Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 345
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен. На нас маи не ние писано да ходим скоро на ясла.Баткото като се разболя , след него аз , а сега и Евгений му тръгна носа да му тече и другата седмица ще сме си у нас. Тъкмо се наглася , че ще го пращам и все нещо става  ooooh!. Дано вече другата седмица са здрави и двамата.
Гери аз също сложих нови снимки в албума , на които Евгений е пораснал.
Чао ви от мен и лека вечер.

# 76
Анту, Стефчо кога навършва 3г.? Щом Макси е преместен за юни, това означава ли, че ще стои до тогава при баба си?
Стефан стана на 3 преди 2 седмици. Миналата седмица, когато излезе наредбата, не сме ходили на ясла, та затова чакам с нетърпение понеделника.  Confused А Максимчето ми го водят след 2 седмици.  Heart Eyes Много съм щастлива и хич не ми пука, че вечер ще съм сама с двамата.  Heart Eyes Имам си кой да помага до юни, денем ще го гледа детегледачка.  Peace

# 77
  • София
Здравейте!  Grinning

Анту, ама съм заплес!  ooooh! Embarassed
Стефан стана на 3 преди 2 седмици.

Дано има разрешение на проблема с оптисването от ясла и записването в градина, защото така много деца трябва с месеци да се лутат между баби, родители, гледачки.  Confused Много се радвам, че Максим съвсем скоро ще си е в къщи и много ще се гушкате.  Heart Eyes
Трапезица, пожелавам на всички ви бързо оздравяване. Видях, че си сложила нови снимки и съм подновила колажа.  Grinning

Момичета, пожелавам ви хубав ден. Ние след малко ще се оправяме да излезем на разходка, че мъжо отиде на риба.

# 78
  • Варна
Привет мацки!

Ние сме ок. Всъщност Ели пак е със сополи, но това май вече стана нещо нормално  Rolling Eyes. Пие хомеопатични и се надявам да се оправи бързо.
Анту, тази наредба е малоумна и не мисля, че ще влезе в действие, освен ако не започнат да  приемат децата на градина веднага след като навършат 3, което пък е невъзможно на този етап. Струва ми се, че в противен случай ще има "масови безредици". Ако детето навършва 3 години януари, както беше при Вики, къде ще го дяваш за 6 месеца?!? Нямам думи да изразя възмущението си  Sick. Безумно съм щастлива, че този проблем е зад гърба ми  ooooh!.

Хайде бягам, че имам задачки-закачки  Wink. Чао!

# 79
Здравейте и от нас!
Честито на рожденничките!   bouquet Отправям пожелания за много здраве, щастие и късмет!
Аз за яслата още съм в размисъл. Най-вероятно ще е през септември, но и от алергията ни зависи.
Дидинка, не съм те мяркала в скайпа отдавна. Ние определено имаме нужда от Фризопеп...
Нещо нямам желание за писане. С мама нещата не са така, както ни се иска на всички  smile3518
Иначе децата са добре. Тази седмица Ванина беше с гнойна ангина, но вече е по-добре. Останало си тече постарому - работа, шетане, занимания с дребните... От Мишето нямам опаквания - голяма е сладурка, пу-пу. И кака й почна да се повкулторява  Party
Сега трябва да ви оставям. Поздрави и целувки!

# 80
  • София
Yoya, дано майка ти се оправи!  newsm17

# 81
Yoya, и аз се моля майка ти да се оправи бързо!  Praynig
Ако детето навършва 3 години януари, както беше при Вики, къде ще го дяваш за 6 месеца?!?
Точно такава ни е ситуацията.  Confused Даже не 6, а 8 месеца са до септември. И аз мисля, че наредбата е малоумна и се надявам да не влезе в сила, но е факт, че в Пловдив вече я изпълняват.  Rolling Eyes

# 82
Привет момичета  lovekissСтами вече е изкъпан и приспан и сядам пред компютъра да ви изчета.Надявам се всички да сте в добро здраве Hug,а ако има болни бързо и леко оздравяване!Ние сме добре,Стами е голяма хитруша играчките не ги признава много.Да ви се оплача имам чуството че си отглеждам кенгуру Laughingцял ден скача на леглото.Тази сутрин не си отворило очите дет се вика,става в леглото и пак се започва.Откъде е тази енергия Laughing
АнАн,много се радвам че Мацо се прибира при теб HugДано и проблемите с грдината и яслата се нагласят! Peace
Йойа,стискам палци майчето да се оправи Peace Praynig

# 83
  • Варна
Yoya, стискам палци за майка ти  Praynig.

Аз се подредих с възпален мускул на прасеца и ще лежа малко вкъщи. Поне детенце слушка. Ще имам и повече време да ви пиша.

Хубава седмица!

# 84
  • София
Добър ден, момичета! Grinning

Светли, пожелавам ти бързо възстановяване. От какво се получи възпалението?
Ди, и Ели много обича да скача на спалнята ни.  Grinning

Чао, за сега, че разходката ни зове.  Laughing

# 85
Здравейте,
пак съм болна, Емата и тя. Outta Joint Аман тая зима няма ли край, не издържам вече. Парцал съм от Т, гърло толкова ужасно не ме е боляло, изобщо не мога да преглъщам. Едвам сръбвам чай и гаргари и до там. Tired
Оф, оплаках се Sad
Бъдете здрави! Hug

# 86
  • Варна
Светли, пожелавам ти бързо възстановяване. От какво се получи възпалението?
Де да знаех. И друг път се е получавало. Асептично възпаление. Ако до утре няма подобрение ще осъмна при ортопеда, докато още е време.

# 87
Здравейте мамчета!

Аз малко се позагубих но нямах време да пиша тези дни!Нищо ново около нас.Няколко вечери вече Петя много мрънка през ноща и не иска да яде.Предполагам че ще излизат кучешките зъбки.

Гледам пак има болни  Sad Sad Бързо да се оправяте  bouquet

Yoya дано всичко е наред с майчето ти  Praynig Hug

Отивам да приготвя нещо за закуска.После пак...

# 88
Здравейте и от мен.
Йоана ми прави странна срведнощна кашлица,започва около 5 сутринта и след час е заспала,сякаш нищо не е било.В чудо се видях,спим на леко отворена врата,да не й пречи въздуха,мисля че се изсушава от парното,но и това не помага.Чистя и нослето с физ,разтвор.Днес вече ще се обадя на педи,да видим какво ще ме посъветва.Само се мо;я да не развива някоя алергия Praynig
Иначе си ми е будно,жизнено дете,всичките ни 16 зъба са вече на лице.
Ето малко снимки от нас http://mstrovila.multiply.com/photos/album/11/NOVI
Лек ден момичета и да оздравявате Hug

# 89
  • FRANCE
Здравейте и от нас,Кома ни сериозно плаче за нов и работи когато тои си реши, та за това се изгубихме.
Yoya  Hug за майка ти.

Болните бързо да оздравяват.  И Алекс е кисела, кашля, но само нощем, много странно; Нощес така се закашля че чак повърна.

успешен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт