Отговори
# 45
Иники,нещо хуморът ти ми идва нещо английски,не го разбирам и не ми е особено забавен Thinking
Но всеки с характера си Peace

# 46
  • благоевград
Здр burbu6on добре дошла при нас .
Предполагам аз съм сродната душа за която jinjer_78  спомена , и аз като теб пиша в проблемното и 4акам скоро да имам и мое бебе .

# 47
Някой има ли автомат...трябва да отстрелям един идиот..търпелив човек съм...обаче ми кипна...

# 48
# 49
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора.
E не, това направо ми дойде в повече. Много сте активни днес момичета, браво на вас  smile3501

Добре дошли на Valij79 i burbo6on, много се радвам че групата ни расте. Надява ме се на следващата среща да присъствате, за да се запознаем лично.

Дани, мъжлето го гушкам, но явно не му е достатъчно.

Да ви кажа момиче, ще кумуваме на едни приятели, но за момента няма да издавам кои са те, че може и булката да чете пък да неми се разсърди че говоря за нея. За това ще я запазя в тайна за момента разбира се.
Ай де, чао за сега че имам малко работа

Андреа, не се нервирай мила то от нерви файда няма  Hug

# 50
Дани Ч...де да беше толкова лесно...това си е вражда от много време насам - факт е, че нямам пряк контакт, но когато се случи да работим, прехвърчат искри на злоба от него..няма такава гад...както и да е..Благодаря ти за написаното във facebook:)

# 51
Иники,нещо хуморът ти ми идва нещо английски,не го разбирам и не ми е особено забавен Thinking
Но всеки с характера си Peace

Това ми е щото прекалявам с чая в пет.  bowuu

# 52
Nabarzo. v blagoevgrad sam tazi sedmica i predlagam vecherna sreshta na kitaisko Mr. Green izvinete za latinicata ama nqmam kirilica na tozi komp.... haide izmislete data i az shte zapazq masa  bouquet

# 53
Здравейте!
Наблюдаващ АГ ми е д-р Аврамова, ма тя не изражда..Ако реша да остана тук явно ще трябва да потърся някой лекар, който работи и в родилното....Благодаря ви за всичкото и инфо и ще ми е много интересно какво ще пише Валя скоро. Дано всичко е наред при приятелката ти.

# 54
  • Благоевград
Здравейте отново
Не си много далеч от истината puhelota, но съм малко по нависоко , живея в кв.Освобойдение, но нали няма никаква изградена инфраструктора там освен кооперации и се налага децата ни да посещават яслите в Октомври, не че сме много далеч, но ако нямаш кола е много неприятно.
А иначе и моята прителка е при д-р Аврамова, но е решила да остави всичко в ръцете на екипа и смяната която ще и се падне с което аз не съм съгласна, но въпрос на личен избор.

# 55
Понеже днес много се пише, трябва да се отчета още веднъж и аз.

Късмет, моята колежка и приятелка, която е в 9 месец вече, ходи при Аврамова, но и тя в София ще ражда. Мен тая Аврамова обаче нещо не ми харесва, като гледам и колежката няма да повтори, но това си е субективно естествено. За избора на лекар за раждането, аз съм с двете ръце "за". Истината е, че и при най-добрите специалисти стават издънки и всичко е съдба, но човек поне знае, че се е постарал да намери оптималния вариант за себе си. Не искам да звуча черногледо, но някои си ходят пияни на работа и такъв да ти се падне на раждането  Stop А и друго се сетих - лекарите в отделението но са фенове на Аврамова, меко казано. Това го знам от раждали там жени.
Ама момичетата да кажат имена на доктори от нашето родилно, от които са доволни, никой не споменава имена. Не се мотайте, ей!

Дани, дано сте спели вируса! Кога ти е изпита?

Добре дошла на Burbu6on  Simple Smile

# 56
  • Благоевград
Добро утро!
Сервирам сутрешното кафе :

http://www.youtube.com/watch?v=5GbYXdoRS60&feature=related

Grinning

За сега няма да пиша повече, че нямам време !   bouquet

# 57
Добро утро от мен...не съм си доспала и чаках кафето с нетърпение:)

# 58
  • 42.016399,23.101179
 На никой не му се пише на това време. Sad Аз днес си останах в къщи да си гледам Виктория отведох я и на доктор, защото снощи пак вдигна температура-38,4 този път.  Докторката каза, че съсвем леко и е зачрвено гърлото, кашличата и е високо за сега. Изписа ни Суметролим и почнах да и го давам вече, че не ми се ще хич по Велинград да ни вдига температура пак. Confused
burbu6on добре дошла!! Желая ти съвсем скоро и на теб, както и на Ина да гушкате своите бебчета. Hug
Деси как е Ана Мария?  newsm78
Късмет, не съм сигурна дали Константинова се е върнала на работа в болницата. Иначе аз съм доволна много от нея.  Wink
jujavka предложението не е лошо, ама тази седмица аз няма как да дойда. Виж ако останете и следващата, може тогава. Wink

# 59
Днес активността е направо 0. Добре, че се появи Марси..отвисях си самичка..с един шоколад, ама той е на свършване

Общи условия

Активация на акаунт