Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на кухненския робот AEG KM 880?
Какви са характеристиките на кухненския робот Siemens MK-53800?
Какви са характеристиките на кухненския робот Braun K-700?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на кухненския робот AEG KM 880?
-
Какви са характеристиките на кухненския робот Siemens MK-53800?
-
Какви са характеристиките на кухненския робот Braun K-700?
Кухненският робот Braun K-700 разполага с мощност от 600 вата, различни скорости, универсална пластмасова купа, малка купа за нарязване и пасиране, сокоизстисквачка, цитрус преса , бъркалка за яйца и сметана, универсален нож, нож за месо , дискове за стъргане и други функции. Цената му е приблизително 260 лева.
-
Какви са характеристиките на кухненския робот AEG KM 880 според опита на някои от участниците в дискусията?
-
Какви са характеристиките на кухненския робот Siemens според опита на някои от участниците в дискусията?
Мъж ми се чудел за него, но в момента имаме други разходи и....ще си мечтая. Ако случайно си вземеш приставката за брашно ще чакам отзиви. Аз се чудя дали в приставката за зърно ще успея да смеля зърна. Трябва ми безглутеново брашно, а честно казано купешкото - няма да ми издържи джоба 

) Последно се колебая между тези три робота , като фаворит ми е този - PHILIPS HR-7776/90, но не мога да разбера каква е разликата с този - PHILIPS HR-7775 и защо е по-скъп от предходния и този Kenwood FP 735. Моля за съвет
. Приставката за кубчета страшно ме кефи, но четох доста негативни коментари за по-евтиния модел на Бош с тази приставка, а този пък ми идва скъп. А справя ли се добре твоя Бош с рязането на зеленчуци, защото за месенето не се съмнявам. Май ще се събират пари на там отива работата