Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 344
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен. Вчера като забирах Евгений от яслата ми казаха ,че е бил много спокоен и не е плакал. Затова днес ще спи там , но ще го забера в 15,00ч . , като за първо спане . Сутрин голямо водене пада - аз водя Евгений , баща му води Георги и после се чакаме и пием кафе  Simple Smile .
Това е от мен , чао на всички и лек ден ви пожелавам.

# 271
Здравейте,

Trapezica, радвам се, че Евгений е бил спокоен. Вие с половинката, като партизаните, на тайна явка, а.
Ммм_ радвам се, че все пак си доволна в работата. Много смешно ми стана за "бабишкерата".
Щък, ами кой знае, може и по твой повод да е била зарята, пък хората да са си мислели друго...Аз като съм се родила, е заваляло само сняг Wink.
Гери, това са ни първите кътници, за жалост. Те много дълго се обаждаха, но избиването определено минава по-добре от обаждането. Не изключвам обаче и вирус да е намесен, защото аз много го срещам с деца и едно приятелче е болничко сега. Вальо все си пати от акъла на майка си, най-общо Laughing.

# 272
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден, Уси, на патерици, но да си жива и здрава!   bouquet
Вчера може да се каже, че Ник беше герой. Сутринта докато говорехме със сестрата, го изпратих в занималнята при децата /нали си е любопитен милия веднага отиде/ и аз се скрих. Не е плакал за мен, а за една от лелките, че била излязла временно.  Shocked Едвам са го приспали и в 2.15 ми се обадиха да го прибирам, че се е събудил. Беше много спокоен, дори весел и каза, че утре пак ще отиде при децата. Изял си е всичко и сестрите казаха, че всъщност това е най-важното, щото има деца, които не искат да се хранят и са принудени да си ги пращат в къщи. При нас това със сигурност няма да е проблем. Mr. Green
Снощи едвам издържа до 9 без 10 и заспа.
Днес ме целуна, каза ми чао, но се разплака. Бързо са го укротили. Сега очаквам включване. Та така. Утре вероятно още от вратата ще плаче.
Най-смешното е, че ми казаха задължително да му взема любимата играчка. А, сега, де. Като си нямаме. Ако щете вярвайте 2 дни ходим с празно шише от 200 гр мастика  Joy това му е любимата играчка. А какво ли са си помислили хората, незнам.  Blush
Трапезица, радвам се и за вашия напредък  Peace
Жени, и аз ще пробвам утре мусаката. Сега съм по-свободна.
Сашун, ох, тези зъби. И при Никола са проблем. Оправяйте се.
Хайде, до скоро. Приятен ден.  Hug

# 273
Елз  Wink
Като знам моя ревльо,че другата седмица пак почва ясла иииии...не ми се мисли.Още седмица живот какво се казва и глезене на мама,послеееееееее лелите да му мислят.Вече искам да се връщам на работа.Тез пари до никъде не ми стигат да му се невиди.Ади лека от мен,че пак стърже стола в кухнята и рови в мивката.

# 274
Здравейте Simple SmileИмам специфичен въпрос към майките на юнчетата зодия близнаци Heart Eyes
Мойто момче не може да стои мирен за една секунда,постоянно мърда,ходи,тича ,пипа.Нямам миг покой.Само като спи е кротък,ама и в леглото се върти на всички посоки.
Дори като се храни постоянно мърда пръсти,тропа с крачета,чопли с пръст.Не може и да седи сам,все има нужда от компания.
Та въпросът ми е и вашите близнаци ли са такива или само моят. newsm78
То верно си е до темперамент,но аз съм зодия риби и съм била много кротко и тихо дете.

# 275
ва
Здравейте Simple SmileИмам специфичен въпрос към майките на юнчетата зодия близнаци Heart Eyes
Мойто момче не може да стои мирен за една секунда,постоянно мърда,ходи,тича ,пипа.Нямам миг покой.Само като спи е кротък,ама и в леглото се върти на всички посоки.
Дори като се храни постоянно мърда пръсти,тропа с крачета,чопли с пръст.Не може и да седи сам,все има нужда от компания.
То верно си е до темперамент,но аз съм зодия риби и съм била много кротко и тихо дете.

Все едно си описала моята Ивайла.Без грам разлика.И аз гледам другите деца на нейната възраст колко са кротки и си стоят не пипат  .Все си викам че моето дете не е фред,ама явно има и други като нас.

# 276
Щъкче, Честит Рожден ден!/на патерица Embarassed/
Цигаретке, стискам палци за следващите дни в яслата, Ники да не плаче, а и ти да не се притесняваш.
Трапезица, важното е, че сте се организирали и имате време за двамата Peace
МММ, вярно че угодия няма. Всички жени сме така. Ето ме и мен, мястото ми се пази, не ми се стои вкъщи, но не се и връщам на работа, а в същото време рева, че ме убива битовизма Rolling EyesСега си ходя на фитнес, пазаря си на спокойствие, но не ме утоволетворява, а в същото време като си помисля какъв маратон ме чака след 4-5 месеца ooooh! и пак не се успокоявам. Честно и аз не зная какво искам, всъщност зная - да се клонирам и едната да е на 100% мама и съпруга, а другата на 100% - кариеристка Mr. Green
Биа' , честито! Аз не знаех новината, много се радвам! Минавай по-честичко и през нашите темички.
mamma_mia, споко! Моят Радо е същото диване, няма спиране. Типичен близнак!
Жененик, записах си рецептата за турската мусака и в най-скоро време ще я изпробвам.
Лека нощ!

# 277
Биа'Hug! Включвай се по-честичко!  Grinning Пиши Мери как приема новината, че ще става кака?
Ами да ти кажа Мери не осъзнава какво става,много е мъничка още.Е обясняваме и де казвам и "Мама ще има бебе,бебето е в коремчето" и когато я попитам какво има тук (в коремчето) вика "Бебе",ни като чели се разочарова,че не го вижда и после вика "Няма гооо". Joy Абе смешна история сме. Hug

Какво да ви кажа за нас,нещата се стекоха не точно както очаквах.Тамън мислех да се завръщам на работа,уредих си даже нещата с шефа,всичко-ок и накрая-ХОП-бебеее и така и не се върнах.Стана малко неочаквано.В смисъл то беше планирано,но за маалко по-късен етап,исках да се върна за 1 година на работа и тогава,но така станаха нещата просто,а мъжлето е най-доволен от всички,той беше най-много против да се връщам да работя. Laughing И сега чакаме второ маймунче.

Момичета кажете повече за вашите деца-ходят ли на гърне,имат ли вече всички зъби,въобще всички постижения,ще се радвам да чуя.
Мери вече се научи да ака на гърнето и си казва всяка сутрин,има всички зъбки без последните 4 кътника и е ужаааасно лудо дете не е истина просто,когато излезнем единствено аз не сядам,направооо...лудница. ooooh! Както и да е де айде стига съм писала,че доскучах. Blush
Прегръщам ви всички. Hug

# 278
И аз съм зодия риби,но не съм била никак спокойно дете.На 2 години спукана глава на 2,5 счупена ръка.Та на въпроса,всичко е до детето.Ти може да си била кротко дете,а мъжът ти? GrinningТа те така

# 279
Биа,честито и от мен!Лека и спокойна бременност!Като започне да ти личи коремчето тогава ще знае къде е бебето Grinning
Цигарет,браво на Ники,дано с всеки изминал ден  да свиква по-добре Peace
Няма какво да ви се похваля,все едно и също.И времето е едно такова депресиращо.За работата искам да се върна,макар че с тази мизерна заплата ще се наложи да си търся нова.

# 280
много сте изписали  ooooh!
всички ли тръгвате на ясли, май само ние с Денката още ще си по мързелуваме в къщи  Whistling
mamma_mia Младен е същия постоянно е в движение аз не мога да отида на кафе за мен това е вече мечта да седна на кафенце с дружка, даже и цигарите спрях ако запаря ще е от келешлък  Grinning
Вашите деца говорят ли? Защото Младен казва по някоя дума само и то рядко, а онзи ден гледах "Часът на мама" и направо ме депресираха -по техните думи трябва да го водя на логопед  Crazy
Айде отивам да полягвам  smile3524, лека и на вас  Heart Eyes

# 281
Е чак пък на логопед.То има време до 2 години.Една моя позната.Учителка,а и с деца много се занимаваше на около 32 години имаше проблем с малката относно говоренето и.Беше в ужас.Обясняваше ми,че сигурно няма детет на което да са четени толкова много книжки и да са се пеели толкова много песнички.Чудеше се как да го води на логопед.Беше на 3 години и само сочеше с пръст и казваше М.Та детенцето като почна градина и за една седмица почна да говори.Оказа се,че всичко знае,даже да брои,просто така и е било удобно.Та и аз смятам,че в яслите и градините,като чуят другите деца как говорят и те започват.Ади лека и доходна.  bouquet

# 282
Тед,рано е за логопед,а и всяко дете си е индивидуално.Стами казва баба,мама,тати,бау и дотам.Иначе си говори на някакъв си негов език,големи обеснения и диалози.И аз се надявам на яслата и градината да започне по-съзнателно да говори.
Лек ден!

# 283
Здравейте. Тed и  Евгений казва само 4 думи , но смятам че като порасне още малко ще започне повече да говори. Не се шашкаи излишно , момчетата по-бавно проговарят някои път .
Евгений вчера за сефте спа на яслата и като го забирах , сестрата ми каза  че не имало никакви проблеми , спал е спокоино .
Аз се бях малко претиснила , чак на обед се обадих да питам как е , но ми казаха че е спокоен. Сутринта пак мрънка преди да влезе , но вътре се успокоява . Днес пак в 15,00ч , ще ида да го взема , защото още не е свикнал да спи там и да не му стане множко цял ден да стои  Simple Smile
.Това е от мен , желая ви лек ден.

# 284
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Биа, за гърнето Ели е на моменти понякога си сяда сама друг път не иска и да чуе за него. От известно време бърбори повече като не всичко разбирам, но доста повтаря и ми е много сладка като каже на хляба ЛЕБ, а умалително не е хлебче, а ЛЕБКА.  Laughing Стискам палци бебчета да е добре. Като ходиш на прегледи взимаш ли и Мери?
trapezica, браво на Евгений, че е бил спокоен и хубава организация сте направили с половинката.
sachun, дано неразположението е само от зъбчетата. За контактите с болни деца: не може да се избегнат на всякъде ги има и по градинките и в яслите и градините.
Cigarette, супер, че Ники се е държал добре, хапнал си е и е успял да дремне. Ама готина играчка си носи детето  Joy, малката също няма любима такава и най-вероятно няма нищо да носи.
mamma_mia, и моето близначе не е от кротките деца, рядко се застоява на едно място за по- дълго време.

За връщанането на работа съм на кантар какво искам: хем в къщи вече ми писна, хем и на работа не ми се тръгва още. Абе женски ми ти работи ..............

Общи условия

Активация на акаунт