Отговори
# 60
  • Благоевград
Привет!
На мен нещо хич не ми е до писане тези дни!
Ана-Мария днес е без температура - е в 4 сутринта имаше, но за сега не е вдигала
и ще видим как е довечера!
Иначе вече не се оплаква от ухото, пие си всичко каквото й даваме без проблеми
и стискам палци да ни се е разминало! Praynig

Андреа Селесте приядоха ми се череши вече , дай малко насам . Laughing
На всички нови добре дошли !!!!!

Ето ви сега малко хумор (извинете за дължината на поста  Mr. Green) :

Софтуерен проблем-Внимание!!!

ПИСМО ДО СОФТУЕРНА КОМПАНИЯ
Уважаема Софтуерна компания, Преди около година замених продукта ГАДЖЕ
7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта
ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време
за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY.
Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се
самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира. Така, вече
продукти като, БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или
КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ повече не функционират.
Още по-лошо е, че често се
появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми. Дали изтриване
от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус? На
фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти
като SEKS_SYBOTA_ SUTRIN.EXE и ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF. Бих искал да
деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя
по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да
подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен
време), ми харесва и доставя истинско удоволствие

ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ
Уважаеми Г-н Клиент, Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В
ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването
от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове. Имайте предвид, че
СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършенна
Оперативна Система (СОС или както е по-популярна ? SOS), създадена за контрол на
всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към
предишната версия ГАДЖЕ X.0 . Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е
твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че
деинсталирането му води и до дейнсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен
продукт на ТЪЩА 1.0). Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се
деактивира необратимо от самосебе си.
Различни потребители опитаха да инсталират
ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на
същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе
безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите
RAZVOD.EXE и IZDRUJKA_DETE. EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в
последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0 никога не се опитвайте да го промените на
СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай
Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.
При
положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да
експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да
отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго освен да
минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA .AVI в комбинация с
CVETIA.JPG. Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички
негови най-скъпи версии, а сащо НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и
ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_В_ЧУЖБИНА .EUR.
Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и
модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния
пакет към актуалния ъпгрейд под SOS.

Joy hahaha

# 61
novinite ot dnes sa che se vrashtame v blaoevgrad. Na sreshta shte razkazvam zashto i kak. samo molq nqkoi da mi dade info kak stoi vaprosa s detskite gradini tuk Embarassed

# 62
джу трагично е положението с детските
къде евентуално ще ви е посоката най-добре ще е на място да говориш с директора на съответната градина или да пробвате с ходатайства незнам какво да те посъветвам друго

деси марси дано да се оправят малките бързо ей сега и аз си вкарах некви филми щот и ани от тази седмица пак е на детска и вече съм в очакване  Confused като слушам те вирусите не престават да вилнеят

на новичките привет   bouquet

по темата за докторите: родих при д-р Митев с него имах предварителна уговорка близък е с родителите на наско и за късмет на смяна с него беше една прекрасна акушерка на име Михаела (всъщност акушерките вършат цялата работа ако раждането протича нормално без проблеми ) и най-важното е родилката да запази спокойствие и  и да слуша акушерката и лекаря какво и говорят
в отделението лошо отношение не съм срещнала не чух да се кара персонала на никоя майка както ме бяха наплашили преди това - че били ужастни
е аз не видях такова нещо нито към мен нито към някоя друга майка а стаите бяха пълни
за ремонт не мога да коментирам по моето време банята бяха успяли да оправят и им предстоеше всичко останало топла вода имаше непрекъснато

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 08:57 от puhelota

# 63
Здравейте!
Много сте изписали, бе хора!
Днес беше последният ми поправителен изпит, сега имам за проверяване само.
Много лошо, че децата пак почнаха да се разболяват, и Румен е със запушен нос, надявам се да не става по-лошо.
Нинка, как се държа с теб Митев, че той ми е "любимец". Израждаше до мен една жена, после ми сяда на корема, за да помогне да се роди Румен Shocked, а за капак той ми прави и кюретажа. Не бих искала да го виждам повече...
Аз съм доволна от д-р Калоянова въпреки всичко. След като е пропаднал проектът в "Пулс" да има Родилно, нямаме избор много. За д-р Марценкова също отзивите са по-скоро добри. Двете млади лекарки - Баракова и Попова, също мога да похваля.
Руми да каже за д-р Ангелов, че тя май при него е раждала.

# 64
Здравейте!
Да, изборът май не е много голям, ама какво да се прави. Засега събирам мнения и впечатления, но предполагам докъм март трябва да съм решила къде...
Приятна вечер, момичета!

# 65
Добър вечер момичета
Днес нещо неможах явно да се наканя да пиша цял ден та чак вечерта Blush
Но все пак не съм пропуснала деня Wink
Да си кажа мен ме изражда секцио д-р Калоянова и съм доволна-в смисъл че се възстанових нормално бързо и нямам проблеми с операцията(обръщаше ми внимание и беше на мое разположение накрая по всяко време защо имахме уговорка естествено)но иначе не бих отишла при нея на генекологичен преглед,предпочитам си други Peace
Днес питах в аптеката при Зърнени за Ескимо-кидс имаха го -15лв е още се чудя дали да започна да го давам на децата newsm78
Джуджавке,радвам се че се връщате Hugдано да е за хубаво де,в смисъл по хубав повод да сте решили,иначе за детски немога да кажа,но като се сетя как имах проблеми дори в едно село като Покровник и лошо ми става #Crazy
Деси голямо гуш за кака Анна-Мария от момчетата да се оправя Hug
Марси,гуш и за кака Вики да и минава бързо че трябва да ходи на Велинград Hug,да те питам за Константинова(защото си е моята докторка тя)дали си работи в частният ли само какво инфо имаш за нея че тези дни вече ще се взема в ръце и ще я посетя Blush

# 66
Момичета, здравейте!!!Малко късно, ама какво да правя като сън не ме хваща??? #Crazy
За първи път се разписвам в новата тема, браво jinjer_78.

При вас незнам как е, ама при мен единственото ми свободно време е когато Силви спи и тогава гледам да свърша по нещо, знам, че ще ме разберете и извините че отсъставам.
Водихме Силви да й направят ваксина, сега е с червено и потдуто краче, незнам какво да правя, дайте съвет, досега не й е ставало така.

Добре дошли на новите момичета. Hug Валя къде живееш в Освобождение, ние сме на Шар планина.
jinjer_78 и аз като теб не бих отишла при Калоянова. Наложими се да отида при нея, защото Марценкова беше извън страната и ми каза, ако има нещо да потърся Калоянова.Няма никаква апаратура, сега незнам.Иначе секциото ми ( в 2:40 през ноща, а бе ужас ) го прави Господинов, доволна съм от него, само той идваше да ме пита как съм, как се чувствам.
Всички болни да се оправят.Хайде чао.

# 67
Добро утро!
Кафе:
и сокче:
Калоянова наистина няма кой знае каква апаратура, но е добър лекар и мога да кажа, че първата бременност ми я води добре. Без излишни притеснения, не ме е бъркала никога, затова не съм разбрала да е много груба, а аз по принцип много трудно издържам гинекологичен преглед. При раждането малко се объркаха нещата, но който и лекар да беше, вероятно щеше да постъпи като нея.
Сега, преди кюретажа, много лекари минаха, но най-внимателна беше Попова.
Иначе д-р Аврамова и д-р Малчев работят с д-р Калоянова, доколкото знам, така че това е един добър вариант. За раждането си ангажираш Калоянова, а иначе си посещаваш, който искаш. Разбера се, ако човек си има късмет, може всичко да и мине добре и без уговорка - имам такива приятелки.
Аз довършвам проверките днес и утре и в събота, ако рекъл Бог, сме в София. Аз на курса за консултанти по кърмене, Румен при баща си и любимата си леля Simple Smile

# 68
  • благоевград
Напук на медицината с поликистозни яй4ници и през месеца в който не съм пила лекарства не съм следила овулаций аз взех 4е забременях ,преди 2 4аса видях 2 черти4ки на теста и те изглеждаха точно както си ги представях - прекрасни. Таткото е на седмото небе аз ..........незнам къде съм и да вметна бях при Малчев в4ера да ме види как съм след стимулациите и ми каза абе ти май си бременна и аз му викам - а не неможе да съм . Накрая ми каза да си направя тест днес да видя . Е евалата му правя на този човек - ми позна бременна съм.

# 69
Инче -ЧЕСТИТО! Мила, нямаш представа колко се радвам за теб! Въпрос на време беше да ги видиш тези две черти! Ура! 
Ана - благодаря за кафе..аз всяка сутрин чакам на готово друг да го сервира

# 70
Ина, скъпа моя,......разплака ме рано сутринта..........Чудесна новина! ПРекрасна!Ина, това трябва да се отпразнува!Прегръщам те! И бас хващам,че веднага си изтърчала при Жоро и си му го съобщила по най-баналния начин. Радвам се много за теб, за вас! Урааааааааа, още едно бебче ще си имаме! Пази се!

# 71
ина   bigdance2  newsm74
и при мен така се случи някога точно в месеца когато не очаквах не следях и ме тресеше треската за друго нещо  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes
разплака ме рано сутринта
казах ти че ще дойде малкото юначе когато реши че му е времето
сега се пази и иди пак при доктора за да види дали е в матката вече да не вземе сега просто да си чакаш
айде да е на късмет положението ти и всички очакващи да те последват с положителни тестове  

# 72
диди ама сме ревли с тебе а  Hug  Heart Eyes
май идва моя ред   newsm78 Wink

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 09:54 от puhelota

# 73
  • благоевград
Мамо Цоци , нин4е  Hug
Ами не му казах по банален на4ин бе мн емоционално но като се саберем ще разкажа 4е не е за тук . кОето ми напомня 4е трябжа да се съберем на срвеща имаме повод вече. А на доки съм др седмица 4е от днес е отпуска но му се обадих сега и той толкова се зарадва сякаш той ще има бебе каза да стискам палци всичко да завърши добре

# 74
Браво, браво! Чудесна новина! Ето, то идва като подарък човечето...
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт