Споделете 93

• 26 763
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не мога да не отбележа,
това, което забелязах -
4 -ма потребители, един
под друг, с черно бели аватари !

# 706
Честит празник на всички празнуващи   bouquet И наздраве!

Толкоз отдавна се омъжвах, че ми се губят детайлите  Mr. Green Но беше хубаво. Може и да повторя  Laughing

# 707
  • София
Гледам лафите за сватби.
Машата беше тип "мечтата на Пъзел".  Mr. Green
30 и няколко си човека, САМО приятели. Роднините бяха точно 3ма /майка ми, свекър ми и дядо ми/.
Е, няма такъв купон. Все още се носят легенди за преживяното. Без петли, пари и прочие селянии, едно хоро само, въпреки моите настоявания да се мине без. Просто купон, в най-чист вид. Дядо ми, който тогава беше на 82 се изкефи максимално. И как не, мисля не беше гледал  мъжки стриптииз на стол,под звуците на Джо Кокър.  Mr. Green

# 708
Наздраве! Черно-белият аватар е класика.
Шаренийката с мигащи звездички е за новаци.
Аз съм на сок от компот от кайсии. Тая година имаше бол.
По въпроса за сватбите, напролет с Вълчицата ще направим 1/4 век.

# 709
Тони, плоския корем не се познава по голия гъз  Confused. Предполагат различни гледни точки. Как беше оня лаф- Отзад изглеждаш все едно отпред си хубава Mr. Green

На тоя аватар гледаш като Йори.

# 710
Вълк, новак ли ме нарече  Crossing Arms Макар че при мен просто са звезди в косите.

# 711
  • UK
Здрасти ви.

Сноши съм спала има - няма три часа. Станах в седем, изкъпах се, заминах на даскало, предадох си курсовата, направих теста, изчаках да стане 11 за оценките, оказа се, че и на двете имам шестици, та ми писа шест за семестъра, изобщо - кеф. После излизахме със Стефан, аз се влюбих в един пъзел, ама много се влюбих, та си го купих, а не трябваше, и една книжка, и малко бельо, Стефан взе нов телевизор, утре ще го включим, готин е, после моите двама мъже Стоян и Василев ме отвлякоха да ми купуват подарък, а аз им казах, че няма да им помогна в избора, занесоха ме в един магазин за бижута и джунджурийки, едно известно време ме гледаха какво си харесвам, накрая ми взеха едни сладурски обеци и готино колие. Колебаеха се между това и кичозна тиара, която обаче беше адски симпатична, само че напълно неизползваема, естествено. После ходихме в Дънкин Донътс, краката ме боляха ужасно, ама беше готино, де, заслужаваше си. Simple Smile Следващия изпит - на четвърти. По едно време майка ми ми звънна да ми каже, че хазяите ще идват утре, щели да ми звъннат да ми кажат, познайте дали звъннаха, добре че майка ми се обади, та успях да поизчистя и къщата.

Уморена съм.

# 712
Все хубави хора празнуват днес. Наздраве.  Simple Smile

# 713
Рокси, лафът е: От 30 метра изглеждаше убийствено, отблизо изглеждаше така, че да я гледаш от 30 метра.
Красивото е невидимо за очите. Сърцето ми вижда рожденници и аз се наливам за тях. Наздраве!

# 714
Crossing Arms Макар че при мен просто са звезди в косите.
Разбира се, че са звезди в косите. Знаеш какво имам предвид - снима, и върху нея мигат, святкат и бляскат звездички.
МГМ, и ти ли си отличничка. Честито де. Голямото Вълче и то бори сесия, досега успешно.

# 715
Уф,МГМ ooooh! В какви размисли ме вкара Sunglasses Сетих се как като бях бременна с първото си дете работех в Дънкин Донатс и се криех под щанда от клиентите да ям сурово кафе на зърна Mr. Green Как след нощна,която приключваше след 2сутринта ходехме на клуб с колежките и оттам отивах направо за първа,хех,младост,сега си мечтая за 24часа сън без никой да ме буди.
А ти как намираш сили пак да излизаш с този Стефан,незнам ooooh! Hug Аз с годините се научих да режа от раз дори по корем да лазя.Все си мисля,че ще съжалява в един момент,почти съм сигурна.Аз  като се омъжих разбрах,че почти година след като скъсах с едно бивше гадже той разбил телефона вкъщи от звънене,обаче мама го нахокала Mr. Green,отказала да му каже къде работя и дори се направила,че не помни кой е Laughing Добре,че го е направила.Не искам дори да си представям какъв би бил живота ми с него.

# 716
  • Майничка
Честито и тук на рождениците!

Споделям бебе, изкъпано за сефте във ваничка (досега го нагъчквах под крана на мивката, завалийчето).
Дълги години имах страхова невроза от къпане на каката в корито, стрясках се, че съседите всеки момент ще извикат полиция, социални и т.н.
Днес №2 обаче видимо се размазваше от кеф, в очите й ясно се четеше въпрос: "Още приятни изненади ще има ли?". Очаквам следващия път да си поиска я масла за вана, я питие с пура. Joy

# 717
Ще споделя, че най-хубавото на този свят е около теб да има любов, да можеш да я усетиш и споделиш.

# 718
Ще споделя, че най-хубавото на този свят е около теб да има алкохол, да можеш да го усетиш и да го споделиш.

# 719
Ще споделя, че най-хубавото на този свят е около теб да има жена, да можеш да я усетиш и да споделите ласките си.

Общи условия

Активация на акаунт