Споделете 93

• 26 844
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Аз не съм повторила Пъзел, ама не е заради вълка Laughing. И да чете, и да не чете- все е тая в по- голямата част от годината. Но имам твърди намерения в тази посока, когато му дойде времето, че и потретващи намерения имам.

Наздраве на тези, които могат да употребяват алкохол  Wink!

# 496
Хората говорят вече в минало време за рождения ден на МГМ, а аз едва сега влизам да честитя....

МГМ, честит 22-ри Рожден Ден! Така както те гледам с тия двойки ти желая преди всичко, разбира се, да си много здрава, а след това всички радости да ти са двойно по-големи, да срещнещ Любовта, да имаш много иситински мигове, изпълнени с удовлетворение от живота!

Баща ми също е рожденик, по тоя повод енергото решиха да ни направят дискотека предполагам, та от одеве за 2 часа, 3 пъти спират и пускат тока...и то не само на нас, в радиус откъм 2 км няма ток, изобщо целият квартал празнува  Laughing

# 497
Ох, МГМ, ooooh!
Честит рожден ден!   bouquet Пожелавам ти един нов и свестен мъж, и нито едино от онези двамата, да не смущава равновесието ти никога повече и за нищо на света!

# 498
  • София
Бу, честито. Най-искерно ти желая безпроблемна и безоблачна бременност! Hug

Аз на този етап не потретвам. Освен , ако не спечеля милиони в евро, за да има кой да гледа трите деца, а аз и баща им да обикаляме с яхти света, докато най-малкото стане на 18.  Mr. Green

# 499
Естер,да ти е жив и здрав таткото,здраве,дълголетие и много щастие му желая!
Я гЛейте тука,като един виден сърфист-заклет клюкар какво сЪкивАх Mr. Green http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361787.0 Вие за какви дреболии се кахърите,а колко истинска мъка и непреодолима тъга има по света! Бърже да си признае, който е виновен за теготбите на момичето! newsm66

# 500
  • о`майна лунна нощ е
Кейси, не мога, просто не мога да не копна новия виц за Обама.
Много ще ти тича на аватара:

Запитали Радио Ереван:
- Как ще се нарича вече Белият дом?
Радиото отговаря:
- Чичо Томовата колиба.

Днес интервюто май не е минало много добре. Много шашната кума имам. Не е казала неща, които съм сигурна, че знае. Дано все пак има шанс.

Спи ми се - 2 не виждам. А пиша разни неща, за да наваксам с работата за утре.

# 501
  • Варна
Споделям песен. Много ги обичам тези. Само защо точно тази песен ми импонира тази вечер не знам...

# 502
Да, стар виц  Simple Smile
Обаче ще ми ходи толкова, колкото и Come Тogether в изпълнение на Майкъл Джексън към този аватар

# 503
Честито ти рождение, МГМ   bouquet Пожелавам ти повече позитивизъм и за целта - по-малко кофти съквартиранти  Hug

По въпроса за бебетата - не щях и да повтарям, пък сега ми се потретва даже, но само в кръга на добрите пожелания - искам, пък не ми стиска, дет се вика. Ма той, Вълкът, си знае, де. Предупредила съм го да не ме чете.

# 504
Само да кажа на Бу, че имах предвид характер, не външност.
От външността съм му взела големия нос  Laughing, не брадата и мустаците  Crazy

# 505
  • UK
Мерси на всички. Взех си две парчета торта и ги набучках със свещи, пожелах си нещо и ги духнах всичките. Simple Smile

# 506
Браво, МГМ!

Подозирам, че някой вече си играе буквално с шалтера в енергото, за 4-ти път спира и след малко пак идва...и по законите на мърфи ми спря в най-важния момент...

# 507
Ние пък вече сме абонирани за "безводен" режим. Мине, не мине и ни цъкват водата за по цял ден. Обикновено в понеделник се случва, че така да ни върви цялата седмица  Mr. Green Така и не разбрах какви точно ремонтни дейности извършват, но пък се научих да им разпознавам работниците и камиончето, та ми служат като предвестник.

# 508
А, да, днес и водата са спирали през деня, изобщо скоро може да ни спрат и атмосферния въздух, криза кво да го праиш...

# 509
Имам един познат във ВИК, каза, че има монтиран в тоалетната манометър. Сутрин, докато пикае му хвърля едно око, и ако е спаднало малко налягането, значи някъде има голям теч. Колкото повече е спаднало, толкова по-голям, или по-наблизо е теча.
Та монтирайте си и вие, и като падне малко - пълнете бидоните.

Общи условия

Активация на акаунт