Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 332
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ох, ама много ме е яд значи Twisted Evil - сутринта времето беше чудесно, но не можахме да излезем, щото храната на малкия дойде чак в 11.15, а ние се храним към 12-12.30 и просто нямаше за кога да излизаме. А сега взе, че заваля Close и пак ще си стоим в къщи.

# 46
Здравейте и от мен. Ние още не сме тръгнали на ясла , защото Гошко е малко хремав и аз така и така съм си у нас , не пуснах и Евгений. Другата седмица обаче и двамата заминават на градина и на ясла.
Теd вие както гледате Дъ пеш мод , Евгений така гледа Планета и си има любими песни , от които не отмества поглед  Simple Smile .
 Тук при нас времето беше приятно днес и се разходихме с децата за 1 час.Но от утре маи го дават по-хладно. Дано да си стопля вече , че това еднообразие ми омръзна и искам вече да излизаме за повечко на вън. Аиде стига съм ви занимавала , чао ви от мен и лека вечер.

# 47
  • Варна
Честит рожден ден, Светли!!!
Желая ти мнооооого здраве, любов, усмивки и детски крачета  Mr. Green.

# 48
Честит рожден ден, СВЕТЛИ!
Бъди много щастлива с любимите ти хора.

Аз да се похваля, днес Валери си изяде попарата с лъжицата съвсем сам. Започват и такива неща да се случват Laughing. Лека нощ.

# 49
СВЕТЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ!

# 50
  • София
Светли, честит роджен ден и от мен!
Да си много здрава, много щастлива, обичана, ценена и уважавана. Божи много да те радва и слуша.

# 51
  • welcome to the Jungle

СВЕТЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ДА си най-щастливата майка, най-обичаната съпруга и най-безгрижната жена   bouquet!

Мацки, аз преживях 5 тегави дни за моята душевност- Лепнаха на Оги диагноза, която не е за него. Слава на Бога, проверих където трябва  състоянието на детето си и сега съм безумно щастлива - свалих си стягащия чепик от крака.

И така, между другото, нека ви споделя нещо за киселото мляко.

ЕКСПЕРИМЕНТ със 7 кисели млека

# 52
Лъвичке евала за експеримента! Благодаря много - сега разбирам, че храня детето си с добро кисело мляко - именно Елена!  Hug
Лек и слънчев ден на всички! Peace

# 53
Добро утро!При нас днес е отвратително времето Confusedвали дъжд и духа вятър,а така се бях настроила да излизаме с малкия.Дано утре да е по-добре,че смятаме да ходим до Пловдив и искам да се разходим малко в града.С всеки изминал ден Стами започва да проявава характер и инат,особенно вечерно време и той не знае какво иска.Настава едно мрънкане,обикаляне на апартамента ooooh!тръшка се за всичко.
Светли,честит рожден ден и от мен!Много здраве и щастие на теб и близките ти!

# 54
С малко закъснение  Embarassed

Светли, честит рожден ден!!!!   bouquet Да си жива и здрава и много радост да има в живота ти!  Grinning

Лъвичке, жестока си направо!  Hug  Темата ти ме подсети, че свекърва ми има специален уред за квасене на мляко, който видях за първи път преди няколко дни и паднах направо  Joy Аз най-често взимам от Била-та едно мляко със зелен етикет, което се води супер натурално - Биомляко пише или Елена или Елби (просто по интуиция), а от пресните млека - "Май дей". Като малка дори крава съм доила, но не обичам кравето мляко от "извора"  Joy, предпочитам купешкото...

# 55
  • София
Момичета, попаднах на нещо, което ми се струва, че ще е от полза на всяка от нас. Ето тук. Разгледайте по-подробно частта за възпитанието без насилие.

Апел на твоето дете

Уважавай ме - за да зачитам и аз другите 
Прощавай ми - за да се науча и аз да прощавам 
Слушай ме -  за да се науча и аз да слушам 
Не ме удряй - за да не удрям и аз 
Не ме унижавай - за да не унижавам и аз 
Разговаряй с мен - за да се науча и аз да говоря
Не ми се подигравай     
Не ме обиждай     
Не ме подценявай     
Обичай ме - за да се науча и аз да обичам 
От теб се уча да живея     

# 56
  • София
cyci_78, добре, че резултата от теста те е успокоил.
mmm_, не се сещам за такава сладкарница, каквато търсиш. Може би най-подходящо ще е детски клуб. Снимките са много сладки.
Гоголинче, супер, че празника е продължил до зори. Дано Радо няма повече алергични реакции.
Кики, браво на Емчо, че е бил спокоен в градината. Дано и занапред да е така и да не боледува много.
Тед, ние си излизаме още с количката, защото Ели се глези и иска да я нося. А и ми е по-удобно когато ходя до магазина и за пренасяне на играчките й. Денката е голям сладур.
Шоши, надявам се, че няма да остане белег на Емката или поне да е слабо забележим. Ти да оздравяваш бързо.
Асе Направо нямам думи, как е възможно да има такива домакини мераклийки като тебе. Живо съм посрамена и изпитвам бяла завист, за това че не умея такива красоти. А как огладнях - направо Чупи гърне  Naughty
Joy и аз се присъединявам.  Wink
eli_ok2, дано наистина малкия боледува рядко.
mileidi, пиши как сте, Влади слуша ли, говори ли?
sachun, браво на Валерката. Аз миналата седмица я бях оставила Елена да яде попарата сама и се беше омазала до ушите.
Гале, поздравления! С Бор Чвор пробвала ли си? Питам, защото в момента взимам от него.
Ди, дано хленченето на Стами е период, който бързо ще отмине.
Жени, ще е много хубаво ако съумеем да спазваме тези правила. Децата ще пораснат, спокойни, уверени и силни личности. За съжаление за момента не успявам да го правя напълно.

Нашата разходка днес беше само до магазина. ПРивечер ходихме на гости на една приятелка и децата добре се забавляваха. Дано утре не вали, за да може да постоим повече на вън. На Ели единия кучешки вече е пробил венеца.

Чао от мен и лека нощ.

# 57
  • Варна
Здравейте момичета и малки сладури и сладурани.

Не пиша често, защото нямам много време. Януари месец, годишно приключване и т.н = много работа.

Сега за Владко. Все още сме в групата на децата, които не са се разболявали, пу пу все така. Ваксинирани, с общо много добро състояние, тегло 11 кг. и малко, см. не знам, защото не съм го мерила скоро, но високичък.
Гледаме се по старата схема, като единственият проблем е, че няма деца с които да играем, но за сметка на това бабите се вдетеняват достатъчно. За ясла въобще не съм правила опити, ще видим догодина дали ще успеем да се класираме за градина.
Разходки, когато времето позволява иначе беснеене в къщи. Говорим много и още повече разбира.
Храна от кухнята и домашна. Яде добре, пу пу.
Гърнето за сега е мисия невъзможна, но пък бибата я махнахме успешно.
Зъбите излязоха нормално.
За ужас на компютъра в къщи проявява голям интерес към него и постоянно иска да се качва на бюрото, за да го пипа.
Такива неща.
Ще пиша, когато мога и ще се опитам тази събота или неделя да кача актуални снимки, че все не ми остава време.

Много дълго стана, съжалявам.
Поздрави на всички и Щъки няма да се давате Laughing,
Усмивки и весели преживявания.

# 58
Ехоооо, къде сте всички?
Момичета, спешно се нуждая от идеи за храна на Радо PraynigВидяла съм се в чудо с това дете, от 10 дена яде само Данет Shocked и пие сок, не иска нищо друго. Вади си го от хладилника, носи го на радиатора да се стопли и почва да рови за лъжичка Mr. GreenДа не му слагат нещо в този Данет, че така да се пристрасти newsm78

# 59
От няколко часа чакам да ми дойде ред да поседна за малко пред компютъра и аз.Нали са ваканция дечицата, та затова.На сичкото отгоре ме скъса следобяда главата.И да ви кажа че този път въобще не му вярвам на теста.Вече 10 дена ми .... Embarassed
Като прочетох mileidi какво е написала -се сещам и за мойта бърборана, че ги прави тези неща, но защо така се е научила да пищи зада получава нещо.Леле е как да не те заболи главата.
Експеримента с млякото много ми хареса и ние пиеме от марка която се спави чудесно и съм доволна от  хубавия резултат с това мляко.
Ще чакаме наще кумове да ни дойдат на гости тея дни  и си представям каква лудница ме чака.Много са ми готини  ,но ми разглезват децата и после всичко на мой гръб.
Е да ви пожелая лека и спокойна вечер на всичи дами и техните малчовци.
Е gogolinke прочети ли за млякото.Не се чуди напразно на детето това му е вкусно, а и всичко е до време. Като му омръзне Данета сам ще го откаже.

Общи условия

Активация на акаунт