Гери, така е, няма угодия...
И аз много често съм се лашкала с размисли работа, деца, кариера. В крайна сметка и двете имат плюсове и минуси, взимаш едно решение, казваш си, че за теб това е правилното и точка на угризенията!Жени, мерси за рецептата, ще я изпробвам някой път. Гръцката я прави Емо-наложена, редува сварени и нарязани на шайби картофи, запържена кайма с лук и подправки и патладжани. Отгоре се залива със сос Бешамел и настърган кашкавал. Доста е трудоемка, но вкусна.
Карнавалът се празнува всяка година и бележи началото на постите. Общо-взето си е 4-5 дни купон, много хора се маскират, танци-манци, пиене и така. Ето малко снимки от вчера

Биа, чудесна новина, лека бременност! След 2г ще видиш колко ще ти е лесно с породени дечица.

Тед, айде стига, моля ти се! Логопед за дете на 1г!

.
?
Кротка е само като спи но това не трае дълго
криза, и т.н.
.
.
Спокойна бременност!
заиграва се 5-10 мин. максимум и почва да ме търси. Рисувах й няколко пъти и като се сети, вади скицника и ме гони из стаята с него и с един химикал и повтаря "пиши, пиши, пиши" 
Вече трети път ходя, лекува го. Добре, че поне няма да се стига до вадене, че имаше и такава вероятност