Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 332
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Щък,честит рожден ден!

# 256
Щък,честит рожден ден!

# 257
  • София
Убеждавам се, че шушляковите панталонки са много добра покупка.  Simple Smile Сядаш си на снега, а дупето е сухо, мажеш се с кал, а после с вода и кърпа и хоп пак са чисти и не е нужно на всяко обличане да се перът. Последното ни откритие е, че много хубаво се пързаля с тях. Ели си умря от кеф.

# 258
Ама и сняг ли има при вас?

# 259
  • София
Има сняг да и е много готино.Не се вижда цялата мръсотия, която се е скрила под снега. Неприятното е само трудното предвижване.

# 260
  • FRANCE
Щък честит рожден ден!!!  bouquet

# 261
  • София
Щък, честит ти рожден ден и от мен!
Много здраве, късмет и любов ти пожелавам! Бъди винаги обичана и позитивна!

just_an_ODDalisque, има е доста меко казано Mr. Green - направо сме затрупани.
Гери, Ели самичка ли си играе в снега или заедно с теб? Алекс хич не знае какво да прави и само пада, а пък и аз нямам кой знае какви идеи какво да правим в снега.
Аничка, какво каза хомеопатката? Ели още ли кашля?
Ди, няма да им се даваш на бацилите, ей Naughty. Радвам се, че момчетата ти са добре вече.
Цигарет, как мина вашия първи ясленски ден? Имахте ли ексцесии?
eli_ok2 , стискам палци бързо да се оправите - тва гнойната ангина е гадна работа. Като малка боледувах поне 2 пъти в годината - краката ми бяха на решето от инжекции. Помня и един доста гаден лек за премахване на гнойта от гърлото - сока от един лимон се смесва с една чаена лъжица мед и една чаена лъжица сода за хляб. Ефекта е гарантиран - след изпиване на 2-3 лъжички от сместа веднага следва повръщане и по-малко гной по сливиците.

Аз пък днес реших да се правя на домакиня и докато Алекс спеше спретнах едно тирамису и една турска мусака, та като се събуди бях толкова гроги, че изобщо не съм си и помисляла да излизаме. Ама пък от 2 седмици не бях готвила като хората Embarassed и реших, че е време да се отсрамя. Дано мъжо да остане доволен.

Хайде лека вечер от мен!

# 262
Жени, как се прави турска мусака?  Grinning Аз знам гръцка как е, ама турска? Тирамисуто ми е любимият бърз и лесен десерт Peace Поздравления!
Аз пък съм с гости от БГ, които се надпреварват да шетат, та си почивам Mr. Green Утре ще ги водя по Карнавала.

# 263
честит рожден ден щък.много,много красиви моменти с любимите хора  bouquet

# 264
  • София
Шоши, ей по тая рецепта я спретнах - е, с малки корекции, де. Правила съм и друг път и става много вкусна. Ти пък ме заинтригува с гръцката мусака - по каква рецепта я правиш? А тирамису правих днес за първи път и съм много доволна от резултата, а мъжа ми чак се учуди, че аз съм го правила Laughing Завиждам ти Embarassed благородно за помощниците. Я разкажи Hug малко по-подробно за тоя Карнавал с главно "К", че ми стана любопитно.

# 265
Момичета здравейте.Вече сте ме забравили. Blush
Много мило,че сте разбрали,че вече чакам второ детенце и много се зарадвах когато видях на първата страничка,че пише името ми. Hug

Щък Честит рожден ден и от мен,да си жива,здрава и много,много щастлива.  bouquet Hug

# 266
Честит Роджден Ден, Щък!
Бъди истински обичана и щастлива!

Биа', много се радвам за теб. Дано всичко да мине добре.

Ние от днес покашляме звучно. Сутринта преди шест Валери се въртя много със запушен нос и като се събуди - кашлица. През деня не е кашлял много, но вечерта заспа трудно и преди малко се събуди пак да реве. А са му тръгнали три кътника, единият е пробил миналата седмица, другите два - тези дни пробиват. И четвърти се кани нещо май да нахълта на хоризонта.  Давам едни хомеопатични за кашлицата, но трябваше сутринта да ги почна, а аз - чак следобед се сетих. Дано не е късно и да не се стига до по-сложна ситуация.

# 267
  • София
Биа'Hug! Включвай се по-честичко!  Grinning Пиши Мери как приема новината, че ще става кака?
Жени, Ели и сама се заиграва, но повече то ме търси, да правим снежен човек, да се парзаляме ... Е, супер си го изненадала Иво сигурно е бил много очарован. Дай рецептата за тирамисуто.  Wink
sachun, дано бързо избиат зъбчетата и Валерката се успокои. Това последните кътници ли са?

Лека нощ.

# 268
Благодаря ви момичета  Hug.Изкарах си един много хубав скромен рожден ден с кръстниците  Grinning , но като съдя по това какви теми разисквахме,сме си одъртели,нищо,че аз съм най-малката в тайфата.Мдаааа ... Thinking Mr. GreenДруги мои познати ми припомниха,че това бил празника на съветската армия и аз се сетих,че като съм се родила и вечерта е имало заря,е както рабирате не защото съм се родила,но брат ми който е с 4 год по- голям от мен питал."За всички бебета като се родят ли има заря?"
 Joy

# 269
  • София
Щък Честит Рожден ден!

Вярно, че празнувахме ден на съветската армия, че и бунтовни песни пеехме.

Биа, пиши смело и при нас.

Ми аз за работата така. Няма да ви лъжа, защото на голямата част тепърва ви предстои връщането. Че е разнообразие, така е, но е доста натоварващо. И най- вече, че детето расте, а теб те няма да го видиш. Вечер вместо забавления, трябва да се грижиш за прозаичните неща, като готвене и попривеждане на къщата в санитарен минимум.
Аничка не знам половин ден, дали е по- добре, пак ти е разкъсан деня. Макар, че и в София от задръстванията работния ден става огромен, като продължителност. Това със сигурност не важи в същата степен за Варна. Това според колегите ми там, които са в офис в бизнес парка, което си е направо извън града.
Но като генерален извод:
Няма угодия - не можеш да ме върнеш в къщи, освен ако не ме уволнят.
П.П. дори се самопредложих за делегат в камарата. Ще се правя на активистка. Кой знае може някой ден да ме цитират със злоба - тази бабишкера, кой я направи инженер, пък сега всички проекти и ги дават, хем я знаят, че отдавна е изкуфяла.

Общи условия

Активация на акаунт