Радостта ми е голяма, ще съм Септемврийска мама!

• 15 620
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София; Дружбето
Сега като се замисля и аз се мазах с крема на Дева пъро. Сигурно около 4 тубички измазах и после като захладня минах на маслото. Пуста склероза, нищо не помня Blush

# 151
  • където има любов
Здравейте момичета!честито на новите в отбора,леко и безпроблемно бременеене от мен!
Клара,дано скоро се оправи детенце.,а ти да се наспиш хубаво.
При мен май това е единствения симптом за сега.Тази сутрин щяхме да закъснеем за градина-едвам се надигнах.Странното е ,че пък вечер се "кукоря"до през нощта.Шантава работа!
И аз през първата бременност се мазах с Дева и сега мисля пак с него да карам
Относно кой къде ще спи след раждането още не сме решили.Дъщеря ни си спи в стаята само като е на кеф.Но дори и когато спи там,в повечето случаи се събужда в нашето легло.Даже не усещам кога пристига.

# 152
  • Близо до София
здравейте мами,

гледам някои от вас се разболяват - недейте така, лекувайте се - много мед и лимони.

добре дошли на новите мами в отбора   bouquet  bouquet

Миринда, твоята история наистина е много весела.

стана въпрос за мазила против стрии, аз в момента се мажа с лосион за тяло на Гарние за суха кожа, но смятам да си взема нещо по сериозно, хубава информация прочетох. аз съм чувала че бебешкото олио на Джонсън също било добро.

Hug Hug Hug за всички

# 153
  • София
Здравейте пак момичета,извинявам се за въпроса ако е глупав ,но четах някаде че имало някакъв албум newsm78Ще съм благодарна ако някой ми разясни,за newsm17 newsm51 да мога и аз да се включа.Ако искате и на лични  bouquet

# 154
Здравейте отново Simple Smile И аз се вълнувам вече относно козметиката,защото кожата ми е супер суха,направо се лющи. Вчера обаче си купих лосион за тяло,от който за първи път съм така доволна. на Avene с Cold cream за много суха и чувствителна кожа. Не е специално за бременни. А по-натам мисля да взема и нещо против стрии. Първият път не се мазах и ми се появиха само няколко стрии и то буквално няколко дни преди да родя. Беше ме много яд. Сега ще взема мерки по-отрано! Wink
До скоро и дано утре сме по-малко болнави Wink

# 155
  • София
Eden  на мен ми казаха че мазилата,които използваме трябва да са специално разработени за бременни,иначе имало вредни съставки,който проникват през кожата и отиват право при бебо Weary Така че ако искаш попитай в някоя аптека или някой лекар.Вчера също ми казаха да не приемам никакви витамини,че били доказали че били вредни и нямало въобще витамини в тях newsm78Каза ми го една лекарка след като я попитах какви витамини да пия,понеже през първата бременност пих матерна,но....уви май няма да пия нищо, ще наблягаме само на  плодове и заленчуци.

# 156
Да,за витамините и аз съм чувала,аз също предния път пиех Матерна,а сега още не са ми казвали да пия нищо. Но за крема,не знам,толкова ми е добре от него....а и Авен нали уж са доста неутрални,леки...  newsm78

# 157
  • София
 newsm78незнам,но по добре попитай че може да има някакви съставки ,който не трябва да се приладат при бременност,също като лекарствата,едни може други не.

# 158
  • София
Даже една аптекарка ми каза да се мажа само със зехтин или мас,с нищо друго.Но аз мисля да си взема Мустела и захтин и да ги редувам.

# 159
  • София
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите мами и лека бременност!
На болните - бързо оздравяване!
Мъжа ми категорично се кара с мен, че не трябвало да излизаме навън, независимо от хубавото време, за да не прихванем някой вирус.  Grinning
Днес съм се отдала на неприятни домакински задължения - измих хладилника, фурната и банята. Щом от гадните препарати не ми стана лошо, явно и тази бременност ще си я карам като предишната - като бик.
Обмислям и аз да направя опит да отделя баткото в самостоятелна стая на голямо легло, но някак инстинкта ми подсказва, че му е рано още.
Вероятно бебето ще го паркирам в детската и ще се редуваме да спим при него, според зависи все пак дали е много ревливо и дали ще кърмя - тогава ще трябва да го поема аз, а мъжа ми да се наспива при баткото защото му е много тежка работата.
Баткото се будеше нощем изключително малко време - първите 3 седмици само и сам се научи да спи по цяла нощ /от 20 до около 7 сутринта/. Обаче аз така или иначе спя много дълбоко и много трудно го чувах, докато стана детето сигурно си е ревало доста време и явно накрая реши, че няма смисъл да се хаби.  Embarassed Аз го гледах до годинка и месец почти съвсем сама, защото мъжа ми много пътуваше и го нямаше седмици наред.
За мазането - Джонсън олио ползвах първият път, сега пак, но когато се стопли ще мисля нещо друго.
Първият път не съм пила никакви витамини, аз съм малко предубедена към разни такива препарати, включително не давам и на детето разни имуностимулатори.

# 160
  • Видин
Привет и от мен.
Аз за сега съм малко нередовна в писането, защото не съм си в къщи и почти нямам достъп до нет.
За стриите, на мен с първата бременност ми излязоха 4 дни преди да родя, когато бебето слезе надолу.
И аз бих искала името и паролата на албумчето, за да се покажем с мъжо и бъдещия батко.
Днес говорих с доки и си записах час за другата сряда. Чак тогава ще разбера как вървят нещата. Иначе освен уголемяването на бюста и от време на време гадене нямам други симптоми. Гледам на 1 стр. сте писали за предчуствието на бъдещите мами, аз предчуствам че пак ще е момче, въпреки че ми се искаше този път една госпожица. Е това ще се разбере към края на май, а най-сигурно когато се роди Wink
За спането, Марти винаги си е спал в леглото, с изключение, когато сме на вилата. Сега ще трябва да му мислим къде ще спи когато се роди бебето и заеме креватчето. Иначе се будеше по 2-3-4 пъти нощем докато го кърмех, т.е. до 6 месеца. Сега рядко се пробужда нощем, най-вече когато мъчат зъбите. Остават му още 8 зъба да избият.
И на края, но не на последно място да привестваам с добре дошли новите бъдещи майки. Пожелавам ви лека бременност и безпроблемно раждане.
Приятна вер от мен

# 161
Здравейте на всички септемврийски мами и от мен  Grinning!

Ще се присъединя каем вас. Термина ми (по мои изчисления) е на 22.09. С таткото сме много щастливи  Joy. Направила сам кръвен тест и чакам да дойде 4.02 да видя бебчо за първи път.
Това ми е пържа бременност и маи сам от късметлийките защото нямам никоя от екстрите, като изключи ме бюста - малко ме боли и се е подул.

Приятна вечер от мен

# 162
Здравейте и от мен!!!
Искам да си кача снимка на сайта snimka.bg в общия албум за запознанство с мамите, но не успявам. Моля помогнете ми!!!
Ние вече видяхме сърчицето на бебо, даже лекарката се съмняваше за 2 плодни сакчета, но след семица се оказа, че второто е загинало.... Confused Но ние сме щастливи и на едно Simple Smile надяваме се да е момиченце  smile3504, кога най-рано може да се види пола, май беше в 5-тия месец...?

# 163
BebEshOnDeL чистито Ви сърчице Пожелавам Ви да е момиченце А пола на бебето ние разбрахме през петия месец на ФМ
Валка за първа страничка Шесто чувство аз залагам на момиченце
Ставам че Боби ме дърпа Лека вечер

# 164
  • Видин
Бебе, и при мен с първата бременност беше в началото с 2, но после остана само Марти. Не се притеснявай, това се случва много често, проблема не е в теб Peace

Общи условия

Активация на акаунт