Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 349
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
пак съм болна, Емата и тя. Outta Joint Аман тая зима няма ли край, не издържам вече. Парцал съм от Т, гърло толкова ужасно не ме е боляло, изобщо не мога да преглъщам. Едвам сръбвам чай и гаргари и до там. Tired
Оф, оплаках се Sad
Бъдете здрави! Hug
Шоши, веднага си намираш лайка, може и пакетчета чай, а най-добре направо цвят, заливаш я с вода (слагаш я в тесен съд, например джезве или долната част на онези металните кафеварки), добавяш половин ч.л. сода за хляб и 3-4 капки йод, като заври тази ми ти чудесийка, намаляш газта/котлона, слагаш една фунийка отгоре и дишаш през тясната част на фунията, колкото издържиш. Но внимавай парата да не е прекомерно силна, да не си изгориш гърлото.  Peace
На мен ми помогна много, но не ме е боляло чак зверски гърлото, защото се лекувам и с хомеопатия, но това беше като бонус. Даже нямах тесен съд (не се бях сетила за кафеварката) и в една тенджерка го направих, наметната с хавлия на главата, тъкмо и кожата на лицето ми се поопари приятно.  Wink Дано съм ти помогнала, бързо оздравяване!  Praynig
Светли, на теб също!   bouquet  Hug

# 91
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Само минавам да кажа, че 3 ден се мъчим без биберон  Tired
по-късно ще чета и пиша
 Hug

# 92
  • Пловдив
Хайде момичета, сядайте на масата  Hug Днес закуската и кафето са от мен   chef

При нас нищо ново под слънцето. Гледаме се, дивеем, щуреем... Много взе да повтаря. Вече казва "абълка" ябълка, "паиче" паяче, "там" и т.н.  Grinning
Омръзна ми това лошо време, тъкмо се беше постоплило малко и айде пак на ново  Sick Искам пролет вече  Crossing Arms

# 93
  • Варна
Мляс-мляс Асе, добре че съм си удома да хапна веднага нещо. Милост нямаш Simple Smile

Аз съм доста по-добре. Шоши, надявам се и ти!

По повод думичките, Божи все повече се отпуска. Снощи бяхме на гости и изневиделица каза "дядо Сашо" на прадядо си. Щях да падна от стола от изумление. Даже помислих, че ми се е счуло, но и другите са чули същото. Най-смешно ми е, че на хляба казва "лябо"  hahaha.
До писане!

# 94
Ехо,къде сте днес HugСтами днес ходи на разходка с баща си с колата,че имах малко работа да я свърша на спокойствие.И на мен ми се иска вече да е пролет,затова да мислим позитивно тъкмо да не се разболяваме Wink
Асе,мерси за закуската,много изкушаващо изглежда Mr. Green
Цигарет,как сте без бибата?Откакто му я махнах на Стами за приспиване пие по 1-2 шишета с вода,а и сега нещо и зъби го тормозят.Така че понякога съжалявам,но няма връщане назад.
При нас сега на дневен ред е гледане на клипчета дето съм ги снимала двамата с Митко.Голяма веселба,с интерес ги гледа и се смее.Трябва да им правя по-често,че са интересни,а след време се променят.

# 95
Здравейте,ние сме с бронхит.Изписаха ни  Зинат.Май тук четох ,че това е много вреден антибиотик.Кажете си мнението за него.др.вариант беше болница,аз категорични отказах,не ми се  изживява пак същия кошмар.

# 96
Привет и от мен !

Направо имам чувството че с тез двамата у дома ще откача  ама пуста зима да взима да си отива че ми писна .От този грип не смея да го пусна на градина Криси и вече месец и отгоре е у дома и е страшно .Иначе за сега са здрави и двамата .
Относно бибероната ние я отказах ме без проблем направо останах доста изненадана  при положение че Ивет я цокаше непрекъснато и сега мога да кажа че спи по спокойно и не се буди нощем явно защото не я търси .
Ди и Ивет беше така тя само че пиеше много сок , но сега вече и сок спря да пие заспива си сама легнала на леглото пускам телевизора и след 10 минути вече спи .
Сега мислех да ги по изведа навън ама много студен вятър духа и не посмях някак от както бяха болни и сега не смея да ги извеждам ако е по студено , но го дават да се затопли и дано стигнем да поизлезем малко .
Йоа пропуснала съм когато си споделила за майка си , но стискам палци всичко с нея да е наред и нещата да вървят все към добро  Praynig

Болничките бързо да се оправят !

Това за сега от мен като мога пак ще пиша !

# 97
Маслинка ние сме го пили Зината не знам дали е вреден но е важното да и мина на Иваиличка .За болницата много го ли е зле при вас и не може ли да сте на домашен стационар .Тук ние така практикуваме нашата педиатъра е началник на Детско отделение и така ни води ходим само за инжекциите иначе си стоим у дома , защото там може да прави и инхалации които помагат за бързото изчистване на секрета от дробовете .

# 98
Здравейте,
Шоши, Маслинка, да се оправяте много бързо.
Всички болнички да оздравяват.
Ние не сме се появявали скоро, имахме малко затишие със зъбите, но аз бях много изморена и предпочитах да си почивам без компа. Сега пак ни почнаха, гледам, че едното връхче на кучешкия се усеща. Иначе все още сме с цели 6 зъба, но другите много ни мъчат, уж тръгват и в един момент се успокояват.
Лека вечер

# 99
  • София
Маслинке, ако не си сигурна в решението на лекаря консултирай се с друг. Даво Ивайличка бързо се оправи.  Praynig
sachun, дано бързо избият зъбчетата.
BARBORANA, аз с едно дете на моменти имам чувството, че ще се побъркам, а с две направо не си го представям. Извеждай ги поне за малко, защото така като си стоят само в къщи се изнежват.
Ди, и Ели се забавлява като гледа нейни клипчета (особено ако е с племенницата). И на Стами бързо да избият зъбчетата.
Светли, радвам се, че си по-добре.

Ели от снощи е с Т, сополи и киха. Мислех, че е от зъбите, но утре ще я заведа при педиатъра да видим какво ще каже.

Чао от мен и спокойна нощ.

# 100
Лелееее къде сте бе мами?

ГЕРИ как е Ели по-добре ли е?Има ли Т ?

Маслинка и аз нямам наблюдения за този АБ дано бързо се оправите   bouquet

Петя снощи се събуди посреднощ със запушен нос.Веднага й сложих капки и дадох една доза панадол.По принцип не давам панадол току-така но този път реших и не сбърках....тази сутрин нищо й няма пу-пу-пу

А сега се почерпете че на днешния ден преди 3 години беше нашия годеж.Дойде милото поиска ме от тати а той взе че ме даде  Mr. Green

# 101
А, АААААААААААама я се стегнеге какво сте се изпоразболели . Naughty
На всички - бързо излекуване.
С тая биба ...нещо и аз имам проблем, незнам точно как но виждам как малката си променя муцката.Но как ще се излъже да я махнем,за сега и я давам само за сън, че като я затрие под  чершафите и не се сеща,но без нея немага да я накарам да легне. newsm78
juzefina-  bouquetЧестит ви празник,хубаво е че татко ти  те е дал.Желая ви много късмет.

# 102
  • София
Жусефина, честита годишнина! Много години да се обичате и уважавате.
Ели снощи вдигна 38,6 и й дадох панадол. Спа спокойно като се буди един път. От сутринта не е вдигала Т, но е кисела. Докторката й е следобед и след като се наспи ще отскочим да я прегледа. адявам се, да е от зъбите (много са подути), а не някой вирус. Дано й се размине на Петя разболяването.
cyci_78, може да се консултираш с лекар и ако наистина има промяна в челюста да махнеш бибата. Със сигурност няма да е приятно и ще имате няколко трудни дни и нощи, но ще е за нейно добро.

Времето е страхотно и бяхме на разходка час и половина, направо не ми се прибираше. Хайде, драснете по няколко редчета. Къде сте?  Wink

# 103
  • София
Хехе, някой се разхождат.
А други се правим на работни в офиса.

Честито на Жузефина.

# 104
  • Пловдив
Жу, честито и от мен! Дълги години семеен живот и здраве!

И ние бяхме навън за повече от час предиобед, измори се много, че бяхме пеш. Изяде си цялата порция и като откърти, вече спи повече от 2 часа  Shocked Изуми ме днес моята мунка.
До писане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт