Споделете 93

• 26 786
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Жоза не прилича на Али Баба.Доста по-хубава е,и прекалено миловидна Heart Eyes
Промяната на ника мен лично не ме притеснява,но ако потребителят в 99% от постовете си гледа да захапе някой естествено възниква въпросът  защо е дегизиран всеки път с различен потребителски облик.

# 676
Промяната на ника мен лично не ме притеснява,но ако потребителят в 99% от постовете си гледа да захапе някой естествено възниква въпросът  защо е дегизиран всеки път с различен потребителски облик.

Добре казано. Алис, хубаво е човек да си стои с физиономията зад думите, както ти правиш.

Жоза отиде да "нахрани" миуото. Laughing

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 19:57 от Мишона

# 677
Забелязвам напоследък известни вълнения за това, дали определен потребител си е променил ника или се е пре-регистрирал.
Какво значение има?
Две регистрации от един потребител е нарушение на правилата на форума.
На сватба се ходи с лабав панталон. Ядеш, пиеш и се веселиш, и се подмяташ на хорото.
Както завършват приказките - три дни яли, пили и се веселили.

# 678
]Две регистрации от един потребител е нарушение на правилата на форума.
Точно ти ли го казваш?

# 679
Дребнавия арбитър също е параноясъл. Мишона, пусни тема: Истински или не, са портретите на Шекспир. Катюнгелчева, алюзията беше с бройката на гостите, не бъди първосигнална.

# 680
Казвам само, не коментирам. Откакто се запознах с последния византийски император Константин ХII Драгаш Купроним Погонат наживо, усмивката ми замръзна.

# 681
Забелязвам напоследък известни вълнения за това, дали определен потребител си е променил ника или се е пре-регистрирал.
Какво значение има?
За мене никакво, но ми е интересно от клинична гледна точка. Mr. Green Mr. Green

# 682
Кокос, явно нещо те тревожи, изказванията ти са хапливи, но без зъби, прибързани и с грешчици за редакция. Сподели, ще те изслушам.

# 683
Може би, Мишон, но аз почти на никой не знам физиономията, така че за мен няма значение.
Е, с изключени на форумските красавици, де.  Т.е. тези тука, на които има се налага да извикат "Идвааам" преди да влезнат в някое помещение, за да предпазят по-лесно възбудимите хора там от спонтанно избухване. Wink

Боже, добре че всичките ни добри приятели и приятелки се изпожениха: не обичам да ходя на сватби, ама хич.

# 684
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ео, в името на това да нямаш бъдещи мръщеници от страна на мъжовите роднини,
мисля, че можеш да се прежалиш. Винаги можеш да се абстрахираш, да си дърдориш с някой
(поне с мъжа ти, ако между 150-те души никой друг не хваща дикиш), и времето ще отлети.
Мисля, че причината да поканят родителите ти е от уважение. Твоите родители как реагират на поканата?
Причини да не се иде могат също да си измислят, но лично аз не бих го направила.
По един или друг начин хората искат да споделят радостта си, не обичам примерно моята да я попарват, затова, дори и нещо да не ми е по вкуса,
пропускам си го през ушите, и я карам по-толерантно към чуждите вкусове. Все пак, няма да ги търпя повече от няколко часа  Simple Smile
Аз всъщност много обичам да ходя на сватби, защото много обичам да танцувам.

Чаках маршрутка 21 петдесет минути. Не я дочаках.
Добре, че някакъв баровец със свръхмодерно Ауди също чакаше нещо, та се притоплях на ауспуха му.
Всъщност, не е добре. Тоа означава, че 50 минути е тровил атмосферата без нужда.
Всъщност, с моя алтруизъм май вече съм смешна и в собствените си очи.

# 685
Наминавам да благодаря на всички за честитките - да ви се връщат хубавите пожелания! Настроението ми е добро, като изключим, че всички сме малко или много болни из къщи... Получих много поздравления - от приятели, колеги, ученици... Щастлива съм... Още повече, че тази година не съм се разглеждала подробно в огледалото - преди две години баш на рождения си ден си открих бръчка... Преживях го тихо, но драматично... Днес се зарекох да не се оглеждам, че да не откривам нови бръчки... не че не си ги знам... Laughing

# 686
Нимфетка, на другите видях тема, на теб тука да ти честитя: да си жива и здрава.

След всички тези 1-во февруарски рождени дни, не мога да не си спомня как като се раждаше сестра ми (очакваше се да е момче), баща ми викаше на майка ми: "Стискааай, да не вземеш да го родиш на 2 февруари". (Тя, естествено му каза "Стискай ти.")

# 687
Каквато съм първосигнална рЕкох,че ще се жени някой от темата и замалко да се изкажа неподготвена да не повтарят нашата грешка цял ден на крак да се здрависват с непознати роднини,ами да си вземат два билета за Париж,или Будапеща и така да отпразнуват сватбата.Милото едвам до Велинград го замъкнах,тогава брат му му беше шеф и заедно със свеки взеха да лаят,че "туй са пълни глупости и измишльотини,кой в днешно вRемИ ходи на меден месец?!?",ама хеле,транспортирах го и даже весело беше.Може тайно да са му звъняли през 5минути да не внимава да не изстине, незнам Mr. Green Но аз пак бих отишла.
Виж,чалгата не съм сигурна дали ще я изтърпя.На младини бях по-търпелива,но сега ще си намеря сигурно извинение да не отида.
В следващата тема за форумски мечти ще си пожелая кокос някоя вечер да каже "Наздраве" на всички,и поне един ден никой да не му пречи.Затова аз пък ще му кажа отсега Наздраве,понеже са ме учили,че добра дума железни врати отваря(с изключение на тежките клинични случаи).Наздраве,кокос! beer2 Никога да не те застигат лоши мисли,всяко лошо настроение в усмивка,или  пенлива бира да се превърне! 

# 688
Споделям, че тегля едни стари албуми на Пинк Флойд.
The Piper At The Gates Of Dawn (1967)
A Saucerful Of Secrets (1968)
More (1969)
Ummagumma (1969)
Atom Heart Mother

Дълги години нарочно ги избягвах, особено Умагума. Ще видим сега какъв ще е резултатът, дали ще побягна с писък и ще си захвърля плеъра от петия етаж или натрупаните ми вече години ще ми помогнат да ги разбера.

# 689
Честит рожден ден, Нимфи! Стая за обувки ти пожелавам, разбира се, с осветление под рафтовете и отделни шкафчета за кутиите.

Общи условия

Активация на акаунт