Споделете 93

• 26 772
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Знаете ли кой друг мъж, освен съпругът/лИбоФникът може да достави също така добра доза удоволствие на една жена?
Ми добрият фризьор!!!! Намерих го най-сетне, Бейййлииисс, кажи им на ония сладури, че тукашният им кадър е МНОГО ДОБЪР!!!

# 91
  • Русе
Вълк, дано наистина да е добре Вълчето! Бързо възстановяване!  Praynig

2 седмици ми се взеха токовете на работа. Все си мечтаех за почивка. Внимавай какво си пожелаваш! Утре сутринта с дребния сме на лекар. Не си бях пожелала такава почивка, пък!  Crossing Arms
Ама ме притеснява малкото диване. Вчера беше с 38, после падна на 37 и така си я държи до сега. И нищо друго съмнително (това, че кашля трети месец, да го броя ли  Tired) За ЕсберитоксНюз - Аз!

# 92
Аз си пробих ушите миналата година, според поверието на 25 март, дърта магарица, беше ме шубе, защото имам лоши спомени от пробиване като малка, но мина добре и не съжалявам. Сега си нося обици с голям кеф, но имам едни сребърни, такива малко тъмно сребро, но много готини и иронията е, че два пъти губя по една от този чифт обици и двата пъти после я намирам, първият път в басейн, а те са малки, беше все едно да търсим игла в купа сено, та пуснахме другата да видим как седи на дъното, та всички, с които бях плуваха по дъното и най-накрая ми я откриха, другият път мерих едни ленти за коса, тръгвам си от магазина, отивам на кафе и там се усещам, че ми няма едната обица, усетих си, че при меренето в магазина, връщам се там, отивам където съм била, тя си седи на пода и ме чака...та много са ми мили тези обици и не ги свалям почти.

За Даф и за останалите тази вечер по Нова Тв от 22:45 ще дават http://www.youtube.com/watch?v=0KaxoRXmdSY  Heart Eyes

# 93
Днес изминах около 25 километра пеша, ходих два пъти до болницата и обратно пеша.
Нахраних си вълчето със супа топчета и един банан. На излизане от отделението видях един
беловлас старец буден и му махнах с ръка, а той ми кимна.

# 94
  • о`майна лунна нощ е
Ах, Жозефина! Знаех си, че само ръцете на един мъж са способни да доставят удоволствие на жена.

Пак си имахме гости. Вкъщи празно няма събота и неделя. Обичам така!

# 95
Искам да споделя, че вчера телефона ми се развали чисто нов на 1 месец  #Cussing out и сега докато го ремонтират съм с един оборотен телефон толкова смотан ,че няма на къде повече Sick

# 96
Споделям запис ..
Като имам нещо малко по приятно за споделяне , ще го направя . Peace
Много гадно се чувствам .Тревожно ми е .. Sad

# 97

*donatella*, това е най-широкото БМВ, което може да си сложиш в подписа.
И аз си поставих диагноза вече, след един час престой сам в къщи.

# 98
ем съжалявам по-тясно нямам  Whistling

# 99
  • София
ем съжалявам по-тясно нямам  Whistling
Споделям, че мечтата ми е точно толкова широко, ама  newsm45

# 100
Споделям хубави разговори тази вечер. И нещо, което татко каза и струва ми се, дълго ще мисля над него: "Не може да не ни е трудно, все да търсим лесното. Винаги има поне три начина да си запазиш достойнството." Ни един фризьор, масажор или коафьор не може да ме вдъхнови така както баща ми.

# 101
  • London, baby
Сега като прочетох Умбра и се сетих за Бет и проблемите й. Загуби се нещо.
Бях на зъболекар, оживях уж, да видим до кога.

# 102
  • Бу-у-урга-а-ас
Щях да споделям шофьорски изпълнения, но се отказах. Не е за овце на пътя, когато наоколо надуват клаксони БеемВета.

# 103
  • тъгата в мен
Альооооо,точно в 23.19 нямам нужда от груби изпълнения в ефира на Споделете.
Адашче,баш у дъжда ли се нави да се метнеш на МПС-то?Дано всичко да е минало в рамките на майтапа...

# 104
  • UK
Споделям, че искам да умра. Ей тъй, по пуберски, емо и каквото там се сетите искам да умра. Или да се махна някъде далеч. Много, много далеч и да не поглеждам назад... Или просто да умра...

Общи условия

Активация на акаунт