Споделете 93

• 26 790
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив / София
Споделям, че одеве се върнахме от Калофер. Градчето никакво го няма, но хотелчето дето бяхме отседнали ми хареса. Уютно и добре направено.
Ще се върнем с компания. Mr. Green

Аз не съм се омъжвала все още, но искам сватба с повече гости. Повече приятели, обаче, не непознати роднини. Някои ритуали също не желая да ги включвам. Като изключително просташкия със свалянето на жартиера изпод роклята ми. Tired

Приятна вечер на всички. Не се лайте излишно. Simple Smile
Наздраве, на който пие. Аз съм на червено вино.

# 691
Aре наздраве, не пиете, наблюдавам ви, ало. Там е тайната на драматизмът ви.
Наздраве за М Лу, Калпазанка и Анда! Наливайте се, няма време!

# 692
Тони, точно тоя аватар е суперски.
Когато тръгна навреме от работа, хващам час пик и блъсканица.
Ако закъснея към 10 минути, пътувам нолмално в автобусчето, но шофьорът бичи яко Пайнера.
Важно е, че избор има.

# 693
Наздраве и честит рожден ден на всички празнуващи! На хубав празник са родени - днес си е Трифон Зарезан, а по новому и на 14-ти, но ще им пожелая да са винаги здрави, румени, засмени и бликащи от енергия като червеното вино или поне като това, което то може да даде, когато е в умерени дози, разбира се:)

Споделям, че гледах Австралия на кино, много хубав филм, макар и малко по-дългичък за моите нерви  Crazy И все пак актьорското трио - Никол Кидман, Хю Джакман  Heart Eyes и детенцето правят много силни роли и са много приятни за сетивата.

И сега за да продължа кино-вечерта, ще пусна най-най-най сетне на компа Викито, Кристината и Барселоната, много хора, дето са го гледали не бяха очаровани, но мен ме гризе любопитството.

# 694
Ео, аз бих попитала свекърва си направо- от къв зор пък кани мен, че и родителите ми.
Честито на рожденичките, а болните да оздравяват!
Ми аз буквално реагирах с "Кви са тия глупости, бе?"  Laughing
И тя рече: "Традиция. Ние тук така каним."  Shocked Grinning
Има с кого да си говоря, братовчедката им ще е там, с нея сме си дружки, работим в една фирма.
Абе ще се преживее, макар да не ми е много ясна цялата ситуация Simple Smile Традиции, кво да прайш  Grinning
Поне ми остава кефът да си купя хубава нова рокля, нови обувки и прочие глезотии Mr. Green

# 695
Ох,чакай и аз да си сипя едно,че да не би да идва потопа световен,или пък всички банки да фалират и да ми изядат 3-те лева в картата Mr. Green Аз с мойте утопии веднага съзрях решението през розовите очилца Mr. Green Може да си разменят хората картофи срещу бира,за какво са ни тези пари Mr. Green Ще се разберем някакси,за хляб може да не се вредим,но с празни халби не ще останем Mr. Green
Аз хвърлям по едно око на "Зелената стая",ама тежичък ще да е,пък и май съм го гледала отдавна.

# 696
Ео, я не се излагай. Хората те канят, пък ти дали ще идеш си е твоя работа. И чалгаджиите имат право на сватби, нали.

Днес пребродих пеша половин София на високи и тънки токчета. И се нагледах на женски задници  Confused изобщо тая гледка ми се сервира в изобилие всеки път щом прибегна до услугите на СГТ. С нетърпение чакам да им мине модата на тея ниски талии.

# 697
  • Пловдив / София
И се нагледах на женски задници  Confused изобщо тая гледка ми се сервира в изобилие всеки път щом прибегна до услугите на СГТ. С нетърпение чакам да им мине модата на тея ниски талии.

Тя е минала, ама не и в България. Mr. Green

# 698
  • Варна
Наздраве за празнуващите!

Не мога да не споделя, че синът ми прясно изкъпан, рошаво- мокър и приготвен за сън ме целуна по челото и трогателтно- сериозен ми каза "ти си смисълът на моя живот"  Heart Eyes/не знам откъде го е чул, само сестра ми гледа сериали/. После що майките си гледали като писани яйца синовете? А де? Няма защо! Мъж досега такова признание не ми е правил. Други да, но такова- не Laughing.

# 699
  • London, baby
Все повече и повече се разочаровам от един човек, снощи просто преля чашата. Очаквам в скоро време да се заформи нещо интересно.

# 700
Много обичам тоя час, в който домашните ми любимци тихо спят.
Стотици пъти съм си внушавал, че вълчето не диша и съм се ослушвал да разбера.
Ако има как да монтирам едно гъше перо пред носа му, да е видно.

# 701
Ниските талии са секси в комбинация с плосък корем.
М Лу,  Калпазанка и Анда носят хипер ниски талии. Наздраве за тях!

Ох, Вълк, мерси, значи не съм само аз.

# 702
  • София
Преди да влезна в банята,
хвърляйки едно око на 1-ва страница
на Клюкарника, мернах Сопранов.
Не се сдържах и влизам да му кажа
"Добре дошъл" .
Беше позачезнал или просто аз не те
виждах из форума.
Готин аватар !

# 703
Наздраве!  Grinning

ПП Ester?

# 704
Това с не дишането е част от еженощието ми откак малчо се е родил.

Общи условия

Активация на акаунт