Споделете 93

• 26 782
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Бу-у-урга-а-ас
Дренко, отново си ми в главата.
Ако бях преодоляла страха си от шофирането, сега щях да съм с колата, а не да махам фусти из локвите.

ЧРД на рождениците! Да сте живи и здрави и зло да ви забрави!

Хубав ви ден! Оставям ви да на топло.

# 136
  • London, baby
Ех, Дренке, да знаеш, че и за мен се отнасят тия 3 работки. Въпреки, че мога да допълня още.
За карането на кола, карам само извънградско, не мога да се престраша градско.

# 137
Лого5тка, бих искала да се консултирам с теб на лични. Може ли?

# 138
Дренко, айде заедно на зъболекар, да си пазим страх.
Наложително ми е да отида, ама не се престрашавам, а сега февруари ми е свободен и трябва да го използвам.
Пък аз ще ти кажа как да преодолееш страха от колата.Взаимопомощ така да се каже.
А и на фитнес ми се ходи, ама няма с кого.Сама ми е скучно.

# 139
  • UK
Не е от рожденния ден.

И мен ме е страх от зъболекар, но за щастие си имам страхотна зъболекарка, та миналия път като бях във Варна ми оправи всичко де що имаше из зъбите ми и сега съм ОК, та поне едно известно време няма да ми се налага да ходя.

# 140
  • о`майна лунна нощ е
Откак събрах смелост да се пускам в трафика взе да ми харесва дори. Ръката ти е постоянно на лоста  и все държиш нещо твърдо в нея Mr. Green Установих и че ми действа добре на нервите - така си избивам крясъците и попръжките в движение, когато съм сама, а не върху милото или вожда. Брат ми искаше да ми подари стик за голф /не тройка/. Твърде елегантна ще изглеждам, ако взема да се разправям с някой, държейки стика. По-биха се вързали на бухалка /може и гимнатстическа/ или лост.

...
Ако бях преодоляла страха си от шофирането, сега щях да съм с колата, а не да махам фусти из локвите.
...

То аз като съм с кола да не мислиш, че ще се размина с навитите крачоли, ако закъсам някъде. Две капки дъжд пак изненадаха управата и за да минеш с бу-то половината подлези във Филибето, са ти нужни плавници и шнорхел или амфибия.

# 141
Точно стик за голф ми е оръжието. И съм го размахвала.

# 142
  • Русе
Жив и здрав да е Зефс-а   bouquet

Тез' водолеи са много странни хора. Ако знаех навремето, хич нямаше да се бъхтя цяла година да се докопам до него  Crossing Arms Ама сега - НА! Ще си го търпя такъв!

Преди малко се върнахме от лекар. Пак започваме спонсорството на фармацевтичните компании. Хем гледам по-безобидно да го карам, хем много дълго време ми се влачи така. Аман вече, но бели кахъри са за сега (да чукна на дърво). Просто е затормозяващо това. За последната година и 3 месеца има точно 3 месеца (3 пъти по 1) да е бил здрав. Знам, че има и по-изтормозени родители. Знам, че има и по-болни дечица. Но пак ми е гадно. Просто, ако има как, не искам децата изобщо да боледуват! И прост жълт сопол да не им излезе от носа!  Crossing Arms

# 143
Като бакшиш една вечер возих борчета до дърводелец, събудиха го да им прави бухалки спешно. Правят се на копирструг, от парен бук. Някои, по милозливи ги увиха в дебелата част с пвс лента. Много съм стресиран и депресиран. Мъж в такова състояние е жалка картинка.
Невролози ли изследват за различни вирусни заболявания на мозъка и ревматизми и артрити?

# 144
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ох, Вълчо  Sad
Аз мисля, че са невролози, но може би тясно специализирани.
Дренкс и Им ще кажат...
Дайте да проучим, няма ли някъде в София, или в другите големи градове,
място на което ще се направи комплексно изсредване, и на базата на товва ще се поеме адекватната грижа за това измъчено дете.

# 145
Откак събрах смелост да се пускам в трафика взе да ми харесва дори...

Онзи ден возя малката, на един светофар некъв задрамял и  аз се изпуснах и подвикнах "аре бе педал". И ДИмана ме пита с назидателен, учителски тон: "Това на волана ти не е ли клаксон? Или е псувнярка? А?" Simple Smile Много  често си измисля разни думички това дете.
Според нея майка и кара превъзходно, а аз ужасно, защото тя никога не се ядосвала, а аз само съм обиждал хората.

# 146
Здравейте!
Благодаря на всички за поздравленията

споделям   http://blog.urbangrafix.com/blog-images/HappyBirthdayMyLoveJudy_ … appy_birthday.png

# 147
Споделям, че никога не съм искала да умра, ако ще и тотално депресирано да ми е било. Това, понеже прочетох МГМ.

МГМ, момиче, как си днес?

Тук цяла нощ вали и сега продължава. Нямам много за споделяне, освен че тендовагинита на китките се обади пак, от разнасяне на бебето. Супер гаднярско е.

# 148
Волфи, ревматоиден артрит. Rolling Eyes
Невролозите правят скенер на мозъка при вирусен менингит. Доколкото си спомням и двете болести се предизвикват от вируси стрептококи и менингококи.

# 149
Анджи, Хитлеровата младеж си е вкъщи. Сложила си е едни крила, прави се на комар. Прилага насилие над една кукла с бойния вик ''Стамате, бъррррр''. Всеки опит да я накарам да си събере остатъците от сутрешните кулинарни шедьоври и предизвиква страхотна кашлица и болки в корема.

Общи условия

Активация на акаунт