Споделете 93

• 26 767
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
Споделям, че ми е скапано, скапано, скапано, скапано...

# 76
И на мен, и на мен, и на мен. В ума ми дрънкат ледчета.

# 77
На мен си ми е добре. Забавлявахме се чудесно снощи. Само дето нещо кръста ми сдава багажа.

Вълк, радвам се за добрите новини.

# 78
  • Варна
И аз се радвам на добрите вълчови новини!

Споделям спокойна неделна вечер. Толкова спокойно чудна, че се улавям как очаквам мъжът ми да влезе в хола...

# 79
Споделям първите 2 игри на "Не се сърди човече" изиграни с детето. Що годе добре понесе загубите, ама се учи много бързо на терикатлъци. Хвърля по два пъти, "щипе" зарчето...

# 80
Но вече един месец едни в отсрещния блок си светват лампата на терасата всяка вечер и по цяла нощ ми свети в очите, от което се събуждам н-пъти през нощта.

Аз така светвах на терасата нощем, за да е светло в спалнята и да виждам бебето  Grinning
Кой знае колко народ ме е благославял - отвсякъде има кооперации, каре.
В крайна сметка фасонката се повреди и крушката вече не се светва, пък и никой не я поправя.
Сега спим на тъмно, комшиите и те  Laughing

# 81
  • о`майна лунна нощ е
Тихо се сипе белият прах ..

Всичко вкъщи е побеляло от кнауфа. Веселба.
Смених модерната си прахосмукачка и яхнах парцала.

Отпуснато и мързеливо ми е. А вождът все едно на люти чушки сме го държали. Как не му мръзна да тича из апартамента. Добре, че баба му му се връзва да го гони. Аз нямам сили.

# 82
Язека треперам като лист да не се настанят в новоиздигнатата сграда отсреща фенки на милчо,че да ми се стъжни животеца Joy ,да светят балкони,да пеят,ръченица да играят до сабАрлен,само да не ми заизвиват творби от темата за чалга бисерите,че отивам да се оплаквам на бат'Бойко,ааааамаха Naughty Joy

# 83
  • Пловдив
Изпокарах се с майка ми. #Cussing out Явно пред нея нямам авторитет, ама защо трябва да ме прецаква пред детето. "Ама нищо не му даваш каквото си иска, баба ще ти даде." Close  Цяла милка в 11 преди обяд. Пък аз си правех сметката как Иво ще яде супа.............. #2gunfire

# 84
Споделям, че имам нужда от нови обици.

# 85
Оооо, такава мъгла не бях виждала! Shocked Мъжът ми караше колата с 40-50 км/ч, че на една кола напред нищо не се виждаше. От с. Здравец до с. Аврен се нареди опашка от коли - никой не посмя да ипревари останалите. Точно на завоя преди да се влезе в с. Аврен четирима роми в магарешка каручка се бяха настанили насред пътя! И Стояха, все едно чакат нещо. Слава Богу, че първият от колоната реагира адекватно. Грях да ми е на душата, но мисля, че нарочно стояха там. Rolling Eyes

# 86
Имаш ли дупки за обеци, Дуци? Ако имаш и харесваш сребро - има едни като топчици, леко висят и стоят разкошно на всякаква форма на лицето.

# 87
  • До хладилника, който обичам
Споделям запис.

# 88
Не нося сребро, нося тенекета обикновено.
Иначе имам такива топченца, харесвах си ги, ама не ми върви със сребро и това е.

# 89
Споделям уши с дупки невиждали дори и клипс повече от ...
незнам   newsm78 ... 5- 6 години , може и повече.
Иначе имам дупки на ушите ... не е да нямам
3-ри на едното и 1-на на другото  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт