Споделете 93

• 26 737
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
И това ако не е дежаву:) Днес си купих точно същите обици като на мацката от автара на Хули, но червени и един дълъг шарен гердан  Crazy за 2,50 от тия, дето ги изработват от разни мъниста и детайли. В Пловдив има един такъв магазин дето за много малко пари можеш да си направиш ефектни неща.
Това вместо добър вечер, наздраве за всички празнуващи, да са здрави и много щастливи!

И все така стискам палци за Вълчето  Praynig

# 181
  • София
Мацката на аватара съм почти аз  Joy Joy Joy
Много малко не ми достига.
Правилен избор си направила с червеното. Пак все едно си питала мен - обожавам го тоя цвят .
На Вълчето палци стискаме всички, особено силно аз  Peace

# 182
Благодаря ви, добри люде. Утре кръвни проби на Вълчето ще пътуват за МА в Плевен за някаква шибана болест, даже да се чуди човек дали не е по-добре да излязат положителни и да се прави каквото трябва, или да излязат отрицателни и да се чудим при кое светило да отидем в областта на медицината, за кой ли път.
Пък на колко ЛС-та не съм отговорил. Извинявам се на всички, неполучили отговори. Лека нощ и мир вам.

# 183
# 184

И на кило бело не бих го направил! Всъщност знам ли... Thinking

# 185
Обърках се, това като продължение на темата за самоубийствата ли е?  Wink
Сверете си часовника: останалият Клюкарник вече нищи серийните убийци.  ooooh!

# 186
Сели, шефът на балдъзата е такъв - англичанин! Щяха да идват това лято в БГ, ама нещо се замота работата. Ако ти дойде музата може да те уредя да скочиш! Вече си имаме наследници, така че що пък не!  Peace

# 187
Ох! Успях да си поема въздух накрая. До последната секунда си мислех, тези няма ли да приземят най после. Или я карат до изчерпване на количествата.

# 188
Оххооо, кой има рожден ден и още не е почерпил виртуално - Честит рожден ден на Сели! Още по-голяма да му порасте - работата де!  newsm59  Gift

# 189
# 190
Вълчане, повечето от нас те разбират много добре... Грижете се сега за Вълчето и нека всички добри сили бъдат с вас... И ние ще ви навестяваме в мислите си...

# 191
Споделям доброто си утро.  Grinning Едно ми е такова уютно и приятно, нищо, че в ранни зори се налагаше да чегъртаме скреж от прозорците на колата. Сега ще си легна да се наспя, и ще си поръчам сънища.

Сел, да си жив и здрав! И да ти се случват само най-любимите неща!  bouquet

# 192
Този не съм аз, да знаете! Laughing

В Гуглето едно време излизаше някаква фурна на мое име. Joy

Волф, в мислите си съм с Вълчето. Praynig

Гал, стискам палци днес всичко да мвине гладко и успешно.

# 193
  • о`майна лунна нощ е

А на литър черно?
Наздраве за празника, Сел!

# 194
  • До хладилника, който обичам
Споделям: пуснах си мустаци

Пунтираш Имелда, така ли?
Имелда е брадатата дама.

Друго нямам какво да ви кажа Grinning Това с киселото мляко го следя от самото начало и ми беше много интересно.

Общи условия

Активация на акаунт