Споделете 93

• 26 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Да, стар виц  Simple Smile
Обаче ще ми ходи толкова, колкото и Come Тogether в изпълнение на Майкъл Джексън към този аватар

K C, не знам за Майкъл, но кавъра на Саундгардън е много добър. Enjoy!

Тази песен кой ли не я пя... Дори аз съм я пял като студент, на едни пичета по телефона.

# 511
  • Варна
Установих, че във форума има потребителка, която носи реалното ми име и фамилия. Явно адашка. Ама така се стреснах, като я видях  Crazy

# 512
Установих, че във форума има потребителка, която носи реалното ми име и фамилия. Явно адашка. Ама така се стреснах, като я видях  Crazy

и аз имам Simple Smile

# 513
Наскоро даваха две момчета с еднакви имена и ЕГН-та от един град.
И банкови сметки в една банка. На двайсет и няколко години.
Моето име го обявиха за странно.

# 514
Моето е грозно. Мразя го.

Споделям, че не се наспах. Едни водомери... от преди Нова година... да не ви занимавам, ама им дойде ред и след малко трябва да дойдат да ги монтират! Безкрайна, досадна история.
Споделям си и кафето с ей товаbouquet

# 515
Споделям, че четвърти ден се боря с един вирус. Ту той мен, ту аз него боря. Тая сутрин гласът ми разсмя дори мен  Joy Като на гей, ритнат в топките. Прописках "добро утро". Лошото е че няма да мога да викам днес по гадините. Получих съвет да си намеря свирка.  И смятам да разровя из играчките на децата.

О не си мразете имената! Лекарите са с най-идиотските имена на света, честно! Не говоря за Им и Дренка де. Но повечето са олеле-мале. И аз не харесвах моето име, но вече си го обичам направо.

# 516
Винаги съм си харесвала името и как се комбинира с фамилията ми. Добро утро!

# 517
Добро утро.

Днес Император Траян става на 2 години. Наздраве!

Днес рожден ден има и Димитър Бербатов. Жив и здрав да е Берба и все така да ни радва. 2009  ще е неговата година. А ако намерим още 9 - 10 играча, може и националният да потръгне.

# 518
  • До хладилника, който обичам
Аз не винаги съм си харесвала името.
Като бях малка, бях твърдо решена като стана на 16 и взема паспорт, да се прекръстя на Снежанка. Мама ми каза 'добре'.
Но така стана, че с времето оцених, че не е непременно нужно да се казваш Снежанка и да живееш със седем джуджета, за да си доволен от себе си и далеч преди 16 се отказах от тази идея.
Харесвам си името и как се съчетава с бащината ми фамилия.

# 519
Жив и здрав Император, Сел! И щедра и щастлива империя около него! Брях, и той мъж стана вече Laughing

Ха, Бу, сменяме имената веднага, става ли? И това с името и джуджетата не винаги носи задоволство!

# 520
  • Пловдив
Добро утро,ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ!!!Той Бербо не вземе да черпи,ами голове ще вкарва...Споделям отчаяние от невъзможността майки с малки деца,образовани и уж интелигентни да си намерят свястна работа. #2gunfireТъпа държава!Ма пък ни е хубава,а и къде да идем,като никъде не ни искат... smile3514

# 521
  • о`майна лунна нощ е
 Joy
Пак наздраве рано зарана! Честито, Сел. Жив и здрав да е! Много бели да прави и още повече да ви радва.   bouquet

# 522
Марадона, като порасне можеш да го водиш в неговия проход, или на улица Траянови врата в Момин проход. Вси красиви места.  Да ви е жив и здрав!
Гледайте Мармалад на Москов.

# 523
Сели, нека Траян расте здраво, усмихнато и добро дете. Честито и на вас и чакаме следващо попълнение. Laughing

Този дъжд няма ли да спре най-сетне.
Искам да живея на село, сутрин да храня котката под чардака, а кафенцето да си гопийвам на чист въздух.

# 524
Честит празник, Селинджъре! Да е жив и здрав!
Ти що не си се регнал в Януарки 2007  Laughing Намини, ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт