но иска време. Аз вече съм минала по-този път и малко по-спокоина.
Гошко някога като го водех на градина и бях като болна като плачеше  , но сега знам че  ще свикне детето , само трябва търпение.
Това е от мен , чао и лек ден на всички.

# 250
  • Варна

Честит рожден ден, Щъки! Нека винаги си обградена от любимите си хора и здрава, за да им се радваш!

Ди, не съм сигурна, че е от зъбите. Не мога да видя  Rolling Eyes. Но снощи започна да кашля и днес сме вкъщи. След малко ще отидем до хомеопатката. После ще пиша как е положението.
Цигарке, стикам палци всичко да мине леко и "безбелезнено" и за двама ви  Hug. Знам, че е лесно да се говори, но минава и този период. Къде по-бързо и лесно, къде не съвсем - като при нас  Mr. Green.

Усмихнат ден на всички  Laughing!

# 251
Щък, специални поздрави за твоя Рожден Ден!!!
Да си жива и здрава, умна, слаба, красива и паралийка!!!  bowuu  bouquet Heart Eyes

# 252
  • София

Щъки, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива, заобиколена от любими хора и верни приятели. Много късмет и успехи!

Ние сме добре и се оправяме да излизаме на разходка.  Grinning Stop

# 253
Щък, да си здрава, както и всички около теб! Усмихната, щастлива, обичана!  bouquet

# 254
  • Пловдив
Щъки ЧРД ! Бъди здрава ! Усмихвай се често !

Общи условия

Активация на акаунт