Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 342
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Асе, за пореден път поздравления за кулинартите ти умения.  Grinning
Ди, дано са зъбчета и бързо избият, за да се успокои Стами.
Шоши, яслата в момента е в ремонт, като приключат ще тръгне. Отлагаме го от миналата година, заради ремонта. Лошото е, че колкото повече време минава, толкова по-малко ми се дава.  Wink
trapezica, може това, че вижда как батко му ходи на градина да улесни Евгений и да свикне по-бързо.

Хайде чао, че ще се оправяме да излизаме на разходка.  Heart Eyes

# 16
Добро утро!
Хайде да пийне по кафенце
trapezica дано Гени се приспособи бързо  Peace
Аз смятам да пусна Денката около май месец, но има време да тогава  Sunglasses
Гери какво е времето при вас при нас не става много за разходки, но май днес ще го изведа пред блока защото ще издивява в къщи вече. Само да не вали
Асе май си голям фен на тестените неща /де ги правиш/, виж на мен ми дай само манджи да забърквам.

# 17
Здравейте всички  Simple Smile

Виждам, че яслите пак са на дневен ред  Wink . Аз не съм привърженичка на това детско заведение, но пък знам и колко е непоносимо понякога еднообразното ежедневие с малкото дете вкъщи Mr. Green Да си работеща майка също никак не е лесно, не винаги е и приятно - май за мен угодия няма  Joy Е, в момента съм горе-долу омиротворена  Party Голямата новина е, че утре Емил отива на детска градина за първи път . Стискайте палци!

Черпя виртуално за 5 години от сватбата (вчера беше събитието) !

# 18
  • София
Гоголинче, честит рожден ден и от мен  bouquet! Много здраве, много късмет и много щастливи мигове с любимите ти мъже!

Кики, честито и на теб със съпруга ти! Бъдете много щастливи заедно още дълги, дълги години! Бързо адаптиране на баткото към градината Peace. Може и да си писала, ама не си спомням Embarassed, та да попитам, ако не е много нахално разбира се, спря ли да ходиш на работа? Нали по едно време работеше...

Асе, благодаря за вкусната закуска Hug. Много обичам такива кифлички, но до сега не съм се пробвала да правя. Е, то до скоро нямах и фурна като хората, де Embarassed.
Шоши, малко късно, но много гушки Hug и от мен за малката геройня. Дано по-малко такива случки да имаме всички, че наистина си е доста стресиращо.
Лусия, и за Диди много прегръдки Hug. Тя по-добре ли е вече?
Маслинка, честито ти семестриално завършване! Успех и на държавния изпит! Между другото какво следваш? Стискам палци мъжа ти скоро да си намери нова и по-доходна работа. Как е днес Ивка? Успяхте ли да сложите капките?
Трапезица, и на вас успех с яслата! Дано малкия бързичко да свикне.
Аничка, а вие как сте? Мина ли ви /на всички Blush/ конюнктивита?
Йоя, радвам се, че се вясваш, макар и по-рядко. Лека операция на майка ти и бързо възстановяване след това.
Ди, дано по-бързичко да излязат зъбките на Стами. И ние тази нощ будувахме - Алекс се събуди в 4 часа и до 5 не искаше да заспи. Друга вечер като се събуди /което си е всяка вечер поне по веднъж #Crazy/ бързо се оправяме - малко на люлката, малко на гърдата и е готов. Но тази вечер не искаше да суче newsm78, което много ме учуди, та на края след многото безуспешни опити да го приспя, го оставих да си пореве в леглото и след 10-тина минути заспа. Аз обаче не можах да заспя чак да 6.30 и сега съм като парцал.

Тук времето е чудесно и имах голямо желание да се поразходим преди обед, ама нещо не се чувствам добре. Дано се пооправя до следобед и тогава да излезем за малко.

Лек и усмихнат ден на всички!

# 19
jeninik  завършвам "Педагогика на обучението по физ.възпитание и спорт".Мъжа ми още е без работа.А на Ивка и капем капки с много усилия,затваря очите  и ние капем колкото влезе все е нещо.
Асе направо ме разбиваш,такива вкусотии замесваш,а сте толкова слаби с мъжа ти!!

# 20

Кики, честито и на теб със съпруга ти! Бъдете много щастливи заедно още дълги, дълги години! Бързо адаптиране на баткото към градината Peace. Може и да си писала, ама не си спомням Embarassed, та да попитам, ако не е много нахално разбира се, спря ли да ходиш на работа? Нали по едно време работеше...

Много ти благодаря за милите пожелания Grinning
Не е никак нахално - да, върнах се пак вкъщи след около 9-10 месеца работа, нещо работата спря да ми допада Laughing След някоя и друга година пак ще се пробвам да поработвам Wink

# 21
  • София
Кики, честита годишнина и от мен! Дълъг и щастлив семеен живот, много любов и разбирателство да има цари в семейството ви.
Тед, времето беше много приятно, разходката ни продължи 2 часа и половина.
Жени, дано Алекс е спокоен през нощта и успееш да се наспиш. С теб кога ще се видим?

# 22
  • Варна
Кики, честита годишнина! Дълги години любов и хармония ви пожелавам   bouquet.

Маслинка, и при нас положението е същото. С голям зор и натискане се слагат капките  ooooh!. Чувствам се като терорист, но няма как  Rolling Eyes.
Жени, Ели няма симптоми още от сряда. При нас с Вики положението е добре, но ние от рано почнахме с капките  Wink. Въпросът е, че трябва да се слагат поне 5 дни.

# 23
  • Варна
Запис и честито на всички с поводи, които съм изтървала. Ние с Божи още се мъчим с двата кучешки зъба, горкото се буди по цяла нощ и гледам малко така  Crazy.
Иначе съм в предпразнична треска, наканила съм се тази седмица да е много хубава и да не се ядосвам на никого за нищо  Peace.
Пожелавам го и на вас!

# 24
Светли  Hug пожелавам ти да стане както си се наканила
Кикито  Shocked бре от кога не съм те виждала,гледам и си викам "А"
Пак гледам и пак си викам "А".
Хубав ден на всички момичета и весела седмица,дечицата да са здравички и веселички ви желая   bouquet

# 25
Я да мина и аз в новата темичка.
Вчера правих тест за бременност и е отрицателен.Така се бях ошашкала ,че си викам- Маллееее...
Но от резултата съм доволна.Винаги съм била на!!!!с моя....
Ходихме на Перник на кукери и беше много забавно.Малката само сочеше с пръшче и всичко й беше много интересно.Естественно и бая ни изръсиха с кака й.Но за нас беше и удоволстние, че  беше хубаво времето за разходки.
Много полужителни емоции ви пожелавам презновата седмица.

# 26
  • София
Здравейте,

Честито рожден ден на Гоголина!  bouquet

Честита годишнина на кики!  bouquet

Аз ви чета редовно от офиса, но нещо не стигам до писане, а в къщи все с други неща се занимавам. Което ме подсеща, че и на мен ми беше мерак да се върна на работа, а сега се чудя не беше ли грешка. Но както и да е стореното е сторено.

Исках де ви питам, да препоръчате нормална сладкарница в които да отиде човек с дете. В смисъл, да не се пуши.
Ходихме в KFC, малкия си умря от кеф да зяпа по другите маси. Вярно че храната е не подходяща, но трябва да се цивилизова.
То не става само градинки и люлки.

Ди80, Алекс на няколко пъти минава през стадий да хапе и после отминава. И според мен е от зъбите.

Да ви разкажа малка смешка. Като всяко уважаващо себе си проходило дете, Алекс си обува нашите чехли и се разхожда с тях. Много е смешен в чехлите набаща си 46 номер. Laughing Новия трик е да сваля чехлите от краката на баща си и за да не е бос да му слага своите, които се закачат лекичко на пръсчето на съпругът ми. Joy Ще снимам да видите.

# 27
  • София
МММ Joy и нашия Алекс го прави този номер. Непрекъснато разнася някакви чехли и редовно ми дава да обуя пантофите на баща му, а пък носи моите на него. Но много добре си знае детето кои чехли чии са - идва при мен, дава ми пантофа на баща си и казва "Тати". Последният му номер е да събува чорапите на баща си и после да се опитва да му ги обуе Laughing. Големи са сладури Heart Eyes малките човечета.
Това за заведенията и за мен е голям проблем особено сега през зимата - навсякъде се пуши #2gunfire. А при нас положението се усложнява още повече от това, че мъжа ми е пушач и то доста страстен и не е много склонен да сядаме на масите предназначени за непушачи - не че това помага особено, де  Crossing Arms. Обикновено като ходим на заведение с малкия гледаме да не е в най-натовареното време и си избираме маса по-близичко до врата, та поне от време на време да влиза чист въздух. Направо с нетърпение чакам момента, в които ще забранят пушенето на всички обществени места - да не се обиждат пушачките сред вас, ама това да отидеш някъде да си направиш кефа и след това целия да миришеш на цигари /че дори и кожата да ти е пропита с тази миризма/, наистина не се търпи.

Ох, ставам, че нещо се отплеснах да философствам. Лек ден и усмихната седмица на всички!

# 28
Кики, честита годишнина! Дълги години любов и разбирателство!
Момичета, много ви благодаря за пожеланията Heart Eyes
Изкарахме си много хубаво, бяхме на диско до 5,30 сутринта Embarassed и вчера малко ми се губи деня Rolling Eyes
Шоши, как е малкото геройче?
Цуци, добре че теста е отрицателен, че иначе ...
МММ, и ние имаме същия проблем, ядосвам се, защото и по детските заведения се пуши Sick
Светли, ти май скоро имаш рожден ден и затова залагаш на позитивна седмица Crazy Мисля, че Радо се изрина от Первол за цветно пране Thinking
Маслинка, честито семестриално завършване! Скоро да се похвалиш с диплома!
Гери, супер разходки си правите с Ели. 
Радо е здрав вече, но ми направи алергия от АБ. Батко му беше направил като беше също толкова голям, сега вече няма проблем.
Всички болнички да оздравяват!
Лека вечер!

# 29
  • Пловдив
Къде сте бре мацки  Hug
Аз омесих едно тестенце за виенски кифлички и сега си го чакам да втаса, че да ги завъртя на бързо  smile3508 Иначе днес пропуснахме разходката, че много духаше. Чудно слънчице имаше, но този вятър  cold Вики сега се занимава с баща си, четат книжки и аз си отмарям пред пс   typeuu
Маслинка пиши как е Ивка, мина ли оченцето?
Гоголина оооо на диско от кога не съм била  ooooh! че и до 5,30 ч. браво на вас. Лятото като идваме към Добрич, може да скокнем заедно на танци  Mr. Green newsm36
mmm_   Специално аз избягвам да водя Вики по заведения...именно поради тези причини  smile3546
Охх ставам, че тестото ще излезе от купата  Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт