Споделете 93

• 26 809
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Второ, подаръка според представянето.
Тогава помисли добре дали и това заслужава! Wink

# 346
Да ви кажа честно, това дъждовно време е единствено за секс или за поркане. За друго не става.

И за спане става.

# 347
Вълк,не съм казала "дъртанянин",а "дъртанян".И не го ползвам като нарицателно за възрастен човек,а за всички подпийнали телефонни "терористи",които на младини са дремали,а сега тормозят хората заради неизживяната си младост,с една дума "дупи" на квадрат Mr. Green Забравих да кажа,ако случайно е от интернет симпатягата, да се чувства "поздравен" Mr. Green

# 348
След малко отивам да гледам и слушам Тангуерда квартет.
Моля, не ми завиждайте, ще бъда придружена от млад и талантлив колега.

# 349
Да живее Фейсбук. И форума. Благодарение на него разбрах, че най вероятно Фрида и моя приятелка ще са заедно тази вечер, по точно на едно и също място. Така открих преди време и мъжа на съфорумка и старо гадже на кораб.
Хубава новина ми казаха днес, по случай което въплътих енергията в почистване на колата на Милото. Не съм ли жена мечта. Вместо да се напия от радост.

# 350
Хубава новина ми казаха днес, по случай което въплътих енергията в почистване на колата на Милото. Не съм ли жена мечта. Вместо да се напия от радост.

Само с половин изречение ще си заслужиш отлъчването от нет-пространството.

# 351
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Човек да не дремне малко, и използвате момента, да налапате киселите джанки  Crossing Arms
Къде ги открихте бре, зима е още - у наше село даже бяла и добра  Mr. Green

Джулс, и аз това щях да питам - не ни ли вече ти обичаш, че в нашта тема не надничаш  Grinning Party Hug

Ако на някой му се яде десешко месце, давам 700 грама.
По избор, ама най-добре откъм горната част на краката, или по друг начин - долната част на гърбеца.
Аз познавам Реза, ей на, признах си без бой.
Много е страшна, особено като извади големия обектив.
Не искам да се карате, и да си пускате остри забележки.
Искам да ми е бонбонено уютно, това без ирония, стига ми гърч.

# 352
LemonDesi , работя. Иначе ви обичам  Grinning

# 353
  • До хладилника, който обичам
Вълкът ми е чел публикациите.

# 354
Какво?!  Grinning

# 355
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Иухуууууууууууу Бу !
Откога чакам да го кажеш!
Честитоооооооооооооо!

# 356

Честито?

май наистина е Честито! Поздравления!   bouquet

# 357
  • Кацнала на едно дърво.
Уви, не съм тук, за да се хваля. За другото дойдох - да се оплача. Mr. Green Където е публиката, там съм и аз, благодаря на Катюнгелска. Flutter
Никой не ме разбира, никой. Всички са сърдити и обидени. Защо! Защото, моля, изнемогвам. Готвя, пера, чистя еЙжедневно за четирима души, гледам сам-сама без адютанти два диви трола и на всичкото отгоре доста работица съм свършила. Миналата година съм написала три книги, една театрална пиеса, една длъжка приказка и кратък анимационен филм. И всичките, тяхната такова-онакова, са откупени.
Ще им се не знай й обидените... Crossing Arms
В осем вече съм умряла. Ама не, те всички били така, защо аз съм била толкова изморена. Ми не знам, викам. Кекава съм. Вашата такава-онакава.  #2gunfire
П.П. Лятоска една ......... как не я премахнах! "Хайде, какво толкова. И аз съм гледала деца" - рече нагло тя, като всички знаят, че децата й бяха ту при едната, ту при другата баба, дорде не ги удари пубертета и сега не се знае къде са. Naughty
П.П.П. Донът закъсня, иначе той ме разбира, шмрък (стига да не е заспал още в осем без десет. Joy).
П.П.П.П.Я пак, че много го обичам това човече.  #2gunfire
Ма то много готино било да изокаш.  Mr. Green
Извинете за срамната битова сцена. Blush
Мерси.
Чал.  Mr. Green

# 358
Ай сега, всички ще се надпреварват да кажат откога са знаели, ааа??
Май много връзкарки сме се събрали в тая тема  Wink Строй се, преброй се!

Джей, благодаря ти за невероятния смях, който ми поднесе, писмото е велико!!!

# 359
  • Кацнала на едно дърво.
Пратете модераторът, който спи с всички, да ми донесе спирт (водка, джин без тоник, ракия, салицилов, каквото има). После ви го пращам обратно.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт